VALKOISTA ASUSSA

Zara Coat / H&M Sweater / Pernille Corydyn Necklace (gifted) & Marc Cain Necklace (gifted) / Mango Jeans / Gucci Belt / Celiné Bag / Zara Boots

Tänä talvena olen käyttänyt erityisen paljon valkoista. Jotenkin valkoinen näyttää niin kauniin raikkaalta ja piristävältä tämän kaiken harmauden keskellä. Aikaisemmin olen jopa vältellyt valkoista väriä näin talvella, sillä olen ajatellut, ettei se sovi kinosten keskelle (tosin nyt niistä kinoksista ei ole huolta) ja että valkoinen veisi viimeisimmätkin värit kalpeammasta ihosta. Mutta ehkä se on juuri tämä lumettomuus, joka on saanut minut muuttamaan mielipiteeni. Jos ei ympäristössäni ole raikasta valkoista niin ainakin sitten asuissani, haha!

Eräs lukija toivoi vinkkejä edullisista vaatteista ja toivoi, että näyttäisin asukokonaisuuden, jossa minulla olisi ainoastaan edullisia tuotteita päälläni. Ennen tämän toiveen tuloa olin jo itseasiassa kerennyt kuvata nämä kuvat, mutta huomasin vasta jälkeenpäin, että näissä kuvissahan minulla on pitkälti päälläni (jos laukkua ja asusteita ei lasketa) ainoastaan edullisimpia tuotteita. Takin ostin Espanjan Zarasta ja hintaa sillä oli n. 50€. Farkut ovat Mangosta (muistaakseni noin 30-40€) ja neuleen nappasin H&M.n alesta kympillä! Kenägtkin ovat Zarasta eikä niilläkään tainnut muutamia kymppejä enemmän hintaa olla.

Mitä mietteitä herää asukokonaisuudesta? Tai ylipäätään siitä, näyttääkö halpa aina halvalta/huonolta? Tästä aiheesta riittäisi puhuttavaa ihan oman postauksenkin verran, joten ehkäpä jätän tässä vaiheessa puheenvuoron teille! Ihanaa torstaita kaikille! <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. zara 11.01.2018

  Hyvä aihe! näyttääkö halpa aina halvalta/huonolta? …Ei näytä.Päinvastoin. Säkin todistat sen noilla kuvillas 😀 Suurempaa yleisöä nimenomaan kiinnostaa edullisuus,joka on tyylikästä. Vinkkivinkki 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2018

   Kiitos kommentista! Olen samaa mieltä. Omasta pukeutumisestanikin löytyy laajalta skaalalta erihintaisia juttuja 🙂

   Vastaa
 2. Johanna L. 11.01.2018

  Halpa ei mielestäni aina tarkoita sitä, että vaate myös näittäisi halvalta. Halpa hinta näkyy vaatteessa sitten taas pidemmällä aikavälillä: uutena halpa ja kallis (tai pikemminkin laadukas) vaate voivat näyttää melko samalta, mutta kun käyttöä kertyy enemmän, kuluu halpa vaate usein nopeammin eikä näytä enää niin hyvältä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2018

   Kiitos kommentista! Joo tämä on kyllä ihan totta! Kannattaakin panostaa ehkä hieman normaalia enemmän juurikin tuotteisiin, joilla on paljon käyttöä vuodesta toiseen 🙂

   Vastaa
 3. Janeem 11.01.2018

  Mun mielestä sun blogissa on ehdottomasti parasta (kauniiden kuvien lisäksi) se, että sun päältä löytyy myös niitä halvempia asuja mihin kenellä tahansa olis varaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.01.2018

   Jes mahtavaa, tähän pyrinkin! Kiitos kommentista <3

   Vastaa