TAVOITTEITA UUDELLE VUODELLE

Ihanaa uutta vuotta 2018 kaikille! Pyörittelin eilen mielessäni tapoja aloittaa vuoden 2018 postaukset ja vähän aikaa mietittyäni tulin siihen tulokseen, että mikä sopisikaan paremmin uuden vuoden postauksen aloitukseksi kuin listata tavoitteita tulevalle vuodelle. Uuden vuoden lupaukset tunnetusti eivät kestä muutamaa viikkoa pidemmälle, joten niiden sijaan päätin miettiä omia tavoitteitani koko tulevalle vuodelle.

Seuraavat reilu puoli vuotta tulee olemaan elämässäni siinä mielessä erikoiset, että tämä on viimeinen ajanjakso kun olen vielä kotona Lucaksen kanssa. Ensi elokuussa kuopuksemme täyttää kaksi ja aloittaa samana syksynä päiväkodin. Olen ollut kotona nyt tasan neljä vuotta, mikä on ollut samalla ihana ja unohtumaton ajanjakso elämässäni. Odotan kuitenkin innolla jo tulevaa vaikka ajoittain tämän ajanjakson päättyminen hieman haikealta tuntuukin. Tavoitteena seuraavan puolen vuoden aikana olisikin nauttia parhaani mukaan näistä viimeisistä kuukausista kotona lapsen kanssa.

Nyt tammikuussa Lilia aloittaa kaksi uutta harrastusta, joita pikkuneiti odottaa innolla. Lasten harrastusten aloittaminen on uutta paitsi itse pikkuiselle myös koko perheelle.

Perheemme tavoite/haave jo monen vuoden ajan on ollut matkustella yhdessä enemmän. Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa ikinä, tämä tavoite voisi ehkä toteutua!

Ensi vuonna haluan rohkeasti kokeilla uusia työjuttuja ja kehittää itseäni. Työskentelen alalla, joka muuttuu hurjaa vauhtia ja menossa on pysyttävä mukana jos haluaa menestyä. Olen aikaisemminkin tainut mainita siitä kuinka onnellinen olen bloggaajan työn monipuolisuudesta ja nyt ensi vuoden työjuttuja suunnitellessa kiittelen taas tätä samaa asiaa. En malta odottaa kaikkia mahtavia juttuja mitä ensi vuosi (toivottavasti!) tuo tullessaan.

Blogissani haluaisin nostaa enemmän esille juuri teitä kiinnostavia asioita. Onko teillä aihealueita, joista toivoisitte minun kirjoittavan enemmän? Ruoka, urheilu, perhe/lapset? Kuulisin todella mielelläni teidän mielipiteenne asiasta, sillä haluaisin, että muodin ja kauneuden ohella blogissani voisi nousta vahvemmin esille 1-2 uutta aihealuetta.

Tätä olen toitottanut jo pitkään, mutta videoita haluan ja pyrin toteuttamaan blogissani enemmän tulevan vuoden aikana. ’Follow me around’ eli Päivä kanssani -tyyliset videot ovat aina olleet valtavan suosittuja, joten sellaisia ajattelin kuvata enemmän.

Yksi tavoite uudelle vuodelle on viettää enemmän aikaa ystävieni kanssa. Asioiden jakaminen, yhdessä nauraminen ja kavereilta saatu vertaistuki ovat kaikki kaikessa. Lasten kasvaessa kotoa irtautuminen helpottuu ja tänä vuonna olen ajatellut, että voisin jopa yrittää toteuttaa viikonloppureissun ystävien kanssa.

Viime syksy oli itselläni poikkeuksellisen kiireinen, jonka vuoksi en kerennyt liikkumaan niin useasti kuin olisin halunut. Liikunnan vähentyminen vähensi energiatasojani juuri sinä aikana kun minun olisi pitänyt olla energisimmilläni! Siksipä tänä vuonna haluan tarkemmin suunnitella omat urheiluni työ- ja perheen aikatauihin sopiviksi. Olisi mahtavaa myös löytää jokin uusi mukaansatempaava harrastus. Kertokaa mikä on kivaa?

Itsensä kehittämisen tavoite ei varmastikaan ole tavoite vain tälle vuodelle vaan pikemminkin läpi koko elämän. Pyrin kehittämään itseäni jatkuvasti, sillä olen huomannut, että sillä on valtava merkitys omaan hyvinvointiin.

Terveellä tavalla itsekäs – oppi, jonka yritän pitää mielessäni. Itsekkyys on kamalaa, mutta omien tarpeiden tunnistaminen ja niiden vaaliminen on asia erikseen. On tärkeää voida itse hyvin, jotta pystyy olemaan se paras mahdollinen puoliso/äiti/tytär/ystävä jollekin toiselle.

Minkälaisia tavoitteita teillä on vuodelle 2018?

H&M Fake Fur (*gifted) / Peak Performance Knit (*gifted) / KN Collection Beanie (*gifted) / Peak Performance Scarf (*gifted) / Zara Jeans / Chanel Bag / Flattered Shoes (*gifted)
Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 kommenttia

 1. Eppu 02.01.2018

  Sun blogia on kiva lukea! Ruoasta, urheilusta ja lapsista olisi kiva lukea muodin ohessa 🙂
  Kannattaa kokeilla Helsingissä goflo tuntia! Aivan älyttömän hauska.. myös trampoliinitunti sekä hammock/airjooga on hauskaa! Kannattaa ainakin kokeilla. Kaikkea hyvää vuoteen 2018?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos ihana kuula <3 ja hei kiitos tästä mahtavasta sporttivinkistä, täytyy testata! 🙂

   Vastaa
 2. Anna 02.01.2018

  Ensinnäkin kiitos mahtavasta blogista! Luen blogiasi säännöllisesti ja se piristää aina päivää. Mulla on 4kk ikäinen poika, joten perhettä ja lapsia käsittelevät postaukset kiinnostaisivat. Myös matkusteluun liittyviä juttuja olisi mukava lukea enemmän! Omat tavoitteeni vuodelle 2018 liittyvät palautumiseen – uneen, liikuntaan ja parisuhdeaikaan, sillä uskon, että ne auttavat jaksamaan paremmin lapsiperheen arkea ja siten pystyy myös olemaan ’parempi’ äiti. Hyvää uutta vuotta sinulle, Metti! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos paljon sinulle kun luet blogiani! 🙂 Ja kiitos hyvistä postausvinkeistä! Lapsiaiheisia juttuja toivotaan paljon, joten niitä tulossa varmasti enenevissä määrin blogiin 🙂

   Vastaa
 3. Petra 02.01.2018

  Ruuasta, urheilusta ja muutenkin hyvinvoinnista kiinnostaisi kuulla lisää! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hienoa! Kiitos vinkeistä! 🙂

   Vastaa
 4. pauliina 02.01.2018

  Hyviä pohdintoja ja tavoitteita vuodelle 2018. Asukuvien ja muodin lisäksi olisi mahtavaa saada postauksia miten huollatte tai yleensä teette pariskuntana? Toisaalta myös miesten muoti/pukeutuminen kiinnostaa, ihan sillä että saisi jotain uutta oman miehen vaatekaappiin. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hei kiitos postausideoista! Parisuhteesta tulossa varmasti erilaisia postauksia blogiin – samaten miesten muodista! 🙂

   Vastaa
 5. Riitta 02.01.2018

  Kiitos aivan upeasta blogista! Blogisi on yksi suosikeistani ja odotan aina innolla uusia postauksia. Hyvinvointia, urheilua ja ruokaa käsittelevät postaukset kiinnostaisivat. Hyvää uutta vuotta! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos sinulle Riitta, että luet blogiani <3 Ja kiitos listaamistasi postausideoista, pyrin toteuttamaan 🙂

   Vastaa
 6. Nette 02.01.2018

  Hei, pakko myös yhtyä kehuihin! Blogisi on ehdottomasti suosikkini ja arvostan miten olet siihen panostanut! Itse pienten lasten äitinä luen aina mielenkiinnolla perhettäsi koskevia juttujasi 🙂
  Kiitos sinulle ja onnellista alkanutta vuotta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja kiitos sinulle, että seuraat <3 Postausideat laitettu korvan taakse!

   Vastaa
 7. . 02.01.2018

  Mä niin toivoisin, että blogi pysyis muotipainotteisena… :/ näitä lifestyle blogeja on ihan liikaa. Ei mua kiinnosta lukee bloggaajan ruuista, treeneistä tai sellasesta vapaa ajasta joka on osa omaakin arkee. Mieluiten muotia ja ehkä henkistä hyvinvointia vaik mieluummin. Blogin ei tarvii olla sillisalaatti. Se voi painottuu just niille asioille joissa ite on hyvä, kuten sulla toi muoti ja kauneuspuoli. Onhan noita ruoka ja treeniblogejakin ihan riittämin, jos niitä haluu lukee. Toivoisin et pidät tän linjan kun nytkin ? toki lapsista ja perheestä voit kirjottaa muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin ohella.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos kommentistasi! Pääpaino tulee blogissani aina pysymään muodissa, mutta siihen ohelle välillä ”piristyksenä” ajattelin tuoda muitakin aiheita 🙂 Kiitos, että seuraat ja ihanaa uutta vuotta 2018!

   Vastaa
 8. Haidi 02.01.2018

  Ruuasta olisi ihana lukea lisää! Ihan niitä teidän basic reseptejä mitä arjessa kulkee olisi kiva kuulla ja saada inspistä omaan arki ruokaan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hei mahtavaa – kiitos paljon ideasta Haidi! <3

   Vastaa
 9. Emmi 02.01.2018

  Ihanaa uutta vuotta Metti ja kiitos mahtavasta blogista! Minulla on 4kk vanha poika ja olisi kiva lukea myös lapsiin/lapsiarkeen liittyviä juttuja. Poikamme ei ole kovin hyvä nukkumaan, joten kaikki vinkit vauva-arjessa jaksamiseen otetaan mielellään vastaan.

  Ps. Satuin kävelemään poikani kanssa ohitsenne täällä Porvoossa, kun otitte nuo postauksen kuvat. 🙂 En vaan kehdannut tulla häiritsemään.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos Emmi sinulle, että seuraat <3 Lapsiaiheisia juttuja varmasti tulossa enemmän tänä vuonna! 🙂

   Ja hei ensi kerralla jos törmätään tulethan vetäisemään hihasta – mielellään saa tulla jutteleen <3

   Vastaa
 10. Melina 03.01.2018

  Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! Kirjoitat mukavaa ja mielenkiintoista blogia, mutta makuuni se keskittyy liikaa muotiin. Toivoisin, että voisit myös avata blogissa perheesi elämää, matkailua ja opiskelua/työtä. Nämä aiheet kiinnostaisivat ainakin minua. Kuitenkin ymmärrän, että blogisi on muotipainoitteinen, ja se on täysin ymmärrettävää :).

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos kommentistasi Melina ja kiitos, että seuraat <3 Muoti tulee pysymään pääpainona blogissani, mutta kivaksi piristykseksi haluaisin nostaa myös muita aiheita – eli kiitos paljon näistä postausehdotuksista! Ihanaa vuotta 2018 sinulle!

   Vastaa
 11. SaraA 03.01.2018

  Parisuhdeaihe kiinnostaisi – kuinka huomioitte toisianne esim. kotona ollessanne. Myös perheenne ruokapuoli kiinnostaa, mitä teillä syödään ja mistä ruoka hankitaan/kuinka usein. Yleisesti itseäni ”sillisalaatti”-tyylinen (:D) blogi kiinnostaa, jossa tulee esille kaikki elämäsi tärkeät aihepiirit.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos kommentistasi Sara <3 Pyrin ehdottomasti ottamaan enemmän aiheita esille tulevaisuudessa! Kiitos, että seuraat <3

   Vastaa
 12. Marianne 03.01.2018

  Ihanaa uutta vuotta ja ihania tavoitteita – kiva päästä seuraamaan blogin kehitystä tämänkin vuoden aikana 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos Marianne <3 Kiitos, että seuraat ja kommentoit <3

   Vastaa
 13. Johanna L. 03.01.2018

  Itse pidän blogissasi eniten kauneus- ja hyvinvointijutuista eli niitä toivon lisää 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Jes mahtavaa – näitä siis lisää <3

   Vastaa
 14. oletihana 03.01.2018

  Sulla on varmasti paljon nuoria seuraajia,toivon että kertoisit ulkonäköpaineista ja minkälainen olit nuorena?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hei tämä on tosi hyvä ja tärkeä aihe! Kirjoitan ehdottomasti tästä – kiitos <3

   Vastaa
 15. SatuJii 03.01.2018

  Pidän blogistasi, koska se ei keskity pelkästään muotiin, vaikka se onkin pääteema. Matka-, ruoka- ja hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat erityisesti. Meikkitutoriaalit ovat olleet loistavia, samoin muutkin videosi ❤️ Niitä odotan kovasti lisää.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos paljon, ihanaa kuulla <3 Kiitos sinulle kun seuraat ja postaustoiveesi on laitettu korvan taakse 🙂

   Vastaa
 16. Kip 03.01.2018

  Hei, minua kiinnostaisi kaikki nuo asiat. Lähinnä juuri se arki kiinnostaa, ruoat perheessä ja liikunnan ja omasta itsestään huolehtimisen aikataulituksen suunnittelu jos näin voi sanoa. Lähinnä siis ajankäyttö lapsiperheessä.Pidän kovasti blogistasi nytkin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hei mahtaa – kiitos paljon kommentistasi ja toiveistasi <3 Ihanaa ootta vuotta 2018!

   Vastaa
 17. Ruokainspistä kiitos 03.01.2018

  Kiinnostaisi ruokapäiväkirja muutamalta päivältä. Miten syöt terveellisesti normipäivänä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Hei tämä on hyvä! Toteutan ehdottomasti 🙂

   Vastaa
 18. Emilia 04.01.2018

  Kiitos mieltä piristävästä blogista ja ilosta vuotta 2018!
  Minun yksi juttutoiveeni liittyy lastenmuotiin. Mitä merkkejä ja ominaisuuksia suosit esim. lasten talvimuodissa? Ostatko halpoja merkkejä vai kalliimpia kuten Gugguu tai Mini Rodini? Paras toppahaalari? Entä ensikengät, Kavat vai Tepsut? Onko eroja…. (en kaipaa niinkään yhteistyöpostauksia vaan haluaisin kuulla sinun omista suosikeistasi.)
  Voisit myös esitellä lastesi tai oman vaatekaappisi sisältöä vaikka videopostauksena. 🙂 Ihan mielenkiintoinen aihe jos sinulla on iso amerikkalaisten suosima ”walk-in-closet”.
  Lisäksi olisi kiva seurata raportteja (kuvin tai tekstein) eri tapahtumista, joissa käyt. Lanseeraustilaisuuksista, juhlista, kuvauksista tai lehtihaastatteluista. Kuvasarja tai video johonkin gaalaan valmistautumisesta olisi myös mielenkiintoinen. Miten valitset asun monista vaihtoehdoista, kuinka ammattilainen meikkaa ja kampaa sinut ja siitä miten ylipäätään valmistaudut juhlaan päivän mittaan.

  Vastaa
 19. Anne 04.01.2018

  Hei! Hyvää Uutta vuotta ! Luen joskus blogiasi, se on oikein hyvä. Joskus vaan mietin, miten kuluttavaa ja tylsääkin on olla koko ajan ”tapetilla” ja tuoda perheensä kuvat ja asiat ventovieraiden nähtäväksi. Voimia ja jaksamista sinulle.

  Vastaa
 20. Bea 05.01.2018

  Moikka Metti!

  Sun blogia on ihana lukea. Täältä jää aina hyvinvoiva fiilis!
  Olisi kiva nähdä sun tyylin kehittymistä monen vuoden ajalta. Esimerkiksi ihan teinivuosista lähtien kuvien kera.

  Tai muutenkin vanhemmat kuvat sinusta kiinnostaisi kovasti. Niitä kun ei paljoa täällä blogissasi näy. 🙂

  Hyvää alkanutta vuotta!

  Vastaa