PILALLE(KO) MENNYT ASU

Massimo Dutti Coat / H&M Sweater / Zara Pants / VillaWool Hat / Chanel Bag / Louboutin Boots

Aina en kerkeä sovittamaan asuja päälleni ennen kuin lähden kuvaamaan. Yleensä kuvaan samoja asuja, joita olen jo aikaisemmin käyttänyt (eli tiedän, että toimii) ja toisinaan kuvaan asuja, mitä ajattelin lähipäivinä laittaa tilaisuuksiin päälleni, mutta joita en välttämättä siinä ja silloin kerkeäisi kuitenkaan kuvaamaan. Pari viikkoa sitten lähdin ystäväni kanssa kuvaamaan asukuvia enkä edellisenä iltana lasten iltapuuhien ja nukuttamisten jälkeen enää yksinkertaisesti jaksanut alkaa sovittamaan vaatteita ja miettimään erilaisia asukokonaisuuksia. Siispä vain heitin kuvauskanssiin erilaisia juttuja, jotka ajattelin toimivan yhdessä asuissa. Monet asuista toimivatkin kivasti (esimerkiksi tämä ja tämä), mutta sitten tämä yksi asu ei mielestäni ollutkaan niin kiva kun sen kameran ruudusta näin.

Tavallaan tässä asukokonaisuudessa on niitä elementtejä jä värejä, jotka toimivat hyvin yhdessä, mutta jotenkin tämä kokonaisuus ei kuitenkaan ollut mielestäni täysi kymppi (muun muassa tässä asussa käytin näitä samoja housuja ja rakastan kokonaisuutta). Jos olisin sovittanut asun ennen kuvaamista olisin luultavasti huomannut, ettei tämä yläosa sovikaan parhaiten juuri näiden ruutuhousujen kanssa ja ehkä olisin myös heivannut lätsän tästä asusta pois, sillä se sopii paremmin astetta rennompien asukokonaisuuksien kanssa. Jos siis pukisin tämän asun uudelleen päälleni, vaihtaisin yläosaksi esimerkiksi tyköistuvat villapoolon, joka sopisi paremmin tähän hieman klassisempaan kokonaisuuteen.

 

Meinasin olla julkaisematta näitä kuvia ollenkaan, mutta sitten ajattelin, että tämähän voisi olla ihan hauskaa vaihtelua normaaleille asupostauksille 🙂 Mitä mieltä olette?

Iloista viikonloppua kaikille!

Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. Janeem 27.01.2018

  Mä ennen tekstin lukemista yritin ettiä kissojen ja koirien kanssa tästä asusta jotain vikaa, mutta ei! Heti kun näin tän igssä niin olin että vau mikä asu. Vaikka itse olisit sitä mieltä että ei toimi niin mä sain tästä mielettömästi inspiraatiota ja voisin koska tahansa pukea asun päälleni.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Hahah voi kiitos! Ehkä sitä on vaan itse ”liian” kriittinen 🙂 Mahtavaa kuulla, että saat inspiraatiota <3 Ihanaa sunnuntaita sinne x

   Vastaa
 2. Sanna 27.01.2018

  Ihan hyviä huomioita. Olen sitä mieltä, että päälläsi näyttää kaikki asut hyviltä. Osaat kantaa asun kuin asun aina niin tyylikkäästi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Voi kiitos niin paljon Sanna! <3 Rentouttavaa sunnuntaita sinulle x

   Vastaa
 3. -H 27.01.2018

  Itsehän se tietysti parhaiten tietää missä vaatteissa tuntee olonsa mukavaksi, mutta mielestäni tässä asussa ei ole mitään (silmiin pistävää) vikaa. Hatun jättäisin ehkä minäkin pois, mutta muuten näyttää mielestäni hyvältä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos paljon! 🙂

   Vastaa
 4. Eveliina 27.01.2018

  Vau metti! Asuhan on tosi kiva 🙂 hieraisin ihan silmiäni kun vertasin otsikkoa ja kuvia, sillä mielestäni asu on onnistunut. Ehkä joku tyköistuva poolokin toimisi tuossa, mutta minun silmiin asu on tosi kiva just noinkin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Voi kiitos Eveliina! Ehkä tämä olikin sitten vain turhaa kriittisyyttä itseään kohtaan… 😀

   Vastaa
 5. Pink 27.01.2018

  Joo heti katoin että ihan törkee asu… No ei todellakaan! Olet niin kriittinen nyt itsellesi. Oikeesti toihan näyttää ihan tosi hyvältä ?. Tosin en ole kyllä mikään muodin asiantuntija mutta joka tapauksessa mä ainakin tykkään!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Hahah 😀 Kiitos paljon!

   Vastaa
 6. Rebecka 27.01.2018

  Siis katsoin kuvia ja ajattelin: vau ompa super muodikas asu! Mun mielestä todella onnistunut!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Eikä? No mahtavaa, ehkä turha itsekriittisyys jostain syystä iski minuun! Kiitos paljon 🙂 Mukavaa sunnuntaita sinne x

   Vastaa
 7. Elli 28.01.2018

  Heippa! Oon ehkä vähän myöhässä tän postaustoiveen kanssa mutta olisiko mahdollista saada postaus jossa listaisit sun vuoden 2017 lemppariasuja? Esim. joka kuulta tms. Toinen kiva postaus ois sun arkimeikki! Mukavaa päivää 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos postaustoiveesta! Ideoita ja ehdotuksia saa aina laittaa tulemaan 🙂 Laitan nämä ideat korvan taakse ja yritän toteuttaa 🙂

   Vastaa
 8. H 28.01.2018

  Mä niin rakastan näitä baker-hattuja ja nähdessäni tämän asukokonaisuuden, sain kuvista paljon inspiraatiota, kuinka yhdistää kyseinen hattu kivasti uudella tavalla ainaisen farkku-neule-kombon sijaan!

  Mielestäni lätsä toimii tässä asussa taas hyvin, koska sinulla on takin alla kuitenkin väljempi ja rennon mallinen pusero. Twistiä päästä varpaisiin!

  Ideoimasi muutokset kuulostivat myös hyvälle ja toimivalle – mutta lyhyesti virsi kaunis: Lukijana näen tasokasta kuvausjälkeä sekä upean ihmisen mainiolla tyylitajulla varustettuna, jonka asua apinoisin enemmän kuin mielelläni, hah hah!

  Fiilis on kuitenkin tuttu täälläkin suunnalla – välillä mennään hieman harhaan, mutta ah, sehän tässä pukeutumisessa onkin niin ihanaa kun saa leikitellä ja kokeilla ilman rajoja!

  Mukavaa kevään odotusta sinulle Metti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos paljon 🙂 Olen samaa mieltä, ettei pukeutumista kannata ottaa liian vakavasti. Ehkä vain tähän asuun en ollut 100% tyytyväinen näin jälkeenpäin, mutta haittaneeko se sittenkään mitään! Kiitos kivasta kommentista ja oikein rentouttavaa sunnuntaita sinne xx

   Vastaa