Off-shouder – yes!

Self Portrait Sweater / Üterque Leather Pants / Club Monaco Earrings / Aldo Boots

Eilen sain instagram-storiessani valtavan kysymysvyöryn kahdesta asiasta: 1. Mistä päälläni oleva valkoinen off-shoulder neule on & 2. Mikä ravintola/paikka kyseessä? Tässä postauksessa nyt vastaukset kysymyksiinne. Olimme siis eilen kuvaamassa YesYesYes -nimisessä vegeravintolassa, joka on avattu entisen Roban McDonaldsin paikalle. Kuten näistä kuvista (ja eilisistä stooreista) näkyykin, paikka on sisustettu todella suloisesti. Paljon hempeitä pastellinsävyjä, raikkaita viherkasveja sekä trendikästä marmoria. Erityisesti huomioni kiinnittyi ravintolan erilaisiin kauniisiin valaistuksiin kuten kauniisiin kattovaloihin sekä seinällä roikkuneeseen punaiseen sydämmeen. Vielä en kerennyt heidän ruokaansa maistaa (ravintola ei tarjoile lounasta), mutta täytyypä suunnata sinne mahdollisimman pian illalliselle maistamaan heidän vegeherkkujaan! Onko joku jo testannut? Kokemuksia?

Päällä minulla puolestaan oli Self-Portraitin off-shoulder neule. Bongasin tämän ihanuuden Self-Portrtaitin instagramista viime syksynä ja tilasin sen heti heidän nettikaupastaan. Käytin neuletta valtavasti juuri viime syksynä, mutta jostain syystä sitä ei ollut tullut ikuistettua kameralle? Tykkään erityisesti neuleen pehmeästä luonnonvalkoisesta väristä, röyhelöistä sekä hennoista raidoista. Tämä neule on ehdottomasti sellainen ajaton trendituote eli klassinen ja trendikäs samaan aikaan 🙂

Pictures of me: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Katariina 24.01.2018

  Ihana paikka tuo Yes Yes Yes!? suosittelen kokeilemaan heidän heart of palm salaattia?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Eikö vaan! Niin kaunis sisustus ja ruoastakin olen kuullut pelkästään hyvää! 🙂

   Vastaa
 2. Minna 24.01.2018

  Yes yes yes oli ihan superhyvä! Sinne täytyy päästä pian uudestaan ? Kauniita kuvia ja tyylikäs asu, etenkin noi bootsit on ihanat!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Kiitos Minna! Kyllä – tämä rafla pitää minunkin päästä testaamaan asap 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 25.01.2018

  Viimeksi Suomessa ollessani kävin ravintolassa – ihan huippu hyvää ruokaa, aivan todella upeassa miljöössä.
  Mieletön look <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2018

   Voi kiitos taas Marianne <3 Ja joo, munkin on kyllä ihan pakko päästä testaamaan raflan ruoka asap 🙂

   Vastaa