LEOKUOSI NOUSUSSA

Leopardikuosi jakaa ihmisten mielipiteet kahteen eri leiriin: osa rakastaa tuota klassisen trendikästä ja räväkkää pilkkukuosia, kun taas toiset mieltävät nämä pilkut mummomaisiksi tai jopa mauttomiksi. Tuntuu, että minullakin taitaa olla kuuluisa viha-rakkaussuhde leopradikuosiin, nimittäin välillä huomaan ihastelevani kaikkea mahdollista printtipilkkua kun taas toisinaan kierrän kaikki täplikkäät vaatteet kaukaa. Viime syksynä leoihastukseni roihahti liekkeihin Lidlin ja Heidi Klumin ensimmäisen yhteistyömalliston tiimoilta. Tykästyin hurjasti malliston leopardikuosiseen mekkoon, jota käytin viime syksynä paljon (esimerkiksi tässä & tässä asussa). Nyt kun leoihastukselleni ei näytä tulevan loppua, päätin etsiä itselleni leopardikuosisen takin, joka tuo asukokonaisuuksiin piristystä ja rentoa naisellisuutta.

Jos olet epäröivä leoprintin suhteen tässä muutamia vinkkejä miten käyttää leopradikuosia:

– Yhdistä leopardikuosia neutraalien värisävyjen kanssa, jotta asukokonaisuus pysyy harmoonisena ja tyylikkäänä. Musta ja valkoinen ovat helppoja ja neutralisoivia värivalintoja, mutta myös esimerkiksi erilaiset ruskean- ja harmaansävyt sopivat erinomaisesti täplikkään printin kanssa.

– Leopardikuosi toimii asussa myös ihan pienissä määrin. Leopradikuosinen laukku tai -kengät ovat täydellisen piristävä lisä esimerkiksi koko mustaan asuun.

– Leo + denim = love

– Leoprinttiä ei kannata pukea päästä varpaisiin vaan valita mielummin yksi leokuosinen vaate tai asuste asukokonaisuuteen kerralla.

Zara Coat / Peak Performance Sweater (*gifted) / Zara Jeans / VillaWool Hat / Gucci Bag / Flattered Shoes (*gifted)
Pictures: Kaisa Turunen / edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Marianne 04.01.2018

  Leo on ehdottomasti klassinen printti ja todella näyttävä sellainen!
  Hyviä vinkkejä 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 2. Viivi 04.01.2018

  Leokuosi kyllä miellyttää kanssa silmääni! Kuten kirjoititkin niin parhaimmalta se näyttää juuri simppelissä asussa, jolloin asussa ei ole liikaa kuvioita ym 🙂
  Blogiasi on aina ilo lukea, sillä siitä näkee, että siihen on panostettu! 🙂

  Vastaa