CULT GAIA IT BAG

Olen ihan kokonaan unohtanut näyttää teille uuden ostokseni, jonka tein pari viikkoa ennen joulua. Olette ehkä saattaneet törmätä ’Cult Gaia’ -nimisen merkin tuotteisiin viime aikoina. Tai ainakin merkin suloiseen bambulaukkuun, Ark Bagiin, josta on viimeisen vuoden aikana muodostunut varsinainen it-bag! Cult Gaia on Los Angelesissa vuonna 2012 perustettu merkki, jonka ideana on luoda naisellista, kaunista ja ennen kaikkea ajatonta muotia. Cult Gaian tuotteista huokuu tunnettu ja aivan ihana Los Angelesin rento, mutta chic tyyli.

Ja tässä se kaunokainen on – Ark Bag! Ihan täydellinen laukku kesään ja esimerkiksi lomille. Ja mikä parasta – kerrankin it-bag, jonka hankimalla ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi! Tästä laukuista löytyy kolme eri kokoa sekä useita eri värejä. Itseasiassa ensimmäiseksi ihastuinkin Ark Bagin värikkäämpiin yksilöihin (esimerkiksi upeaan emeraldin vihreään ja punaiseen), mutta koska niitä en jenkeistä asti viitsinyt lähteä tilaamaan, päädyin hankkimaan tämän bambunvärisen laukun, joita sai net-a-porterin nettikaupasta. Valitsin koon small, joka osoittautui juuri täydelliseksi valinnaksi.

Cult Gaia ’Ark Bag’ 

Jos olet matkustamassa etelän lämpöön suosittelen kurkkaamaan Cult Gaian sivut – jo ihan pelkän ihastelun ja inspiraation vuoksi! Sivuilta löytyy tyylikkäimmät rantamekot sekä suloisimmat laukut ja asusteet. Massive love <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Nora 05.01.2018

  Moikka!
  Ihana laukku! Kävi katsomassa net-a-porter-sivuilta. Siellä oli ”mini” ja ”small”. Onko tuo sinun laukku toi ”small”? :))

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2018

   Mun laukku on joo kokoa small! 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 06.01.2018

  Itsellänikin tuo samainen Cult Gaia Ark Bag. En ole ikinä saanut yhtä paljon kyselyjä laukusta. Viime kesänä minut pysäytettiin kadulla lukemattomia kertoja!
  Todellakin täydellinen kesä ja loma laukku 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Minä 07.01.2018

   Hei, kumpi olisi parempi small, vai large?

   Vastaa
   • Metti Forssell 08.01.2018

    Itse tykkään ehdottomasti enemmän smallista, mutta tämähän on tietysti makuasia 🙂

    Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2018

   No se on kyllä aivan ihana <3 Itsekin metsästin laukkua jo viime kesänä, mutten löytänyt mistään. Tämä on täydellinen laukku lomille ja kesään <3

   Vastaa
 3. Laura 08.01.2018

  Hei! Hassu kysymys mutta tuntuuko laukku kuinka kestävältä? Houkuttelisi ostaa kesäksi Italian matkalle mutta kömpelyyteni on norsu posliinikaupassa luokkaa joten pelkään hajottamista laukun mikäli se on kovin heppoinen..?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2018

   No laukku ei ole ollut vielä minulla käytössä, mutta vaikuttaa mielestäni kestävälle. Laukkua löytyy myös akryyli-materiaalissa (minulla bambu) ja voisin kuvitella, että se saattaisi olla käytössä kestävämpi…?

   Vastaa
 4. PetraR 03.08.2018

  Moikka Metti ✨
  onko laukkusi väriltään natural vai chestnut? It’s looking perfect ??

  Vastaa