BELT BAG

Vyölaukku on napannut tämän hetkisen himotuslistani kärkipaikan. Huomaan kuolaavani instagrammissa asuja, joihin on yhdistetty hetken it-asuste, supertrendikäs vyölaukku. Vyölaukun voi yhdistää hameiden ja housujen kanssa perinteisesti lanteille, mutta sopii se ihanasti myös muhkean neuleen kanssa tai jopa köytettynä ulkotakin päälle. Monilla saattaa nousta ihokarvat pystyyn tämän 90-luvun ”junttiasusteen” paluun myötä, mutta itse katselen erilaisia vyölaukkuja sydämmenmuotoiset aurinkolasit silmilläni.

Mitä mieltä te olette? Kyseessä taaskin trendi, joka varmasti jakaa mielipiteet kahteen leiriin. Alle listasin muutamia netistä löytämiäni suosikkeja! Tykkään paljon ihan noista klassisista ja ajattomista Royal RepubliQin (löytyy myös ruskeansävyissä) ja Mint & Berryn vyölaukusta. Jos taas vyölaukkuun haluaa enemmän panostaa minun sydämmeni pamppailee noille Guccin ja Pradan upeuksille!

Save: Even & Odd / Royal RepubliQ / Even & Odd / Mint & Berry
Splurge: Miu Miu / Gucci / Valentino / Prada

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 kommenttia

 1. . 16.01.2018

  Ei missään nimessä ? tähän trendiin en totu. Vyölaukut voidaan jättää suomituristeille havajipaidoissaan ja varvastossut ja sukat yhdistelijöille… ei missään nimessä ? eikä oo väliä vaik olis luksusbrändin valmistava, se ei poista sitä tosiasiaa että vyölaukkuei kertakaikkiaan vaan näytä silmiini hyvältä tai imartele naisellista vartaloa….

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.01.2018

   Hahah, monet varmasti samaistuvat mielipiteeseesi, sillä onhän tämä trendi vähän ”out there”! 🙂 Itse sytyn vyölaukuille, ehkä osittain siitäkin syystä, että itse en ole vielä silloin 90-luvulla kokeillut tätä ”junttitrendiä” 😀

   Vastaa
 2. Sara 16.01.2018

  Mä fiilaan! Haluisin kesäksi valkoisen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.01.2018

   Kiva! Ah valkoinen näyttäisi kivalta kesämekkojen kanssa <3

   Vastaa
 3. Sofia 16.01.2018

  Hyihyihyi!! Sopii vain suomituristeille joilla karhalapaita, iso vatsa ja sukat sandaaleissa ?

  Vastaa
  • Sofia 16.01.2018

   Karjalapaita siis ?

   Vastaa
   • Metti Forssell 17.01.2018

    Hahah, vyölaukku tosiaan herättää räiskyviä tunteita puolesta ja vastaan 😀

    Vastaa
 4. Henna 16.01.2018

  Fiilaan! Ja nimenomaan vyötäröllä, ei missään nimessä lanteilla. Luulen, että moni vyölaukkuvihaajakin ihastuu, kun hetken aikaa totuttelee tuohon vyötäröversioon ympärillä. Ihan en vielä tiedä kummalle lämpeän enemmän: pyöreälle mallille Guccin tapaan, vai sirolle kirjekuorimallille. Ehkäpä molemmille 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.01.2018

   Mahtavaa! Niinhän se saattaa monesti trendien kohdalla mennä, että aluksi ajattellaan että voi apua miten kamala enkä ikinä pue päälle, mutta sitten pikkuhiljaa huomaakin klikkailevansa eri nettikauppoja läpi yrittäessään löytää itselleen sitä juuri sopivaa yksilöä 😀

   Vastaa
 5. SaraA 17.01.2018

  Mäkin haluaisin! Iso kannatus :*

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.01.2018

   Jee!! <3

   Vastaa
 6. Panu 17.01.2018

  Ehdottomasti vyölaukku käyttöön, jos mieli tekee. Viime viikolla kävelin takki auki ja vyölaukkukin roikkui vähän huonosti takin alla. Laitoin takin kiinni ja vyölaukun päällystakin päälle olan yli ja voi sitä fiilistä! Tuli lämmin ja vyölaukku oli juuri sopivan kätevä, ei enää roikkunut. Parasta ikinä. <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Ihan totta! Muodikas ja samalla myös käytännöllinen, just parasta! 🙂

   Vastaa
 7. Noora 18.01.2018

  Viona Blun vyölaukku on tämän hetken ehdoton lempparini!! Niin kätevä ja hieno 🙂 Laukku toimii myös clutchina ja ”olkalaukkuna” hihnoja vaihtamalla. Täydellistä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.01.2018

   Hei tuollainenhan olisi täydellinen yksilö, jossa hihnan pituutta säätelemällä samasta laukusta muokkautuisi vyölaukku, olkalaukku tai clutch. Superkätevää! <3

   Vastaa