5 x HOITAVAT HUULIVOITEET

Tänään ajattelin jakaa teille vinkkejä hyvistä huulivoiteista. Iho kuivuu todella helposti varsinkin näin talvella, jolloin huolellinen ihonhoito ja kosteutus on entistä tärkeämpää. Ihonhoidon ohella täytyy myös muistaa ravita ja kosteuttaa huuliaan ikävien rohtumisten ehkäisemiseksi. Itse myönnän olevani lievästi huulivoideriippuvainen, sillä en tiedä kamalampaa tunnetta kuin liian kuivat ja rohtuneet huulet. Siispä laukussani kulkee aina mukana muutama huulivoide. Alle listasin viisi tämän hetken suosikkia.

Weleda – Lip Balm

Lumene Invisible Illumination – Lip Perfector Balm

Kun haluan huulilleni hienovaraista kiiltoa, kosteutusta ja luonnollisen heleän lopputuloksen turvaudun näihin kahteen huulivoiteeseen. Lumenen tuotteessa lopputulos on aavistuksen huulikiiltomaisempi kun taas Weledan huulivoiteessa lopputulos on enemmän sävyttävän huulirasvamainen. Molemmat hyviä.

Weleda – Skin Food

Tämä tuubi on varmasti monille kuluttajille tuttu. Itse tutustuin tuotteeseen kuitenkin vasta reilu puoli vuotta sitten, mutta siitä lähtien se ollut minulla käytössä päivittäin. Skin Food on luonnonmukainen yleisvoide, jota voi käyttää koko vartalolle, sinne kohtaan mihin hoitoa ja kosteutusta tarvitsee. Itse käytän tuotetta rohtuneiden huulten hoitoon sekä esimerkiksi kuiviin kyynärpäihin näin talvella. Olen käyttänyt tuotetta myös lapsilla. Hieman samanlainen koostumus kuin Bepanthenissa, mutta mielestäni vielä aavistuksen parempi. Iso suositus!

Lumene Harmonia – Skin Saviour Balm

Tämä tuote ei varsinaisesti ole huulituote, mutta käytän kosteusbalsamia eniten nimenomaan huulilla. Pohjoista pakurikääpää sisältävällä balsamilla on ihanan kosteuttava, rauhoittava ja hoitava vaikutus ihoon. Tuote ehkäisee hyvin ihon kuivumista. Plussaa hurmaavasta tuoksusta, erinomaisesta koostumuksesta sekä suloisesta purkista.

Yves Saint Laurent – Lip Perfector

Täydellinen huulivoide, joka suojaa ja ravitsee kuivia huulia pitkäkestoisesti. Miellyttävä koostumus ja tuoksu. Korostaa kauniisti huulten omaa väriä. Käytän tuotetta myös usein primerina huulilla. Kaunis tuubi, jonka mielellään kaivaa esiin käsilaukustaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Marianne 10.01.2018

  Ihana postaus ja kiitos vinkeistä! Näin talvella ainakin minun huulet ja iho ylipäätänsä kuivuu todella helposti 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   No näimpä – sama täällä!!

   Vastaa
 2. Heidi 10.01.2018

  Kiitos vinkeistä! Pitääkin käydä ostamassa tänään huulirasvaa! Olet itse nuori, mutta jos kivoja vinkkejä tällaiselle keski-ikäiselle, niin pukeutumiseen kuin muuhunkin kauneudenhoitoon, niin Kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.01.2018

   Kiitos kommentista! Tässä onkin loistava postausidea, yritän toteuttaa! 🙂 Iloista viikon jatkoa!

   Vastaa
 3. jo 50 V 12.01.2018

  Kiitos taas upeista vinkeistä – suuntaan tänään ostoksille, sillä huulet just nyt kaipaavat näitä tuotteita. Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.01.2018

   Mahtavaa – kiva kuulla, että postauksesta oli hyötyä! Ihanaa sunnuntaita sinne xx

   Vastaa
 4. Veera 12.01.2018

  Chanelin kosteuttava huulivoide (purkki) on ihana ja toimiva! Ostin, kun by Didem- blogissa kehuttiin 🙂 Myös Madaran Plum plum lip perfection balm on toimiva, sekä Tata Harperin Be true huulivoidepuikko <3

  Vastaa