VALKOISET FARKUT TALVELLA?

Zara Coat / Maje Sweater / Zara Jeans / Chanel Bag / Flattered Shoes (*gifted)

Tänään olen juossut pää kolmantena jalkana kaupungilla hoitamassa joulupukin asioita. Lähdimme mieheni kanssa heti liikkeiden auettua liikkeelle ja saimme muutaman tunnin aikana hankittua lähes kaikki lahjat! Olimme supertehokkaita, sillä olimme tehneet listan hankinttavista lahjoista. Suosittelen ehdottomasti joululahjalistan tekoa, sillä se nopeuttaa ostoprosessia huomattavasti. Ennen lähdin aina vaan haahuilemaan kauppoihin ja fiilistelemään asioita toivoen löytäväni parhaat lahjat lähimmäisille. Kiitos ruuhkavuosien, minusta on kouliintunut huomattavasti tehokkaampi shoppailija. Haha. Muutama lahja vielä uupuu, mutta onneksi tässä on vielä vähän aikaa ennen aattoa.

Mitä mieltä muuten olette valkoisista farkuista talvella? Ennen valkoiset housut olivat minulle ehdoton no-no, mutta nyt olen ”rohkeasti” pukenut valkoiset farkut erilaisten talviasujen kanssa. Jotenkin ne näyttävät silmääni raikkaalta tämän pimeyden ja harmauden keskellä. Tämäkin asu olisi ollut tunkkaisempi ja jollain tavalla tylsempi jos olisin yhdistänyt lookiin vaikka tavalliset mustat nahkahousut. Vai mitä mieltä olette?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 kommenttia

 1. Birte 19.12.2017

  Vaaleat värit sopii talveen ja kalpeaan hipiään 🙂 ylellinen look

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   No niin minustakin 🙂 Ihanaa jouluviikkoa sinne! <3

   Vastaa
 2. Marianne 19.12.2017

  Valkoinen on värinä aina todella klassinen ja tyylikäs 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   Niin minustakin, mutta nyt vasta hiljattain olen enemmän alkanut käyttää valkoista myös talvella 🙂

   Vastaa
 3. Kirsi 19.12.2017

  Sulle sopii kaikki ???

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   Kiitos Kirsi <3

   Vastaa
 4. Soikkis 19.12.2017

  Näyttää niin vaan kalsareilta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   Hahah 😀 ei tullut mulla ihan ensimmäisenä mieleen, mutta varmasti näyttää monien silmään erilaiselta 😀

   Vastaa
 5. Saga 19.12.2017

  Löysin blogisi hiljattain ja viihdyn sen parissa ☺

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   Ihanaa kuulla! <3 Kiitos tosi paljon! Toivottavasti viihdyt blogini parissa tulevaisuudessakin 🙂 Mukavaa jouluviikkoa sinne x

   Vastaa
 6. Johanna L. 20.12.2017

  Pitää kyllä ensi vuonna ottaa tuo lahjalista käyttöön. Mä olen tänä vuonna ollut juuri tuollainen haahuilija ja käynyt kaupoissa vaikka kuinka monta kertaa, mutta silti kaikki lahjat eivät ole vielä kasassa. Vannon aina ennen joulua, että tänä vuonna ostan lahjat ajoissa, mutta aina sitä kummasti on siellä viimeisinä päivinä ennen joulua ostamassa lahjoja 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   No näimpä! Itse lupailen tuota samaa joka vuosi, mutta kuitenkin löydän itseni aina tästä joulustressaajan roolista! No ehkä ensi vuonna 😀

   Vastaa
 7. pauliina 20.12.2017

  Näyttää oikein hyvälle! Valkoinen tekee valoisuutta asuun ja antaa oikeutta tummanpunaiselle laukulle. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.12.2017

   Kiva kuulla, että tykkäät! Oon samaa mieltä, että valkoinen freesaa 🙂

   Vastaa
 8. Suvi Nieminen 20.12.2017

  Hei metti! Ihanaa että joululahjakierros oli onnistunut. Olin töissä liikkeessä josta ostitte laukun, olisin jotenkin siinä halunnut kiittää sinua ihanasta blogistasi mutta halusin vain siis sano tässä nyt kiitos blogistasi ja olitte jotenkin ihanan symppiksiä miehesi kanssa 🙂 ihanaa joulun aikaa teille!

  Vastaa
 9. Mary 21.12.2017

  Hei, todella hyvän näköiset nuo valkoiset housut talvellakin. Sopivat sinulle mainiosti. Vaaleat housut talvikadulla herättävät minussa aina positiivista huomiota. Pitäisi vain itsekkin kokeilla. Oikein mukavaa joulun aikaa teille !

  Vastaa
 10. -H 21.12.2017

  Todella onnistunut asu – valkoiset farkut tuovat ihanan freeshin lookin asuun!!

  Vastaa