TEDDYTAKKI + JOULUFIILISTELYÄ

Zara Coat/ Gina Tricot Sweater (*gifted)/ KN Collection Beanie (*gifted)/ Gucci Belt/ Mango Jeans

Tässä lupailemiani kuvia uuden teddytakin kanssa! Olen pitkään kaipaillut vaatekaappiini valkoista talvitakkia, mutta lasten kanssa olen kuitenkin hieman arkaillut valkoisen takin hankintaa. Nyt kuitenkin kun eteeni Espanjassa tuli tämä suloinen teddytakki, en voinut vastustaa sen ostoa. Mielestäni teddytakit näyttävät nimittäin ihan parhaimmilta vaaleissa sävyissä, kuten juuri valkoisena tai esimerkiksi beigenä. Takin malli jäljentelee klassista villakangastakin maalia, vaikka ei kuitenkaan ole aivan niin tyköistuva. Pehmoinen ja lämmin takki, oikein sopiva juuri näihin nolla-asteen keleihin!

Eilen pyörähdin kaupungilla hoitamassa hieman asioita ja treffasin ystäväni Kaisan. Kyllä se joulufiilis sieltä jo hieman teki tuloaan kun ihastelimme kauniita jouluvaloja ja hörpimme ulkona jouluisin mauin maustettuja kahvejamme. Kurkkasimpa myös ensimmäistä kertaa Stockmannin jouluikkunaan – pakko viedä myös lapset sinne joku ilta ihastelemaan! Itse voisin samalla reissulla käydä tekemässä myös hieman joulupukin töitä tavaratalon puolella, sillä vielä en ole kerennyt ostaa yhden yhtä joululahjaa. Joka vuosi lupaan itselleni, että ensi vuonna olen ajoissa lahjojen hankinnan kanssa, mutta aina kuitenkin löydän itseni tästä tilanteesta. Eniten päänvaivaa yleensä tuottavat lahjat miehille – puolisolle, veljille ja isälle. Tänä vuonna kuitenkin minulla on muutamia hyviä ideoita heille. Lahjavinkkejä tulossa blogiin tällä viikolla!

Photos: Kaisa Turunen/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Jade 12.12.2017

  Aivan ihana takki ja kauniita jouluisia kuvia. Mukavaa, että joulufiilis vähän jo kurkkii kuusen takana ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.12.2017

   Kiitos Jade! <3 Kyllä se sieltä pikkuhiljaa… Jee! 🙂

   Vastaa
 2. Vera 12.12.2017

  En kestä kuinka ihana takki! <3 Osaatko yhtään sanoa, että löytyyköhän Suomen päästä ja kuinka paljon oli takilla hintaa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.12.2017

   Kiitos! <3 Itse en ole käynyt lomamme jälkeen Suomessa Zarassa, joten en osaa valitettavasti sanoa löytyykö täältä. Jos liikkeistä ei löydy kannattaa kurkata nettikauppa ainakin? Muistaakseni takilla oli hintaa noin 50-60€ (Espanjan Zarassa tosin, Suomessa taitaa olla 10-20€ kalliimmat hinnat)

   Vastaa
 3. Emilia 12.12.2017

  Ihan mieletön asu, todella tyylikäs mutta varmasti myös mukava päällä! 🙂 Love it!

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.12.2017

   Kiitos paljon Emilia! <3 Tämä on kyllä niin ihanan pehmoinen! 🙂

   Vastaa
 4. JohannaN 12.12.2017

  Oi mitkä kuvat. ?ja ihana tuo takki, munkin on pakko saada.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.12.2017

   Voi kiitos Johanna! Toi takki on kyllä niin täydellinen tähän talveen <3

   Vastaa
 5. Nanni 13.12.2017

  Teddytakki näyttää sulla aivan extra suloiselta! Muutenkin kuvissa on ihana tunnelma ☺️ Hauskaa joulunodotusta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.12.2017

   Kiitos Nanni! Itsekin kyllä tykkään takista hirmuisesti <3 Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!

   Vastaa
 6. Tanja 13.12.2017

  Kauniita kuvia! Voisitko kirjoittaa postauksen miten itse ajattelet joulupyhien kanssa terveellisen ruoan, treenaamisen ja ylensyönnin välttämisen kanssa? Ihan näin hyvinvoinnin kannalta on kamalaa tuntea itsensä ylensyöneeksi ja turvonneeksi joulun aikaan joten olisi todella kiva kuulla miten ajattelet asiasta ja miten toimit joulupöydässä ja pyhien aikana tämän välttääksesi! Lempireseptit olisivat taas tervetulleita :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.12.2017

   Kiitos postausideasta Tanja! Voisin tehdä jotain postausta liittyen joulunajan ruokailutottumuksiin 🙂 Ruoanlaitosta ja/tai jouluruokareseptejä puolestaan täytyy varmaan lähteä mammalta kyselemään, sillä jän loihtii meille aina upeat jouluruoat. Itse olen vielä aika avuton jouluruokakokki… 😀

   Vastaa
 7. Marianne 13.12.2017

  Huippu ihana teddy takki 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.12.2017

   Kiitos Marianne <3

   Vastaa
 8. Emma 13.12.2017

  Hei Metti!

  Kaunis asu, kaunis nainen ja kauniit kuvat. Täytyy sanoa, että ensin oli tosi vaikea samaistua suhun. Elät varakkaan miehen kanssa, oot hyvin nuori, mutta silti jo äiti. Myönnän, että jopa pyörittelin silmiä välillä (KAMALAA I know). Nyt pikkuhiljaa oon seurannut sua enemmän ja alkanut pitämään susta niin kovasti. Huomaa, että panostat työhösi 100%:sesti huolimatta siitä, että ”ei sun tarvitse”. Ilmeisesti sä myös opiskelet (mennyt hiukan ohi mitä ja missä) ja sit pyörität kotia. Sä vastaat aina kaikkiin kommentteihin, AINA ja viesteihin. Jotenkin annat niin paljon ja oot jotenkin hirmuisen herttanen. Sun blogi on tosi laadukas ja on kivaa, että pyrit antamaan kaikille mahdollisuuden samaistua sun asuihin yms. Haluan pyytää anteeksi, että lähdin sua aluksi tuomitsemaan. Sä oot aivan huippu. <3

  Vastaa