TÄYDELLINEN PUNAINEN NEULE + #BLOGGERSLIFE

Massimo Dutti Sweater/ Gina Tricot Jeans (*gifted)/ VillaWool Cap/ Gucci Belt & Bag/ Mango Shoes

Halusin näiden asukuvien yhteyteen kirjoittaa jotain hieman pohdiskelevampaa tekstiä, mutta kaiken joulukiireen ja häslingin keskellä en löytänyt sopivaa aihetta. Olisiko teillä heittää ilmaan jokin teitä kiinnostava aihe? Halusin kuitenkin julkaista nämä toissapäivänä otetut asukuvat, jotka nappasimme ihan extemporee lounaamme yhteydessä. Nykyään ei enää oikeastaan koskaan tule ikuistettua päivän asua juuri siinä ja silloin, vaan yleensä kuvaan kerralla monta asua, joita olen lähiaikoina käyttänyt. Mutta nyt kun satuin olemaan kolleegan kanssa lounaalla saimme molemmille otettua kivat kuvat kun ”täydellinen kuvausseinä” osui eteemme ihan yllättäen. #bloggerslife. Päälläni on uusi punainen neule Massimo Duttilta, joka sai valtavasti kyselyitä kun se Espanjassa ensimmäisen kerran näkyi insta-storyssani. Se on ihanan pehmoinen mohairneule, joka on ollut käytössä paljon. Punainen neule sopii mielestäni ihanasti raikkaiden vaaleiden farkkujen kanssa. Mitä tykkäätte kokonaisuudesta?

Aika hauskaa muuten miten sitä nykyään vain rohkeasti ottaa (asu)kuvia missä tahansa. Muistan kuin eilisen kun otin ensimmäisiä asukuvia Helsingin keskustassa enkä pystynyt keskittymään oikein mihinkään muuhun kuin kaikkiin ympärillä oleviin ihmisiin. Kuvista ei oikein tullut mitään, koska hieman nolostuneena ja häpeillen yritin vain saada kuvaussession hoidettua pois alta. Nyt puolestaan ihmisten katseet, peukut, naurut tai erilaiset huudahdukset  ovat jo niin tuttua juttua, ettei sitä oikeastaan edes huomaa. Keikistelyt kahvilassa tai poseeraukset keskellä vilkasta katua eivät siis enää tunnu missään 😀 #bloggerslife

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ps. Itse muuten ajattelin viedä viikonloppuna lahjoja Joulupuukeräykseen. Suomessa jokainen ei ole yhtä onnekas, eikä jokaisella ei ole mahdollisuutta jouluun saatika joululahjoihin. Itse haluan joka vuosi tehdä jotain pientä hyvää myös toisten hyväksi. Joulupuukeräykseen voi viedä lahjoja 0-17 vuotialle lapsille. Lahjat voivat olla aineettomia tai aineellisia, pieniä tai isoja. Jokainen lahja on tärkeä ja pienikin paketti voi pelastaa jonkin lapsen tai nuoren joulun. Jokainen ansaitsee joulumielen ja pienen muistamisen jouluna <3

Photos: Kaisa Turunen/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Janeem 15.12.2017

  Kertakaikkiaan ihana toi neule! Ja upeita kuvia jälleen kerran. Tosta tekstistä tuli mieleen, että olis kyllä hauska tietää laajemmin miten ihmiset on reagoinu teidän kuvaustilanteisiin ja millasia ne huutelut oikeen on? Miten olis vaikka postaus aiheesta?:D

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.12.2017

   Kiitos! Neule on superihana tähän koleaan talveen 🙂 Ja hei ihan hyvä idea, voisin avata hieman tätä aihetta enemmänkin! Kivaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 15.12.2017

  Kiva lukea ajatuksiasi 🙂
  Upeita kuvia jälleen kerran <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.12.2017

   Kiitos Marianne <3 Mukavaa viikonloppua sulle! 🙂 x

   Vastaa
 3. Emilia 15.12.2017

  Ihanaa että välität muistakin ihmisistä ja tuot tärkeää asiaa esille! Todellakaan kaikilla ei ole asiat yhtä hyvin ja jouluna se varmasti vielä korostuu. En ollut tietoinen Joulupuu keräyksestä, mutta sinun inspiroimanasi katsoin heti minne voin kotikaupungissani viedä lahjan 🙂 ihan tulee kyynel silmään kun ajattelee minkälaisissa tilanteissa osa lapsista joutuu elämään…

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.12.2017

   Ihana kuulla, että sait tästä ajatuksen itsekin lahoittaa <3 Pienellä lahjalla tai muistamisella voi olla toisille valtavan iso merkitys! Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 4. C 15.12.2017

  Ihania kuvia!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.12.2017

   Kiitos! Ihanaa viikonloppua sinne xx

   Vastaa
 5. Elina 16.12.2017

  Ihana toi seinä tosiaan, missä lounaspaikassa tää on? 🙂

  Vastaa
 6. Mari 16.12.2017

  Onpa kyl hieno neule!!

  Vastaa
 7. Myy 16.12.2017

  Niin magee kokonaisuus! Wau!

  Vastaa
 8. Kip 16.12.2017

  Hei, minua kiinnostaisi postaus lapsiperhearjen ja hyvinvoinnin/freesinä vaimona olemisen yhdistäminen.

  Vastaa
 9. Saara 18.12.2017

  Meikkisiveltimistä kiinnostaisi kuulla!:)

  Vastaa