#LETSCELEBRATE ON KOHTA TÄÄLLÄ

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa

Tämän viikon torstaina järjestettiin Helsingissä ensi viikolla lanseerattavan Lidlin ja Heidi Klumin yhteistyönmalliston tiimoilta pikkujouluhenkinen tilaisuus. Tilaisuudessa esiteltiin laajasti tuotteita tästä ihanasta, astetta juhlavammasta #LETSCELEBRATE -mallistosta. #LETSCELEBRATE on järjestyksessään jo toinen yhteistyömallisto Lidlin ja Heidi Klumin välillä, enkä ihmettele, sillä aikaisemmin syksyllä lanseerattu ensimmäinen yhteistyömallisto #LETSWOW oli suuri menestys!

Minulla on ollut suuri ilo olla mukana tässä #LETSCELEBRATE -malliston lanseerauksessa yhteistyön tiimoilta. Rakastan joulunaikaa ja rakastan juhlapukeutumista, joten olen todella innoissani tästä ensi viikon maanantaina myyntiin tulevasta mallistosta. Kuten todettu, mallistosta löytyy astetta juhlavampia vaatteita, kuten esimerkiksi kaunista samettia sekä juhlavaa paljettia. Paljetit ovat vakiinnuttaneet paikkansa juhlapukeutumisessa klassisen säihkyvänä materiaalina, joka ei varmasti jätä kantajaansa seinäruusuksi. Mallistosta löytyy esimerkiksi kauniita ja monikäyttöisiä paljettitoppeja sekä upeita paljettimekkoja ja -hameita. Sametti puolestaan on hillitympi materiaali, mutta sekin todella kaunis ja erinomaisesti juhlaan sopiva. Vaikka pääpaino mallistossa onkin pikkujoulun ja muiden loppuvuoden juhlallisuuksien pukeutumisessa, löytyy mallistosta myös hyvin arkeenkin sopivia tuotteita kuten farkkuja tai erilaisia neuleita. Tämänkin malliston kohdalla voidaan siis todeta, että jokaiselle kuluttajalla jotakin!

Minun ehdoton suosikkini koko mallistosta olikin samettinen bleiseri yhdistettynä samettilegginseihin, jotka minulla olivat päällä malliston esittelytilaisuudessa (kuvissa). Malliston samettilegginssit ovat siistit, mutta sen lisäksi vielä maailman mukavimmat jalassa! Halusin yhdistää ihoa myötäilevät legginssit aavistuksen pidempään ja löysähköön samettiseen bleiseriin, joka on mielestäni täydellinen pari juuri tälle alaosalle. (Aikaisemmassa #LETSCELEBRATE -malliston esittelypostauksessa yhdistin muuten samettilegginssit asuun näin). Bleiserin alle valikoitui toinen suosikki eli monivärinen paljettitoppi, joka toi kaivattua kimallusta pikkujoulun asukokonaisuuteen. Minä valitsin tällä kertaa mustaa päälleni, mutta samettibleiseriä sekä legginssejä löytyy myöskin sinisinä sekä paljettitoppia jopa kolmessa eri värissä. Tuttuun tapaan hinnat ovat mukavan kuluttajaystävällisiä eli bleiserillä hintaa 24,99€, lengginsseillä 9,99€ ja paljettitopilla 13,99€. Eli koko päälläni oleva asu alle 50€!

Lidlin ja Heidi Klumin toinen yhteistyömallisto #LETSCELEBRATE –tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin ma 4.12.2017

Iloista viikonloppua kaikille!

Photos of me: Kira Kosonen/edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. rar 02.12.2017

  Onko toi pitkähihainen (polyesteri)pusero (mikä sulla oli aiemmin yhdistettynä samenttilegginssien kanssa) hankala pukea päälle? Ymmärsin, että kangas ei jousta eikä kaula-aukossa ole nappia/vetoketjua. Pusero näyttää nudena ja mustana tosi kivalta, mutta ei viitsisi ostaa sellaisia vaatteita, mitkä kiristää tai on vaikea pukea päälle:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Moikka! Joo paidassa ei tosiaan ole nappeja tai vetoketjuja, mutta en kokenut kuitenkaan paitaa ollenkaan vaikeaksi pukea päälle 🙂 Minulla on aina ollut näistä Esmara by Heidi Klumin vaatteista koko 34, mutta tämä paita minulta löytyy koossa 36 ja se on mielestäni paljon parempi… Iloista viikkoa!

   Vastaa
 2. Marianne 02.12.2017

  Täydellinen juhla asu! <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Kiitos! Vähän säihkettä tänne pimeyden keskelle <3

   Vastaa
 3. Iina 03.12.2017

  Näytät upealta! Ihailen kyllä sun tyyliä ja miten sulla on silmää yhdistellä eri asusteita ja vaatekappaleita toisiinsa ??
  Mä meinasin huomenna mennä metsästämään ainakin ne keinonahka housut! Mulla ei ole koskaan sellaisia ollut ja nyt meinasin testata josko osaisin sellaisia käyttää ?
  Innolla seuraan, jos sinultakin tulisi tänne/instaan vinkkejä mihin ne voisi yhdistää ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Kiitos Iina! Joo ne tekonahkaiset housut on niin mageet! Samoiten kaikki noi samettijutut (suosittelen!) 🙂 Tekonahkahousuja on itseasiassa tosi helppo yhdistää monenlaisten yläosien kanssa. Esim nyt talvella paksujen neuleiden parina tiukat tekonahkahousut näyttää todella hyvältä! Juhlaankin housut sopivat hyvin esimerkiksi juuri tällaisten paljettitoppien kanssa tai esimerkiksi silkki/sifonkipaitojen kanssa 🙂

   Vastaa
 4. Satu 08.12.2017

  Tämän jutun inspiroimana poimin ostoskoriin melkein kaikki malliston housut: siniset skinnyjeansit, mustat vahapintaiset, tekonahkaleggarit ja samettileggarit – kaikki supermukavia ja ihanan edukkaita ?? Nyt on housuasiat pitkäksi aikaa kunnossa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.12.2017

   Jes ihan mahtavaa, kiva kuulla 🙂 Tässä mallistossa oli kyllä niin kivoja housuja!! Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 5. Sara 08.12.2017

  Kävin hakemassa tuon glitteritopin, mikä sulla oli ekassa postauksessa. Se on ihana!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.12.2017

   Oi, se on ihana! Niin kiva väri ja malli <3 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa