SUOSIKKIASU + JOULUFIILIS KATEISSA

Zara Blazer/ Gucci Shirt/ Üterque Leather Pants/ Chanel Bag/ Zara Heels (old)

Olen 100% jouluihminen. Tai olen ainakin kuvitellut olevani jouluihminen, sillä rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Varsinkin tämä joulukuu ja päivät ennen aattoa ja joulunpyhiä ovat olleet aina suosikkejani. On ihanaa pyntätä kotia joulukuntoon, kuunnella joulumusiikkia ja virittäytyä kaikin puolin joulutunnelmaan. Mutta nyt on tapahtunut jotain todella epätavallista – en ymmärrä miksi, mutta tänä vuonna minun on ollut jotenkin erityisen vaikea saada siitä ihanasta joulufiiliksestä kiinni? Ei tunnu yhtään joululta (tai joulukuulta) vaikka kuinka yrittäisin virittäytyä joulufiiliksiin tai koristella kotia. Jotenkin joulumusiikin kuunteleminen tai glögin juominen tuntuu vaan hassulta. Ehkä se johtuu siitä, että tulimme juuri pitkältä lomalta? Tai ehkä siitä, että ulkona on niin kaamea sää, joka ei varsinaisesti edesauta idyllisen joulutunnelman saantia. Oli miten oli, mun joulufiilis on kateissa APUA!

Joulutunnelman saantia ei varmasti edesauta myöskään se, että koko edellisen viikon olemme ainoastaan selailleet eri lomakohteita ja miettineet minne lähteä perheen kanssa seuraavaksi lomalle. Espanjassa oli niin ihanaa ja kaipuu takaisin palmujen alle on suuri! Pitäisi kyllä nyt varmaan keskittyä olennaiseen ja keskittyä tämän kadonneen joulufiiliksen metsästykseen lomakohteiden metsästyksen sijaan. Sillä vaikkei minulla itsellä olisikin niin kovin jouluinen fiilis, pyrin kuitenkin saamaan sellaisen perheelleni. Muistan itse lapsena kuinka ihanaa oli se jouluinen koti, ne kaikki upeat koristeet ja se hyväntuoksuinen keittiö ja ne joulumusiikit aamusta iltaan. Haluan antaa tuon saman ihanan fiiliksen myös omille lapsilleni <3

Ps. Asukuvissa hetken lemppariasuni! Klassikkovaatekappaleista koostuva asukokonaisuus ei voi muuta kuin onnistua. Hieman ylisuuri bleiseri, t-paita ja tiukat nahkahousut toimivat yhdessä hyvin. Korvissa isot renkaat, jotka ovat aina olleet suosikkini. Tismalleen sama asu toimisi myös Suomenssa, kunhan vain kengät vaihtaisi esimerkiksi mustiin nilkkureihin. Iloista uutta viikkoa kaikille <3

Photos: @mikaelforssell9/edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Jade 04.12.2017

  Voi sinua, sää vaikuttaa kyllä myös täällä ☹️ Uskon että mitä lähemmäksi joulua etenemme, kyllä se joulufiilis sieltä näyttäytyy. Minun joulufiilikseni vähän koheni kun viikonloppuna olin joululahjaostoksilla ? Ihanaa joulunodottelua koko perheellenne kurjasta säästä huolimatta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Niimpä! Kyllä se joulufiilis sieltä varmasti (toivottavasti) tulee 🙂 Täytyypä itsekin lähteä jouluostoksille! 🙂 Iloista viikkoa sinne xx

   Vastaa
 2. Satu 04.12.2017

  Ja vielä lisäisi untuvatakin, pipon ja hanskat 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Kyllä – luonnollisesti! 😀

   Vastaa
 3. -H 04.12.2017

  Aivan täydellinen asu 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Kiitos <3

   Vastaa
 4. Marianne 05.12.2017

  Täydellinen asu <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2017

   Kiitos Marianne <3 Kuten otsikkokin sen sanoo, munkin lemppari 🙂

   Vastaa
 5. Jenni 05.12.2017

  Minulla on ihan sama juttu meneillään, että suurena jouluihmisenä en tänä vuonna ole vielä löytänyt kunnon joulufiilistä. Yleensä tähän aikaan itsellä soi joululaulut joka päivä ja joulutunnelma on katossa. Itse olin lomalla äskettäin Thaimaassa ja uskon kadonneen joulufiiliksen johtuvan siitä. Joulukuu tuli niin äkkiä, kun marraskuu meni lomaillessa mutta kyllä se joulufiilis sieltä vielä tulee meillekin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2017

   Totta! Ehkä sillä marraskuun lomailulla on iso vaikutus asiaan… kun tulee kotiin on jo joulukuu ja ”heti” pitäisi olla joulufiiliksissä. Mutta kyllä mä uskon, että se ihana jouluinen tunnelma sieltä vielä tulee <3 Ihanaa viikkoa sinne xx

   Vastaa
 6. Maria 05.12.2017

  Minulla sama juttu, joulufiilistä oli tuossa mutta nyt oli muutto viikonloppuna ja se vei kaikki fiilikset! Olen laittanut jo joulujuttuja uuteen kotiin mutta edelleen täällä laatikoiden keskellä ei ole joulunodotuksen tuntua yhtään 🙁 Tuntuu ettei raskausmahan kanssa saa edes siivottua kunnolla! No, jouluksi menemme vanhempien luokse joten siellä se fiilis ihan viimeistään tulee 🙂 Tuo asusi on aivan ihana!! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.12.2017

   No voih, sielläkin sama tilanne! No toivotaan, että se joulufiilis sieltä pikkuhiljaa tulisi itsekullekin! 🙂 Viimeistää siellä vanhempien luona sitten 😀 Ja voi miten ihanaa! Toivottavasti raskautesi on sujunut hyvin 🙂 Paljon tsemppiä loppuraskauteen ja ihanaa joulunodotusta <3

   Vastaa
 7. Laura 09.12.2017

  Joulufiilis kadoksissa ja pysyy, valitettavasti, kunnes lumi peittää maan. Jo liian monta joulua on mennyt surren mustaa maata täällä länsirannikolla.☹Pelottaa myös, ilmastonmuutosta ei voi enää mitenkään kieltää?

  Olet näissä kuvissa kauneimmillasi, vielä ripsipidennykset pois niin olet huima kaunotar, et tarvitse niin
  voimakasta meikkiä mitä normaalisti käytät ?

  Vastaa