GET READY TO CELEBRATE WITH ELNETT

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä L’Oréal Paris Elnettin kanssa

Kuten eilen instagram-storyssä jo lupailin, tänään vuorossa paljon toivottu hiustenlaittovideo! Pääsin yhteistyössä L’Oréal Parisin ja heidän Elnett -stailaussarjan kanssa jakamaan teille hieman kampausinspiraatiota pikkujouluja tai muita loppuvuoden juhlallisuuksia silmällä pitäen. Kaikki videolla tekemäni kampaukset ovat erittäin nopeita sekä helppoja tehdä. Jokaisessa kampauksessa hiustenmuotoiluun, volyymin lisäämiseen sekä kiinnitykseen olen käyttänyt Elnett hiuskiinteitä. Nämä hiuskiinteet ovat erittäin hienojakoisia ja antavat hiuksille volyymia, kiiltoa sekä ennen kaikkea loistavaa pitoa!

Videolla näet tutoriaalit näiden kolmen nopean kampauksen tekoon:

Kiharat 

Yksi useimmiten kysyttyjä kysymyksiä blogissani on miten kiharran hiukseni. Tällä videolla se selviää!

Puoliponnari

Helppo ja nuorekas kampaus loppuvuoden juhlallisuuksiin!

Löysä nuttura

Klassinen löysä nuttura sopii niin arkeen kuin juhlaan – kurkista videolta miten teet sen vain muutamassa minuutissa!

Kampausvideon pääset katsomaan tästä!

Saan ilokseni järjestää vielä ihanan L’Oréal Paris Elnett arvonnan! Kerro minulle kommentoimalla postaukseen minkälaisen uudenvuoden kampauksen sinä tekisit ja voit voittaa kaikki videolla nähdyt Elnett -tuotteet! Arvon kaiken kaikkiaan neljä voittajaa ja kommentit, jotka ovat jätetty perjantaihin 8.12 klo 20 mennessä ovat mukana arvonnassa! 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

102 kommenttia

  1. Marika 08.12.2017

    Löysä nuttura, yksinkertainen ja tyylikäs 🙂

    Vastaa
  2. Lotta 08.12.2017

    Luottokampaus, eli aika samantapaset kun sun kiharat<3

    Vastaa