WEEKEND IN PICTURES

Vielä hetki Espanjan auringossa ennen kuin palaamme takaisin koti-Suomeen. Olen ollut aika vähän yhteydessä Suomeen, mutta on hauskaa miten aina kuitenkin sää-uutiset kantautuvat korviin. Kuuluuko se suomalaiseen kulttuuriin kuulumistenvaihtamisen osalta, että aina päivitetään samalla myös ne säätiedot? Haha. No marraskuun sää Suomessa on mitä on, joten ilokseni nautin vielä hetken näistä Espanjan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Pakko vielä samaan hengenvetoon mainita, että meille ei ole koskaan aikaisempina kertoina marraskuu ollut näin lämmin ja aurinkoinen kuin tänä vuonna! Yleensä pilvisiä päiviä on paljon ja sadepäiviäkin jo jonkin verran. Nyt tämän reilun kahden viikon aikana ei ole edes ollut yhtä tuulista tai pilvistä päivää, ihan uskomatonta! Noniin siinähän tuli sitten päivittyä sinnekin suuntaan nyt ne tärkeimmät, eli sääuutiset 😀

Edellinen kuvakollaasi Espanjasta oli niin suosittu, että päätin toteuttaa uuden samantyylisen kollaasi-postauksen. Tässä postauksessa siis kuvina viime viikonloppumme puuhia. Iloista uutta viikkoa kaikille!

Kaupungin tutkiskelua perheen kanssa

Viikonloppuna kiertelimme useaan otteeseen kaupunkia ja löysimme uusi ihania kahviloita, pikkukatuja ja aukioita. Pysähdyimme yhdelle pienelle aukiolle hetkeksi kahville, jossa oli paljon lapsiperheitä. Lucas oli innoissan puluista, joita parveili aukiolla kymmenittäin. Kahvilan tarjoilija antoi lapsille vanhaa leipää, josta he saivat heittää muutamat murut puluille. Lapset olivat innoissaan.

Rannalla

Rannalla all day everyday. Merivesi on jo vähän liian kylmää uimiseen, mutta rannalla on kiva puuhastella vaikka mitä muutakin!

Camuri

Kävimme ensimmäistä kertaa viime lauantaina yhdessä suosikkiravintoloistamme, Camurissa (kirjoitin omista suosikkiravintoloistani Marbellan läheisyydessä täällä!) Ruoka on hyvää, mutta erityisen ravintolasta tekee sen uskomattoman kaunis lokaatio ihan meren rannalla. Viereisessä pöydässämme olleella pariskunnalla oli mukanaan suloinen pieni koiranpentu, jonka kanssa meidän lapset leikkivät innoissaan. Illallinen sujui siis yllättävän vaivattomasti, kiitos koiranpennun ja mukavien omistajien.

Kahvia

Kahvia ja aamupalaa pienissä ja suloisissa paikallisissa kahviloissa <3

Sara

Eilen sunnuntaina sain ihanan ystäväni Saran meille kylään. Olemme tunteneet toisemme ensimmäiseltä luokalta asti ja siitä lähtien olleet kuin paita ja peppu. Koska Sara on tällä hetkellä Espanjassa muutaman kuukauden opiskeluittensa puolesta oli ihan mahtavaa, että hän pääsi käymään meidänkin luona yhtenä päivänä. Eilinen sunnuntai kuluikin pitkälti höpötellen kaikki asiat maan ja taivaan väliltä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Marianne 20.11.2017

  Vaikuttaa siltä että olet saanut irti lomasta kaiken mitä siltä toivoitkin 🙂
  Ihania kuvia <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Juurikin näin! Olemme kyllä nauttineet ja rentoutuneet perheenä mikä tuntuu uskomattoman ihanalta <3

   Vastaa
 2. Karla 20.11.2017

  Joo, täällä on ollut nyt kyllä harvinaisen sateeton syksy – oikeen kaivataan jo sateita… asun itse siis täällä Marbellassa ja voi vitsi kun kaipaisin jo sadetta. Olen raskaana ja kesä oli tuskainen alkuraskauden väsymyksen takia ja kun oli niin kuuma että en odottanut mitään muuta kuin että sateet alkaisivat… mutta ei vieläkään. Kesän jälkeen tainnut sataa vasta kolmena päivänä. Toivottavasti pian satelisi jo, luonto kun sitä kovasti jo kaipaa 🙂
  Kivaa loppulomaa teille, on ollut kiva lukea sun postauksia täältä! 🙂

  Vastaa
  • Marly 23.11.2017

   Espanjassa ollaan jo huolissaan koska ei ole satanut tarpeeksi, vesivarannot vähenevät uhkaavasti.. Sitävastoin Suomessa vettä näyttää tulevan ihan tarpeeksi.. :/

   Vastaa
   • Metti Forssell 24.11.2017

    No näimpä Marly! Itse olen iloinen näistä ihanan lämpimistä ja sateettomista säistä, mutta ymmärrän hyvin että paikalliset jo toivoisivat hieman sadepäiviä. Mutta eiköhän ne sieltä ennen pitkää tule 🙂

    Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos kommentistasi Karla! Voin kyllä hyvin uskoa, että kaipailisit jo vähän viileämpiä ilmoja ja sateita. Itse täytyy sanoa, että näin lomalaisena olen nauttinut niin paljon näistä yllättävän lämpimistä säistä <3 Paljon tsemppiä ja jaksamisia sinulle loppuraskauteen! <3

   Vastaa