TÄYDELLINEN KUKKAMEKKO

 

Zara Dress/ Gucci Bag/ Rolex Watch/ Mango Shoes

Tänään korviini kantautui tieto, että Suomeen on iskenyt kunnolla talvi. Auts. Jo ajatuskin sattuu. Jos joltain on mennyt ohi niin kerrottakoon vielä kaikille, että en siis ole yhtään talvi-ihminen. Vaikka yritän aina nähdä asioissa hyvän ja valoisan puolen täytyy minun tunnustaa, ettei Suomen (tai ainakaan pääkaupunkiseudun) talvista paljon kehuttavaa löydy. Pimeys, kylmyys ja sellainen ainainen märkä loska ei vaan nappaa. #nowonder

Mutta koska täällä lomailen vielä muutaman päivän joudun postaamaan teille hieman kesäisempiä lookkeja. Ehkä joillekin niille, jotka ovat lähdössä lomille talvella tai asuvat jossain lämpimämmissä maissa näistäkin postauksista on jotain iloa? Toivottavasti ainakin. Itse fiilistelen vielä hetken asuja, jotka voin pukea päälleni paljan säärin ja ilman takkia, haha. Tämän kukkamekon ostinkin itselleni täältä, sillä mukaan ei tullut pakattua monia lyhyitä mekkoja. Olin varatunut paljon viileimpiin säihin, mutta nyt monille pitkille housuille tai muille lämpimille vaatteille ei tullutkaan käyttöä. Kukkamekko on aina varma valinta eikä koskaan poissa muodista. Tätäkin on kiva käyttää sitten taas keväämmällä nahkarotsin kanssa Suomessakin.

Nyt lähdemme rannalle nauttimaan iltapäivästä perheen kanssa. Yritän imeä itseeni viimisiä auringosäteitä ja mahdollisimman paljon energiaa! Tsemppiä kaikille sinne lumimyrskyyn. Tulen sinne kanssasisareksenne aivan kohta!

Photos: @mikaelforssell9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 kommenttia

 1. JohannaN 23.11.2017

  Omg?miten upea look ja kuvat! Kelpaisi kyllä aurinko.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos! Tämä aurinko tekee ihmeitä – niin lookiin kuin mieleenkin 😉 <3

   Vastaa
 2. Heli 23.11.2017

  Kiitos mieltä lämmittävästä postauksesta ja aivan ihanan mekon esittelystä! Tuollaisen voisin hankkia itselleni. Nauttikaa lomasta ja auringon säteistä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos, olen aina ollut erilaisten kukkamekkojen fani 😀 Ja kiitos, nautimme täysin rinnoin!

   Vastaa
 3. Petra 23.11.2017

  Siis niin ihana look!! Ja niin ihanaa että siellä on lämmintä! Itse en myöskään ole talvi-ihminen, että ainakin mulle sun kuvat tuo iloa!! Nauttikaa vielä vikoista aurinkoisista päivistä!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos, me nautitaan ihan täysillä! Pakko kerätä aurinkoenergiaa, että jaksaa painaa taas sen pimeyden läpi haha 😀

   Vastaa
 4. -H 23.11.2017

  Upea asukokonaisuus – laukku sopii mekkoon täydellisesti!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos! Eikö vaan! 🙂 Toi laukku on täydellinen kesälaukku!

   Vastaa
 5. Jade 23.11.2017

  Löysitkin todella upean mekon laukun väreihin. On ollut aivan ihanaa seurata teidän Espanjan matkaanne, rentoja, aurinkoisia ja kauniita kuvia, piristää päivää niin kovasti. Ja älkää tulko takaisin ? täällä alkaa huomenna vesisateet. T. myös yksi todellinen ei-talvi-ihminen

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Haha voi kiitos! 🙂 No täytyy myöntää, ettei mekään vielä haluttais takaisin tulla, mutta velvollisuudet jo Suomessa kutsuu… 🙂

   Vastaa
 6. Merli 24.11.2017

  Beautiful pictures and beautiful dress. I just can’t find it on Zaras webpage, did you buy it from abroad? 🙂

  Vastaa
 7. Viivi 24.11.2017

  Ihana ihana ihana lookki! ? Itsekään en ole mikään talven ystävä – varsinkaan loskan. Kaunis aurinkoinen pakkassää on upea mutta muuten ne talven hyvät puolet loppuukin tuohon ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos Viivi <3 Olen kanssasi ihan samaa mieltä – talvi voisikin olla kiva ja kaunis jos olisi lunta ja pakkasta 🙂 Mutta se loska ja nollan kieppeillä pyörivät lämpöasteet… hyi.

   Vastaa
 8. Marianne 24.11.2017

  Täydellinen todellakin 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos Marianne <3 Ihanaa viikonloppua x

   Vastaa
 9. Elli 26.11.2017

  Hei! Löysin blogisi vasta äskettäin mutta oon ihan koukussa jo nyt! Aivan ihania asuja joka kerta<3 tuosta aiemmasta hiustenkuivauspostauksesta tuli mieleen, voisitko tehdä postauksen (tai linkata jos tällainen on jo olemassa) siitä, miten hoidat sun hiuksia? Tuotteet, ravintolisät yms. Samoin ois ihana tietää sun upeiden kiharoiden salaisuus 🙂 Mulla on kanssa blondit, pitkät hiukset mutta haluaisin saada ne vähän vahvemmiksi ja kiiltävämmiksi! Kiitos asuinspiraatiosta ja blogista:)

  Vastaa