PUNAINEN KUKKAHAALARI

Wearing:
Ivy Revel Jumpsuit (*gifted)
Ray Ban Sunglasses
Chanel Bag
Asos Heels

Ihanaa perjantaita kaikille! Havahduin vasta juuri äsken siihen, että tänäänhän alkaa viikonloppu. Lomalla päivät menee sekaisin kun ei tavallaan ole mitään väliä mikä viikonpäivä on. Kuinka ihanaa! Nyt istun terassillamme ja kirjoittelen tätä postausta kun sain Lucaksen viimein nukahtamaan. Työnteko on ollut hieman haasteellista täällä, mutta suon itselleni pienen hengähdystauon ja olen päättänyt olla stressaamatta liikaa. Haluan kuitenkin jakaa juttuja teille, joten yritän olla kuitenkin mahdollisimman aktiivinen.

Tänään julkaisen asukuvat, jotka on otettu viime kesänä täältä Espanjasta. Vielä emme ole kerenneet kuvata lähes ollenkaan asukuvia täältä, mutta onneksi minulla oli vielä varastossa nämä yhdet kuvat viime kesältä. Tämä punainen kukkahaalari on minulla itseasiassa tälläkin reissulla mukana! Tykkään tosi paljon sen kuosista ja mallista! Tuo avoin selkä ja leveät lahkeet tekevät haalarista mielenkiintoisen ja erityisen!

Ihanaa viikonloppua kaikille xxx

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Jade 10.11.2017

  Oi Oi miten upea haalari ja sinä ? Ihanaa viikonloppua ja lomaa ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2017

   Kiitos paljon Jade <3 Ihanaa viikonloppua sinnekin x

   Vastaa
 2. Heli 10.11.2017

  Kiitos, asusi näyttää mielenkiintoiselta ja ihanasti erilaiselta kuin mitä olen aiemmin haalareita nähnyt.

  Mukavaa viikonvaihdetta teille kaikille myös! Nauttikaa lomastanne

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2017

   Kiitos paljon Heli! Kyllä tämä haalari on vähän erikoisempi, mutta tykkään siitä hurjasti! Piristävä 🙂 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa