NOPEA JA TRENDIKÄS SILMÄMEIKKI

Punainen silmämeikki on ollut muodissa jo hetken aikaa. Vaikka olenkin tällaista rohkeaa silmämeikkiä toisten kasvoilla ihaillut en ole kokenut sen kuitenkaan sopivan itselleni. Ajastus punaisesta silmämeikistä (itseni tekemänä) muistuttaisi enemmänkin nuhaista silmätulehdusta kuin naisellista, kaunista meikkiä. Olen myös ehkä ajatellut punaisen sopivan paremmin piirteiltään hieman tummemmille henkilöille, esimerkiksi tummahiuksisille. Nyt mieleni kuitenkin muuttui, kun hetki aikaa sitten kokeilin punasävyjä uudelleen, tällä kertaa hieman vaaleampia. Ihastuin! Suosikkini on vanhan roosan ja heleän persikan yhdistelmä!

Tredikäs punaisen persikkainen silmämeikki sopii mielestäni erinomaisesti arkimeikiksi. Se on ihanaa vaihtelua beigen ja ruskeiden luomivärien ohelle. Punainen on näyttävä, muttei kuitenkaan liian ”out there” arkilookiin. Tämä lisäksi tällainen silmämeikki on erittäin yksinkertainen ja nopea tehdä. Tällaisen silmämeikin tekoon ei mene muutamaa minuuttia kauempaa! Sen lisäksi monia kosmetiikkatuotteitakaan ei tarvita, ainoastaan kaksi tuotetta ripsivärin lisäksi.

Näin loihdit trendikkään persikkaisen silmämeikin:

1. Levitä luommelle voidemaista punaisensävyistä luomiväriä tai esimerkiksi voidemaista poskipunaa. Itse olen käyttänyt tämän meikin tekemiseen Zuii Lip & Cheek Creme voidemaista huuli- ja posikipunaa (sävy Dione). Levitän tuotetta sormin koko luomelle, jolloin saan helposti haluamani tummuuden. Tämä runsaspigmettinen tuote pysyy luomella hyvin ja tuotteen sisältämä aloe vera ja karitevoi ravitsevat ihoa ja luovat tuotteelle ihanan pehmeän koostumuksen. Olen käyttänyt myös saman meikin tekemiseen Lumenen Invisible Illumination sarjan nestemäistä poskipunaa, joka sopii myös erinomaisesti tällaisen silmämeikin luomiseen. Tykkään käyttää meikissä erilaisia nestemäisiä ja voidemaisia tuotteita niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Tässäkin meikissä olen käyttänyt samaa Zuii.n tuotetta niin luomella, poskilla kuin huulissakin!

2. Voidemaisen tuotteen päälle levitän koko luomelle persikkaista helmiäisluomiväriä. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin mikä tahansa vaalea helmiäisluomiväri tai esimerkiksi puuterimainen hihgliter. Puuterimainen helmiäisluomiväri antaa luomelle ihanaa hehkua ja tekee silmämeikistä raikkannäköisen.

3. Lopuksi levitän ripsivärin!

Huom! En suosittele käyttämään tällaisen silmämeikin kanssa eyelineriä tai minkäänlaisia rajauksia. Lookki pysyy raikkaampana ilman!

Kuka aikoo tai on jo kokeillut tällaista punertavaa silmämeikkiä?

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

20 kommenttia

 1. JohannaN 01.11.2017

  Minä ainakin kokeilen!
  Olen tosi huono käyttämään luomivärejä. Ajattelen aina, että pitäisi käyttää kymmentä eri sävyä, monia eri siveltimiä ja rutkasti aikaa, mutta sinä kumosit tämän myytin nyt täysin. Kahdella tuotteella plus ripsarilla pärjää hyvin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Ihana kuulla! Itsekään en ole mitenkään superinnokas meikkailija, joten olen aina innoissani, jos löydän/keksin jonkin helpon meikkaustavan! 🙂 Tosi kiva jos säkin tykkäsit <3

   Vastaa
 2. Kaisa 01.11.2017

  Pitääpä kokeilla tuotakin 🙂 Oot muuten tosi kaunis. Kaunis hymy ,silmät ja upeat hiukset,mutta tuota mustaa kynsilakkaa en ymmärrä olkoonkin se kuinka trendikästä tahansa. Ihan kuin kynnet ois jääny oven väliin ja mustunu 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos Kaisa! 🙂 Hahah, musta kynsilakka ei ole kaikkien juttu, mutta mä miellän se jopa klassikkovärinä kynsissä? 😀

   Vastaa
  • Birre 03.11.2017

   Sinulle sopisi erittäin hyvin olkapäille tuleva polkkatukka

   Vastaa
   • Metti Forssell 04.11.2017

    Ai kiitos 😀 Joskus on käynyt mielessä napsaista tukkaa lyhyemmäksi, mutten toistaiseksi ole vielä ”uskaltanut” 🙂

    Vastaa
 3. Sanna 01.11.2017

  Tosi ian a meikki! Täytyy itsekin kokeilla 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Jes ihana kuulla, iso kiitos <3 Suosittelen kokeilemaan, sillä olin itsekin aluksi toosi epäileväinen punaisen sävyistä, mutta sitten tämän silmämeikin raikkaus ja juurikin ne ihanat lämpimät sävyt yllättivät positiivisesti 🙂 Ja siis ainakin tämän silmämeikin tekeminen on ihan super nopea ja naurettavan helppo tehdä!

   Vastaa
 4. Sara 01.11.2017

  Siis oot aivan tajuttoman kaunis!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos tuhannesti Sara <3

   Vastaa
 5. Marianne 01.11.2017

  Raikas, yksinkertaisen kaunis silmämeikki 🙂
  Persikanpunainen sävy korostaa ja tuo todella kauniisti esille silmäsi <3
  Itselläni on aika tummat hiukset, ja tottunut käyttämään tummempia luomivären sävyjä mutta tämän kaltaiset postaukset innostavat aina testaamaan uutta 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos Marianne <3 Suosittelen tosiaan ainakin kokeilemaan, niin sitten näkee onko se sun juttu vai ei. Itse tosiaan olin aluksi aika epäileväinen, mutta yllätyin todella positiivisesti! Eli onneksi kokeilin 🙂

   Vastaa
 6. Johanna L. 01.11.2017

  Tosi kivannäköinen ja raikas meikki! Itselläni on silmän/luomen muoto hieman haastava. Silmät eivät tavallaan ole kauhean syvällä kuopassaan (sanotaanko näin? :D) ja luomi on hieman raskas. Täytyy silti kokeilla, jos tämän saisi jotenkin omille silmille sopivaksi. Täytyisi varmaan kysellä joltakin ammattimeikkaajalta vinkkejä oman silmän meikkaamiseen. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos Johanna! Tämän silmämeikin tekoon menee alle viisi minuuttia, joten suosittelen ainakin kokeilemaan kerran 🙂 Sittenhän sen näkee tykkääkö siitä itsellään vai ei 🙂 Itse en todellakaan ole mikään erityisen hyvä meikkaamaan, saatika antamaan tarkkoja meikkivinkkejä (haha), joten kannattaa ehdottomasti kysyä ammattilaiselta miten parhaiten korostaa juuri sinun silmiäsi <3

   Vastaa
 7. L 01.11.2017

  Eilisestä insta storystasi inspiroituneena kokeilin rohkeasti tänään Naked 3-paletin vaaleanpunaisempia sävyjä ja voi että kun tulikin kaunis lopputulos! Minulla oli aivan samat ”silmätulehdus”-vibat mielessä mutta meikistä tuli ihanan raikas ja hehkuva! Yksinkertaista mutta niin suuri ero 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Ihana kuulla! Ja mahtavaa, että tästä postauksesta inspiroituneena kokeilit jotain uutta <3

   Vastaa
 8. Viivi 02.11.2017

  Ihanan raikkaat meikit! Olisin itsekin luullut, että tuollainen sopisi tummahiuksisille eikä blondeille – mutta väärässä olin! Pitää ehdottomasti kokeilla tuota silmämeikkiä, joten kiitokset vinkistä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Ihana kuulla Viivi! Lämminsävyinen punertava silmämeikki oli minullekin todella iso no-no, mutta onneksi kokeilin rohkeasti, sillä tykkään hirmuisesti lopputuloksesta! Suosittelen siis lämpimästi testaamaan 🙂

   Vastaa
 9. Tiia 15.11.2017

  Ihana ja raikas meikki! ✨ Kerrotko vielä mikä on toi sun käyttämä helmiäisluomiväri? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.11.2017

   Moikka! Kiitos paljon 🙂 Tämä persikkainen helmiäisluomiväri on Sephoran. (En valitettavasti muista nyt tarkkaa värisävyä/koodia, eikä minulla ole kyseistä luomiväriä reissullamme mukana…)

   Vastaa