#LETSCELEBRATE

* Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa

Marraskuu on jo kovassa vauhdissa käynnissä ja samoin marraskuun myötä alkavat pikkujoulut. Loppuvuoteen ajoittuu pikkujoulujen lisäksi myös paljon muitakin juhlallisuuksia, joita varten uusitaan vaatekaapin valikoimia juhlavampien vaatekappaleiden osalta. Nyt saankin suureksi ilokseni kertoa, että Lidlin ja Heidi Klumin yhteistyö saa jatkoa kun toinen yhteistyömallisto #LETSCELEBRATE tulee myyntiin ensi kuun alussa (4.12.2017). Tämä #LETSCELEBRATE on astetta juhlavampi mallisto, josta löytyy paljon kauniita vaatteita loppuvuoden juhlallisuuksiin. Koska tykkäsin hirmuisesti aikaisemmin tänä syksynä lanseeratusta Lidlin ja Heidi Klumin ensimmäisestä yhteistyömallistosta, olen todella innoissani, että saan tehdä yhteistyötä Lidlin kanssa tämän toisenkin malliston tiimoilta!

Pääsin kurkistamaan uuteen #LETSCELEBRATE mallistoon jo hieman ennakkoon ja valitsemaan sen joukosta omia suosikkejani. Tässä kaksi suosikkilookiani pikkujouluihin, kummasta tykkäät enemmän?

Blazer Zara, Sequin Top Esmara by Heidi Klum / Lidl, Pants Esmara by Heidi Klum / Lidl, Bag Chanel,  Boots Louboutin

Paljettien säihkyä

Paljetit ja glitterit ovat niin suosittuja juhlapukeutumisessa, että niistä on pikkuhiljaa muodostumassa klassikoita! Ainakin omaan juhlapukeutumiseen paljettiset mekot, topit ja hameet ovat kuuluneet jo pienen ikuisuuden. Eipä siis ihme, että tämä kaunis ruusukultainen paljettitoppi oli yksi ehdoton suosikkini #LETSCELEBRATE -mallistosta. Toppi on malliltaan täydellinen, kiitos kauniin kaula-aukon, sirojen olkaimien sekä aavistuksen pidemmän helman. Paljettitoppi on mielestäni niin upea ihan itsestään, ettei se kaipaa koruja tai muita asusteita täydentämään kokonaisuutta. Kaikille paljetti-intoilijoille (niin kuin minä) tiedoksi, että #LETSCELEBRATE -mallistosta löytyy erilaisia paljettitoppeja, mekkoja sekä yksi aivan ihana paljettinen minihamekin kahdessa eri sävyssä! Tämän ruusukultaisen topin pariksi valitsin kuitenkin tällä kertaa mallistosta vahapintaiset kapeat farkut, jotka sopivat mielestäni hyvin hieman a-linjaiset yläosan kanssa.

Top Esmara by Heidi Klum/ Lidl, Velvet Leggins Esmara by Heidi Klum/ Lidl, Bag Chanel, Earring Aldo,  Heels Zara

Materiaalien leikittelyä kokomustassa asussa

Kokomusta on aina varma valinta tilaisuuteen jos toiseen. Kokomustan asun kanssa saa kuitenkin olla tarkkana, ettei kokonaisuus jää liian arkiseksi tai jopa tylsäksi. Mielenkiintoa kokomustaan asuun saa tietysti erilaisilla asusteilla, mutta myös sekoittelemalla erilaisia materiaaleja keskenään. Tässä asussa olenkin yhdistänyt mustan juhlavamman yläosan mustien samettilegginsien kanssa. Löysähkö paita on mielestäni aivan täydellinen yhdistelmä ihonmyötäisten samettilegginssien kanssa. Todella erilaiset ylä- ja alaosa täydentävät toisiaan hauskalla tavalla! Samettilegginssit ovat paitsi kauniit ja trendikkäät, ovat ne myös maailman mukavimmat jalassa! Näillä housuilla jaksaa juhlia vaikka yön pikkutunneille saakka. Tykkäsin housuista niin paljon, että oli minun pakko napata ne vaatekaappiini myös sinisinä!

Lidlin ja Heidi Klumin toinen yhteistyömallisto #LETSCELEBRATE -tulee myyntiin kaikkiin Lidl -myymälöihin ma 4.12.2017

Kumpi asukokonaisuuksista on sinun suosikkisi? Äänestä instagramissani @mettiforssell ja voit voittaa 100€ lahjakortin Lidliin, jolla pääset shoppailemaan vaikka näitä ihania Esmara by Heidi Klumin uutuuksia! Lahjakortin voittaja arvotaan maanantaina 13.11 klo 12. Onnea arvontaan!

Photos: Hanna Väyrynen/Edit by me

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Marianne 09.11.2017

  WOW miten tyylikäs mallisto jälleen Heidi Klumilta 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   No eikö vain! <3 Mä oon ihan fiiliksisssä tästä(kin) mallistosta!! 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 2. Tep 09.11.2017

  Kiva asu ja postaus taas! Terveysaiheiset ja video postaukset kiinostaisivat:-)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Muistathan, että mikäli haluat olla arvonnassa mukana, käy jättämässä sama kommentti Instagramiini (@mettiforssell) Lidlin yhteistyökuvan yhteyteen! Tällä kertaa kun tosiaan arvonta suoritetaan ainoastaan Instagrammin puolella! 🙂

   Vastaa
 3. Laura 09.11.2017

  Ensimmäinen on enemmän mieleeni!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos Laura! Tuo paljettitoppi on i h a n a <3

   Vastaa
 4. Maarit 09.11.2017

  2 asu on enemmän mieleeni. Mukana arvonnassa, kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos kommentista Maarit! Kokomusta asu ei petä koskaan 😉 Tällä kertaa tosiaan arvonta suoritetaan Instagramin puolella (@mettiforssell), eli mikäli haluat olla arvonnassa mukana, käythän kommentoimassa siellä tämän Lidl yhteistyön tiioilta julkaistuun kuvaan 🙂 Kiitos ja ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 5. Heidi 10.11.2017

  Molemmat on tosi kivoja, mutta paljetit toppi vie kuitenkin voiton ?. Sen väri ja malli on vaan täydellinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos kommentista! 🙂 Tuo paljettitoppi on mustakin niin ihana, juuri mallinsa ja tuon upean värinsä puolesta <3 Haluan vielä muistuttaa, että tällä kertaa tuo 100€ lahjakortti arvontaan ainoastaan instagramin puolella kommentin jättäneiden kesken 🙂 (halusin vain ilmoittaa, mikäli haluat sielläkin kommentoida ja olla arvonnassa mukana <3) Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa
 6. Tytti 11.11.2017

  Mukana arvonnassa, nro 1 on mielestäni kauniimpi asu. Paljetit on vaan niin ihania. Heidin mallisto Lidlille oli kyllä upea, harmi kun en kerennyt mitään sieltä saamaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2017

   Kiitos kommentista 🙂 Se edellinen ja nyt tämä toinen mallisto ovat kyllä yllättäneet itsenikin todella positiivisesti. Niin kivannäköisiä ja muodikkaita vaatteita! Ihmiset ovat todella kiinnostuneita näistä vaatteista, joten kannattaa ehdottomasti suunnata Lidliin heti lanseerauspäivänä (tämä toinen mallisto lanseerataan 4.12). Ja kuten tuossa ylempänä muille jo vastailinkin, varmistelen vielä sinullekin, että muistathan käydä jättämässä kommentin vielä Instagramiini @mettiforssell Lidl-yhteistyökuvan yhteyteen, niin olet mukana tuossa 100€ Lidl lahjakortin arvonnassa 🙂

   Vastaa
 7. Johanna 11.11.2017

  Toinen asu.

  Vastaa
 8. anjuska 14.11.2017

  Toinen asu on todella kaunis ja sopii sinulle täydellisesti.Ihanat kengät ja korvikset.

  Vastaa