KUN PEHMOINEN PERSIKKA KOHTAA KOVAN KIILTONAHAN

Wearing:
Acne Sweater
Mango Skirt
Massimo Dutti Coat
Gucci Bag
Ray Ban Sunglasses
Christian Louboutin Ankle Boots

Saan aina ihan valtavasti kyselyitä ig-storyssani päälläni olevista vaatteista! Varsinaisen kyselyvyöryn sai aikaan tämä persikkainen mohair-neule, jota olen käyttänyt ahkerasti viime viikkojen aikana. Kyseessä on siis Acnen klassinen, ylisuuri malli (dramatic mohair -niminen), joka heillä on vuodesta toiseen mallistossaan. Jokaisena vuotena kuitenkin uusissa ihanissa sävyissä. Itse ostin tämän neuleen vajaa vuosi sitten Tukholmasta ja runsaasta käyttöasteesta huolimatta on se edelleen todella siistissä kunnossa. Nyt kun taas Suomessa lämpöasteet ovat nollassa ja kylmä viima puhaltaa on ihana käyttää näitä pehmoisia ja supermukavia neuleita. Tämä suloinen persikanvärinen mohairneule on todellakin ollut ”pienen sijoituksen” arvoinen vaatekappale!

Yhdistin pehmoisen ylisuuren neuleen kaikinpuolin täysin erityylisen alaosan kanssa. Musta kiiltonahkainen minihame. Kuten olette ehkä huomanneet, fiilistelen kiiltonahkaa kovasti tällä hetkellä ja mielestäni sitä voi käyttää hyvin myös arkipukeutumisessa, kunhan muistaa yhdistää sen oikeanlaisen yläosan kanssa. Mielestäni liian avonainen, tiukka tai materiaaliltaan juhlava (esim. silkkinen) yläosa ei sopisi jo valmiiksi provosoivan kiiltonahkaminihameen parina. Mutta suuren neuleen kanssa tämä minihame mielestäni toimii. Kokonaisuus on paitsi arkeen sopiva, on se myös samalla naisellisen leikkisä.

Mitä meiltä te olette? 🙂 Toimiiko ylisuuri mohairneule tiukan kiiltonahkaminihameen parina?

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

18 kommenttia

 1. Iina 02.11.2017

  Tykkään yhdistelmästä, kun takki on päällä, mutta ilman takkia mun makuun aavistuksen liian mauton. (Anteeksi<3) Mattanahkaisena olisi varmasti eri fiilis.
  Sä näytät kyllä aina niin hyvältä, että ihan sama mitä laitat, silti oot tosi kaunis 🙂
  Kivaa loppuviikkoa ja ihanaa lomaa!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Eipä mitään, kaikille saa olla oma mielipide <3 Itse tykkään jotenkin yhdistelmästä tosi paljon ja juuri tuo kiiltonahka tekee asusta mielenkiintoisen. Mutta voihan se olla, että kun aikaa kuluu ja katselen taaksepäin asukokonaisuuksiani niin ihmettelen, että mitäs ihmettä mulla on ollut taas päällä 😀

   Vastaa
 2. Mimu 02.11.2017

  Magee toi kiiltonahkahame. Pakko metsästää samanlainen ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos, niin mustakin <3 Mangosta on tosiaan tämä mun, mutta esim H&M.llä olen nähnyt vastaavanlaisia! 🙂

   Vastaa
 3. Sara 02.11.2017

  Näytät upeelta niin ku AINA! Tykkään tosi paljon tästä vähän erilaisesta yhdistelmästä ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos Sara kauniista sanoista <3 Kiva, että tyyli miellyttää 🙂

   Vastaa
 4. Marianne 02.11.2017

  Sinulla on kyky yhdistää eri materiaaleja todella kauniiksi ja toimiviksi kokonaisuuksiksi 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.11.2017

   Kiitos paljon Marianne <3 Mustakin yhdistelmä toimii kivasti 🙂

   Vastaa
 5. Heli 02.11.2017

  Mahtava yhdistelmä – toimii! Blogiasi on mukava lukea ja siitä saa ihanasti inspiraatioita. Kiitos Sinulle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.11.2017

   Voi kiitos! Tällaista kommenttia on ihan parasta saada <3

   Vastaa
 6. Pink 03.11.2017

  Kyllä niin samaa mieltä että inspiraatiota täältä saa! Olet huippu ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos tuhannesti, ihana olet xxx

   Vastaa
 7. Inna 04.11.2017

  Ihana asu, tykkään tuollaisen pehmeän neuleen ja ”kovan” nahan yhdistelmästä! Kuinka peset/pidät kauniina mohairisen neuleen? Joskus koen haastavaksi ostaa arempia materiaaleja vaatteina kun lapsiperhearjessa tuntuu että pyykkään vain periaatteella ”kaikki 60c pyörimään että varmana puhdistuu” 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Haha, no itsellä joskus sama fiilis, että pitäähän ne vaatteet kunnolla päästä pesemään 😀 Mohairneuleita yleensä ”puhdistan” ainoastaan tuulettelemalla. Jotkut myös suosittelevat neuleiden laittamista pakastimeen, mutta itse en ole kokeillut tällaista. Jos neuleeseen tulee tahra tai muuten tuntuu, että neule tarvitsee parempaa puhdistusta kuin pelkkä tuulettaminen, niin silloin pesen neuleen käsin. Jos on vain pieni tahra jossain kohtaa neuletta, niin silloin yleensä pesen vain sen tahran kohdan enkä koko neuletta 🙂

   Vastaa
 8. Lina Simojoki 04.11.2017

  Apua kuinka ihana neule, niin pehmeän näköinen ja syötävän suloinen! Toi materiaalikombo näyttää niin hyvältä x

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Kiitos Lina! Tykkään itsekin 🙂 Iloista viikonloppua x

   Vastaa
 9. paivansade 06.11.2017

  Jos et ole vielä lukenut, suosittelen ”Bridget Jonesin vauvapäiväkirjaa”. Minullakin on pieniä lapsia ja aikaa lukemiselle on vaikeaa löytää. Tämän ”helmen” luin eräällä automatkalla kohti lappia. Erittäin nauruhermoja repivää ja kevyttä luettavaa pienten lasten äidille 😉

  Vastaa
 10. paivansade 06.11.2017

  sorry, kommenttini joutui vahingossa väärän postauksen yhteyteen…

  Vastaa