4 HETKEN KLASSIKKOTRENDIÄ

Viime viikolla kirjoitin blogiin mitkä ovat hetken kuumia trendejä. Paino sanalla hetken. Trendejä nimittäin tulee ja menee sellaisella vauhdilla, että välillä voi tuntua siltä ettei perässä meinaa pysyä. Trendivillitysten viidakossa menee pää väkisinkin sekaisin siitä mikä on milloinkin muodissa. Sen vuoksi “turvallisinta” onkin panostaa klassikkovaatteisiin, jotka ovat ajattomia ja jollain tasolla aina trendikkäitä. Mikä kuitenkin on hassua, nousee klassikkovaatteidenkin joukosta esiin aina yllättäen tiettyjä vaatteita, jotka yllättäen ovat enemmän muotiväen suosiossa. Tällä hetkellä muun muassa seuraavat klassikot nauttivat suosiosta:

Klassinen pooloneule

Neuleet ovat aina suosittuja tähän aikaan vuodesta, mutta tänä vuonna erityisen trendikästä ovat pooloneuleet. Hyvin basic pooloneuleita on helppo yhdistää erilaisten asukokonaisuuksien kanssa. Töihin jakun alle, farkkujen kanssa arkeen tai hameen pariksi illalliselle.

1. Kaffe2. Zalando Essentials3. Gap/ 4. Object (on sale now!)

Jakkupuvut

Jakkupuku on klassinen asu business-pukeutumisessa, mutta tällä hetkellä jakkupukuja näkee työpukeutumisen lisäksi myös hyvin paljon myös toimistojen ulkopuolella. Juhlissa, illallisilla tai jopa arkena kaupungilla. Jakkupuvuissa trendikästä on hieman löysähköt ja maskuliiniset mallit. Jakut saavat siis olla hartioista leveitä, kaksirivisiä ja housut suoria.

1. Zara/ 2. Zara/ 3. Ellos

Korkeavyötäröiset farkut

Korkeavyötäröiset farkut ovat olleet jo niin pitkään muodissa, että niistä on muodostuneet klassikot.

1. Dr. Denim/ 2. Bik Bok/ 3. Zara4. Levi`s

Kirkkaanpunainen

Kirkkaanpunainen on klassikkoväri, joka on supertrendikäs juuri nyt. Vaatteissa, kengissä, asusteissa, meikeissä, you name it. Nyt siis vain rohkeasti pukeutumaan kuumaan kirkkaanpunaiseen!

1. Furla/ 2. Dorothy Perkins/ 3. Gucci/ 4. Topshop/ 5. Bebo (also in black here)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Marianne 06.11.2017

  Klassinen poolo neule on oma fail-proof asu valinta. Helppo yhdistää kuten sanot ja toimii aina 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   Sama täällä! Toimii aina <3

   Vastaa
 2. Viivi 07.11.2017

  Olet kyllä oikeassa – nuo viisi luettelemaasi trendiä ovat kyllä niin klassikoita ja ne näyttävät aina niin hyviltä 🙂 Ihanaa lomaa teille <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.11.2017

   No eikö vain! Kiitos Viivi ja ihanaa viikonloppua sinne <3

   Vastaa