YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI JUHLAVAA – KAPPAHL

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KappAhlin kanssa

Juuri aikaisemmin tällä viikolla puhuin blogissa viisaammasta kuluttamisesta. Monet teistä olivat samoilla linjoilla kanssani siinä suhteessa, että kuluttamisessa laatu korvaa määrän. Osa teistä nosti esille myös tärkeän asian eli minkälainen vaikutus vaatteiden valmistuksella ja kulutuksella ylipäätänsä on ympäristöömme. Nyt voinkin ilokseni kertoa teille KappAhlin uudesta Limited Edition -mallistosta, joka tulee myyntiin reilun viikon päästä tiistaina 31.10.

KappAhlin Limited Edition -mallistossa on käytetty muun muassa kierrätettyä polyesteria, ekologista puuvillaa ja tenceliä. Päälläni näkyvät vaatteet ovat valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Kierrätetty polyesteri on valmistettu PET-pulloista ja muoviteollisuuden hävikkimateriaalista. Kierrättäminen luonnollisesti kuluttaa vähemmän resursseja ja sen ympäristövaikutus on pienempi. Tällainen tapa myös säästää huomattavasti enemmän vettä ja kemikaaleja perinteiseen valmistustapaan verrattuna.

Paitsi, että vaatteet ovat ympäristöystävällisempiä ovat ne myös niin kauniita! Minun suosikkini KappAhlin Limited Edition -mallistosta ovat ehdottomasti tämä kaunis helmenharmaa pusero sekä musta röyhelöhame. Mielestäni pusero ja hame toimivat kauniisti yhdessä ja molempien vaatteiden naiselliset röyhelöt sointuvat hyvin yhteen. Tämä onkin täydellinen asu hienompaan illanviettoon tai juhlaan, mutta samalla näen myös käyttäväni molempia vaatteita arkisemmissakin kokonaisuuksissa. Pusero esimerkiksi rennosti farkkujen kanssa tai hame lämpöisen neuleen ja matalien nilkkureiden kanssa. Toimii arjessakin siis loistavasti! Koko KappAhlin Limited Edition mallisto on kuitenkin aavistuksen juhlavampi ja sieltä onkin hyvä tehdä ihania löytyjä loppuvuoden juhlamenoja silmällä pitäen.

KappAhl Limited Edition Top

KappAhl Limited Edition Skirt

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography
Photoshoot location: Ravintola Krog Roba

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sara 22.10.2017

  Niiiiiin ihana asu! Pakko mennä käymään Kappahlissa kun toi mallisto tulee. Kiitos inspiraatiosta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Kiva kuulla! 🙂 Kannattaa tosiaan ensi viikon maanantaina käydä kurkkaamassa 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 30.10.2017

    Pahoittelut, mutta nyt minulle on sattunut kömmähdys liittyen tähän malliston ulostulopäivään! Se olikin lokakuun viimeinen päivä eli tiistai 31.10 eikä alunperin kirjoittamani maanantai 30.10! Todella isot pahoittelut tästä sekaannuksesta!!

    Vastaa
 2. Marianne 23.10.2017

  Vau miten upea! <3
  Kiva kuulla miten entistä enemmän merkit siirtyvät kierrätettyjen materiaalien käyttöön. Fakta että vaateteollisuus on maailman toiseksi saastuttavin ala. Enemmän tällaista 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   No eikö vaan! Ihanaa, että tällaisia asioita otetaan huomioon tuotannossa 🙂 Tulee paljon parempi myös ostaa ja käyttää sellaista tavaraa! Iloista viikkoa 🙂

   Vastaa
 3. Paula 23.10.2017

  Mitkä kauniit sääret!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Kiitos paljon Paula! 🙂

   Vastaa
 4. Metti Forssell 30.10.2017

  Huom! Olin vahingossa muistanut KappAhlin Limited Edition malliston myyntiintulopäivän väärin, isot pahoittelut! Eli mallisto tulee myyntiin HUOMENNA TIISTAINA 31.10 eikä tänään maanantaina (kuten olin alunperin kirjoittanut). Pahoittelut, jos tästä tiedosta aiheutui minkäänlaista haittaa jollekin. Iloista uutta viikkoa! 🙂

  Vastaa