RUUTUTAKKI KÄYTÖSSÄ

Wearing:
Andiata Coat (*gifted)
Lidl Cashmere Sweater (*gifted)
Acne Jeans
Ray Ban Sunglasses
Celiné Bag
Phillip Hardy Ankle Boots

Tämän päivän sateinen, synkkä ja kolea aamu oli varsinainen muistutus siitä, että nyt mennään jo pitkällä syksyssä. Aamu muistutti herättävästi sen, että seuraavat puoli vuotta vaatiikin taas sitten hieman extraponnisteluja blogikuvien suhteen. Valoisuus vähenee, sadepäivät lisääntyvät ja ilma kylmeenee. Kaikki asioita, jotka hieman hankaloittavat kuvaamista.No, onneksi Helsingistä löytyy paljon kauniita sisätilojakin kuvaamiselle.

Eilisessä postauksessa listasin teille hetken trendikkäitä ruututakkeja. Nyt asukuvissa yksi omista suosikeistani, Andiatan lähes maahanasti ulottuva ruututakki. Rakastan sitä! Takissa on keskellä vain muutama nappi ja ihan mielettömän pitkät halkiot sekä edessä että takana. Kävellessä siis pitkät helmat liehuvat, ihanaa! Ruutukuosillinen takki on klassinen ja kestää aikaa tämän syksyn ruutumaniankin yli. Takin alla lämmittää pehmoinen ja mukava Lidlin cashmereneule. Lidliin tuli tosiaan eilen maanantaina erä cashmereneuleita myyntiin, kuinka moni kävi hakemassa omansa pois? 🙂

Photos: Alexa Dagmar/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Heli 03.10.2017

  Takki on aivan ihastuttava – kiitos postauksesta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.10.2017

   Kiitos Heli! Niin minustakin! 🙂 Ei tule koleina syysaamuina kylmä kun takissa riittää pituutta nilkkoihin asti 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 04.10.2017

  Klassisen kaunis asu 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.10.2017

   Kiitos Marianne xx

   Vastaa
 3. Viivi 04.10.2017

  Hyvin tyylikäs ja ajaton asu! 🙂 Kävin itsekin juuri hakemassa Lidlistä tuon neuleen kehujesi perusteella ja tähän mennessä vaikuttanut erittäin lupaavalta ostokselta. Toivottavasti se on päällä yhtä mukava kuin sitä kehutaan. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.10.2017

   Kiitos Viivi! Tuossa neuleessa on kyllä mukavuus 10/10! Hieman väljähkö malli pehmeässä cashmerevillassa. Eihän se enää sen mukavammaksi voi mennä 😀 love love love it!

   Vastaa