RED OBSESSION

 

Viime vuonna se oli pinkki, nyt se on kirkkaanpunainen. Nimittäin trendikkäimmän syysneuleesi väri! Kirkkaanpunainen on aina lukeutunut yhdeksi suosikkiväreistäni. Esimerkiksi juhlapukeutumisessa kirkkaanpunainen on ehdottomasti ylitse muiden. Se on klassinen, mutta samalla äärimmäisen rohkea ja ihanan naisellinen! Olen itse alkanut rohkeammin käyttämään punaista myös arkipukeutumisessa. Muistatteko esimerkiksi tämän punaisen jakkupukuni? Tai nämä vastikään hankitut sähäkät kirkkaanpunaiset bootsit? Jos kirkkaanpunaiset vaatteet tai asusteet kuitenkin tuntuvat liian rajuilta itselle, myös punainen huulimeikki tekee ihmeitä ilmeelle ja tuo eloa kokonaislookiin. Kokeilkaa ja yllättykää! 

Find here:

1. Samsoe & Samsoe/ 2. Even&Odd/ 3. Baukjen4. Samsoe & Samsoe/ 5. New Look6. Ellos (nyt -20%)

Kuka muu on ihan hurmioissa kirkkaanpunaisesta juuri nyt?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Lina Simojoki 19.10.2017

  Oih kirkkaanpunainen! Mä oon tän syksyn myötä tykästyny siihen väriin niiiin paljon ja onnekseni multa löytyy kahden vuoden takaa ostettu muhkea kirkaanpunainen toppatakki joka on kuuma trendi nyt! Se ei ole ihan saman näköinen ku cubuksen tai h&m:n takit mutta rakastan sitä kuitenkin <33

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Ihanaa! Nyt vaan vanha takki käyttöön! Eikö olenkin mukavaa kun vanhat trendit tulevat uudelleen pinnalle 🙂

   Vastaa
 2. Viivi 19.10.2017

  Rakastan myös kirkkaanpunaista pukeutumisessa! Asusta saa heti freshimmän näköisen, kun on jokin väripilkku. Punainen huulipuna tekee myös heti ihmeitä lookkiin. 🙂 Kivoja tällaiset postaukset, jossa esittelet tämän hetkisiä muotilemppareita!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Totta! Kirkkaanpunainen (tai mikä tahansa punainen) tuo niin ihanaa piristystä asuun. Ja ihana kuulla, että pidit postauksesta, ISO kiitos! xx

   Vastaa
 3. Marianne 20.10.2017

  Punainen on niin naisellinen ja vahva väri <3
  Upea!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Voi kiitos paljon, tykkään itsekin hirmuisesti! <3

   Vastaa