NEW YORKIN AAMIAISASU

Wearing:
Zara Blazer & Denim Skirt
Gucci Shirt & Shoes
Ray Ban Sunglasses
Chanel Bag

Voi kurjuuksien kurjuus, nimittäin tuo ilma! Päivästä toiseen vaan sataa ja sataa, kuinka tylsää… Sateinen ilma saikin minut selailemaan koneellani olevia kuvia ja huomasin, että minulla on teille vielä muutamia asukuvia New Yorkista jakamatta. Tässä niistä yksi, joka minulla oli päällä kun menimme hotellimme lähellä olevaan Butcher`s Daughtersiin aamiaiselle. Kahvila on todella suosittu, muttei mielestäni ollut kyllä kaiken sen hehkutuksen arvoinen. Ruoka ei ollut maukasta ja tuoretta kuten olisin toivonut vaan pikemminkin mautonta ja järjettömän ylihinnoilteltua. Mehut ja smoothiet varsinkin olivat todella vetisiä ja pahanmakuisia. En siis voi (ainakaan lämpimästi) suositella tuota paikkaa ja uskon, että New Yorkista löytyy kyllä paljon kivempiakin aamiaismestoja. Vaikka ruoka olikin kahvilassa hieman kehnoa oli siellä kuitenkin erittäin iloinen palvelu ja kaikin puolin rento fiilis. Aamiaisen jälkeen hengailimmekin hetken vielä kahvilan edustalla auringosta ja hyvästä fiiliksestä nauttien.

Sadepäivät ovat muuten siinä mielessä kivoja, että silloin tullee siivottua normaalia herkemmin 🙂 Oletteko samaa mieltä? Itse olen taas käynyt kaappeja läpi ja tarkoitus olisi päivittää ig-kirppis lähipäivinä. Kiireessä se on vain jäänyt ja jäänyt, mutta nyt yritän ryhdistäytyä sillä saralla!

Iloista uutta viikkoa kaikille! 🙂

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. JohannaN 09.10.2017

  Ihanat kuvat! 🙂
  Sade on kyllä mälsää, mutta asennekysymys sekin. Itse lähdin tänään töihin kumisaappaissa ja sadetakissa. Punainen sadetakkini on piristävä väriläiskä harmauden keskellä. Mutta joo, sateella on ihana pysyä kotona sisällä, leipoa ja siivoilla kaappeja ja paikkoja muutenkin. Ei tule huono omatunto, kun on vain sisällä.
  Mukavaa uutta viikkoa Metti! 🙂

  Vastaa
 2. Iina 11.10.2017

  Nyt kun mainitsit, niin kyllähän sitä on tullut viime päivinä siivoiltua kaappeja ja laitettua nettikirppikselle vaatteita ja lasten leluja myyntiin. Olen myös laittanut jo ohuempia takkeja ja ulkoiluvaatteita varastoon sekä kaivanut paksummat ulkoiluvaatteet esiin. Aamut ovat olleet todella kylmiä (ja sateisia).
  Nuo kuvat saa haaveilemaan aurinkolomasta! Kaipaan niin aurinkoa! välillä hiivin kylppäriin haistelemaan aurinkovoidepurkkia 😀 Siitä tulee mieleen rantaloma ja pistaasipähkinäjäätelö… Jospa sitä keväällä sitten taas pääsisi reissuun 😉
  Mukavaa keskiviikkoa!

  Vastaa