TÄYDELLINEN KIRKKAANPUNAINEN MEKKO

Wearing:
Missguided Dress
Ray Ban Sunglasses
H&M Earrings
Chanel Bag
Asos Heels

Perjantain ja alkavan viikonlopun kunniaksi hieman juhlavampaa asua kehiin. Olin ihan kokonaan unohtanut julkaista nämä kuvat tästä iiiihanasta punaisesta mekosta, joka päällä illallistin Espanjassa. Mekko ei kuitenkaan suinkaan ole sopiva vain kuumasti helottavan auringon alle vaan sopii se täydellisesti myös loppuvuoden juhliin, esimerkiksi pikkujouluihin! Kirkkaanpunainen onkin yksi tämän sesongin trendikkäimmistä väreistä ja sitä tuota piristävää punaista olenki bongannut kauppojen valikoimasta erityisen paljon tänä syksynä. Miten ihanaa! Värivalintana kirkkaanpunainen iloinen ja rohkea, väri ei varmasti jätä kantajaansa seinäruusuksi! Ota siis rohkeasti kirkkaanpunainen haltuun, vaatteiden, asusteiden tai vaikka ainoastaan huulipunaa valitessa!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. M 06.10.2017

  Moi Metti! Kommenttini ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mutta teki mieli sanoa sulle muutama juttu 🙂 Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Kauniiden ja inspiroivien kuvien lisäksi saan tästä paljon muutakin irti. Tätä on vaikea selittää, mutta jollain tavalla inspiroit mua olemaan positiivisempi ja tekemään töitä niiden asioiden eteen, joita haluan, sen sijaan että keskittyisin vaikka murehtimaan tai valittamaan asioista, joille en sillä hetkellä voi mitään. Tää tuntuu vähän hassulta, kun en oikeasti tunne sua, mutta jotenkin susta välittyy blogin perusteella sellainen valoisa fiilis, josta inspiroituu itsekin ja joka jotenkin tarttuu muhun. En tiedä saako tästä hirveästi selkoa heheh, mutta tuntuu että kyllä tällaiset positiiviset jutut kannattaa sanoa ääneen 🙂 Eli kiitos sulle blogistasi ja kaikesta mitä jaat tätä kautta, olet ihanan oloinen tyyppi ja toivon sulle kaikkia onnellisia juttuja! Seurailen vakituisesti, vaikka olen aika laiska kommentoimaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Wow, kiitos ihan uskomattoman ihanasta kommentista! <3 Se merkkaa minulle todella todella paljon <3 Kiitos, että seuraat blogiani ja mahtavaa, että saat siitä inspiraatiota ja positiivista fiilistä omaan elämääsi! Sehän on melkeimpä parasta mitä voin omilla teksteilläni ja kuvillani saada aikaan! Kiitos kun tulit jakamaan ajatuksiasi, ihanaa syksyä sinulle <3

   Vastaa
 2. Iina 06.10.2017

  ”Lady in red is dancing..”
  Mun huomio kiinnittyi noihin ihaniin kenkiin! Upeat 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kiitos paljon! Ne on itseasiassa jo monta monta vuotta vanhat, mutta edelleen suosikit 🙂

   Vastaa
 3. Jade 06.10.2017

  Oi miten mielettömän kaunis puku. Väri ja yksityiskohdat ovat upeat ja sinä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kiitos kiitos kiitos <3 xx

   Vastaa
 4. Petra 07.10.2017

  Oi miten ihana ja upea mekko ja sinä!!! Ihanaa viikonloppua!!???

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kiitos paljon ihana <3 rentouttavaa sunnuntaita sinne xx

   Vastaa
 5. pauliina 07.10.2017

  Wau! Onpa kaunis mekko ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kiitos paljon Pauliina <3

   Vastaa
 6. Marianne 07.10.2017

  Olet todella upea <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kiitos <3 Tuolla lämpimässä Espanjan auringossa on vaikea olla hymyilemättä… 😀

   Vastaa
 7. Jonna 07.10.2017

  Upea asukokonaisuus! Olisiko sinulla vinkkejä mitä muita värejä asusteissa voisi käyttää kuin mustaa?

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2017

   Kirkkaanpunaisen kanssa sopii mielestäni tosi hyvin myös beige/nude 🙂

   Vastaa