KAPPAHLIN IHANIA SYYSUUTUUKSIA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä KappAhlin kanssa

Rakastan mekkoja ja käytänkin liehuvia helmoja ympäri vuoden. Lämpimien muhkeiden neuleiden kanssa mekoille saa kätevästi lisää käyttöaikaa viileämmilläkin syysilmoilla. Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan KappAhlin uuteen mallistoon, josta löytyy paljon trendikkäitä uutuuksia syksyyn.

Tänä syksynä trendikästä on pukeutua pallokuosiin, raitaan tai kesälläkin suurta suosiota nauttineeseen kirjailtuun kukkakuosiin. KappAhlin valikoimasta suosikikseni nousi muun muassa kauniisti syyskauteen sopiva kukkamekko sekä pitkään metsästämäni täydellinen pallomekko. Iloiseksi yllätyksekseni huomasin myös, että KappAhlin syysmallistoon oli tullut ihania cashmere neuleita. Kolean syysaamun pelastaa pehmoinen ja ihanasti lämmittävä cashmere neule!

Ensi viikon torstaina 5.10 avataan täysin uudistettu KappAhlin liike ja olen itsekin mukana avajaisissa. Tästä lisää postauksen lopussa!

KappAhl Coat
KappAhl Knit
KappAhl Flower Dress

Tämä mustapohjainen kukkamekko on ihan täydellinen syksyyn! Mekko on naisellinen ja ihanan piristävä väriläiskä syksyn harmauden keskelle. Vaikka kukkamekot mielletään vahvasti kesämekoiksi, mielestäni tällainen tummapohjainen kukkamekko sopii mitä parhaiten syksyyn. Tässä päälläni olevassa mekossa on edessä ylhäältä alas asti ulottuvat napit, jotka mahdollistaa, että voi itse päättää kuinka pitkän halkion mekolleen haluaa vai haluaako ollenkaan. Itse yhdistin mekon neuleen kanssa, mutta mikäli haluaa näyttää kaunista kukkaprinttiä vielä enemmän, sopii mekko kauniisti myös esimerkiksi pidemmän neuletakin, bleiserin tai vaikkapa nahkatakin kanssa!

KappAhl Dress
KappAhl Cardigan

KappAhlin valikoimasta löysin itselleni myös sen täydellisen pallomekon, jota olen etsinyt jo monet kuukaudet! Tuntuu, että kaikissa aikaisemmin sovittamissani mekoissa on ollut joko liian lyhyt helma, vääränlainen pallokuosi tai malli ei ole ollut minulle oikea. Tässä KappAhlin mekossa oli kuitenkin kaikki kohdillaan. Kauniit röyhelöt mekon hihoissa olevat vielä suloinen yksityiskohta, joka tuo naisellista leikkisyyttä asuun.

KappAhl Dress
KappAhl Cashmere Sweater

Tähän loppuun on vielä pakko kertoa, että KappAhlille on tänä syksynä tullut ihania 100% cashmere neuleita. Neuleessa on rennon löysähkö malli, joka menee hyvin yhteen kapeiden farkkujen kanssa tai esimerkiksi mekon päällä, kuten minulla kuvassa. Päätös herkullisen vaaleanpunaisen ja pehmeä harmaan värin välillä oli vaikea, mutta lopulta päätin kotiuttaa itselleni tämän syötävän suloisen vaaleanpunaisen. Väri sopii ihanasti yhteen myös esimerkiksi syksyn trendikkään ruutukuosin kanssa.

Tosiaan ensi viikon torstaina 5.10 avataan täysin uudistettu KappAhlin liike (Citykäytävä, Aleksanterinkatu 21, 00100 Helsinki), jonka avajaisissa minulla on ilo olla mukana. Uudistetusta ja isosta KappAhlin liikkeestä löytyy kaikki nämä päälläni nähdyt syksyn uutuudet sekä paljon muita ihania ja trendikkäitä naistenvaatteita. Illan aikana saa -25% prosentin alennuksen kertaostoksesta! Mikäli haluat olla mukana avajaisissa, ilmoittautumaan pääset tästä. Huomioithan, että tilaisuus on K-18.

Toivottavasti näen teistä mahdollisimman monet ensi viikon torstaina! Tulkaa ihmeessä vetäisemään hihasta, mikäli saavutte paikalle! Rentouttavaa sunnuntaita kaikille.

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

  1. Sara 01.10.2017

    Ihania lookkeja! Sulla on kyllä ihan mieletön silmä yhdistää vaatteita yhteen. Pakko poiketa Kappahlista hakemaan ainakin toi pallomekko!

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Voi kiitos paljon! 🙂 Kannattaa kyllä käydä sovittamassa pallomekkoa, se on i h a n a <3

      Vastaa
  2. Emmi 01.10.2017

    Mitä punaa sulla on huulissa näissä? Love it ❤️

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Mulla on pohjalla Maybellinen Color Sensational huultenrajauskynä (sävy Brick Red) ja päällä Lancomen Matte Shaker nestemäistä huulipunaa (sävy 191 Cherry Leader) 🙂

      Vastaa
  3. Tuire 01.10.2017

    Mistä nuo kengät ovat? ?

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Ne ovat Zaran! 🙂

      Vastaa
  4. Helen 01.10.2017

    Kivalta näyttää toi vaaleanpunainen kashmirneule sulla! Itse ajattelin sitä harmaata vaihtoehtoa, kun näin sen Kappahlin sivuilla. Uskon, että oli vaikea valinta 🙂 Tuo on kyllä täydellinen sulle! Kuten nuo muutkin valitsemasi tuotteet.

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Kiitos Helen! No niimpä, nuo molemmat värit ovat niin kauniita! Minulla löytyy vaatekaapista jo niin monta harmaata neuletta, että tällä kertaa päädyin tuohon herkulliseen vaaleanpunaiseen 🙂

      Vastaa
  5. Selina 01.10.2017

    Aivan ihania asuja, etenkin tuo ensimmäinen! 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Kiitos Selina <3 Eikö ole ihana tuo kukkaprintti? I looove it!

      Vastaa
  6. Jenna 02.10.2017

    Wau, valloittava sävy huulillasi! Vinkkaisitko käyttämäsi tuotteen?

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Kiitos! Tosiaan minulla on pohjalla huulissa Maybellinen Color Sensational huultenrajauskynää (sävy Brick Red) ja päällä Lancome Matte Shakeria (sävy 191 Cherry Leader) 🙂

      Vastaa
  7. Marianne 02.10.2017

    Upeita asukokonaisuuksia 🙂 <3
    Viininpunaiset sävyt sopivat sinulle todella kauniisti!
    xx
    http://mariannelle.com

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Kiitos paljon Marianne <3 Viininpunainen on ihana sävy!

      Vastaa
  8. Liisa Vanninen 02.10.2017

    Aivan ihania lookkeja ja etenkin tuo pallomekko ihastutti! Mistä lippis on, joka on pallomekon kanssa? 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Kiitos Liisa 🙂 Hattu on H&M.ltä! 🙂

      Vastaa
  9. Iina 02.10.2017

    On kyllä tosi kivat asukokonaisuudet!
    Tuossa tokassa hattukuvassa vähän ”pretty woman” fiilistä, jonka tekee tuo hattu ja hiukset, jotka piilossa paidan sisällä 🙂
    Ilmoittauduin (tietenkin!) ja casmereneule ruksattu hankintalistalle!
    Nähdään!
    T. Iina @eimitaanuutta

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2017

      Voi miten kiva! Tuo cashmereneule on kyllä aivan ihana ja myös tarpeellinen vaate syksyyn! Nähdään torstaina 🙂

      Vastaa