IHANA CASHMERE

 

Syksyisin monet uudistavat vaatekaappiaan ja tekevät osuvia hankintoja talveen. Minulla on tapana hemmoitella itsenäni yhdellä uudella cashmereneuleella joka syksy. En tiedä parempaa tunnetta kuin pukea päälleni lämmin ja oi-niin-pehmoinen cashmereneule koleina ja sateisina syysaamuina. Cashmerevilla on hieman arvokkaampaa kuin monet muut villat, mutta oikealla huollolla cashmeretuotteista saa uskollisen ystävän pidemmäksi aikaa.

Cashmeren hoito-ohjeita:

– Cashmerevillasta valmistetuille tuotteille paras ja riittävä hoito on säännöllinen tuuletus.

– Mikäli haluat vesipestä cashmerevillaa kannattaa hoito-ohjeisiin tutustua huolellisesti. Itse olen pessyt sekä käsipesuna että pyykinpesukoneessa pesupussissa hienopesuohjelmalla.

– Kuivatus tulee tehdä tasaisella alustalla niin ettei kostuneen cashmeretuotteen paino pääse venymään kuivauksen aikana.

– Cashmere, kuten muutkin villat, nyppääntyvät käytössä ajan myötä. Itse poistan nyppyjä hennolla cashmerekammalla, joka varovasti mutta tehokkaasti poistaa epäsiistejä nyppäyksiä.

Find here:
1. Zara/ 2. Soft Goat/ 3. KappAhl/ 4. FTC Cashmere / 5. Zara/ 6. Johnstons Cashmere

On ollut ilo huomata, että kasvavassa määrin myös ketjuliikkeet ovat ottaneet 100% cashmeretuotteet osaksi valikoimiaan. Ainakin H&M.n, Zaran ja KappAhlin valikoimista olen bongannut tänä syksynä ihania cashmeretuotteita! Hinnat pysyvät vielä suhteellisen maltillisina ja laatu on kuitenkin todella hyvä. Hintalappu ei siis välttämättä aina tarkoita sitä, että kalliimpi cashmeretuote olisi parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Marianne 16.10.2017

  Upeita neuleita ja kiitos hoito vinkeistä 🙂
  On tärkeätä että pidämme vaatteistamme huolta <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Totta! Näin tuotteista pääsee nauttimaan paljon pidempään <3

   Vastaa
 2. Paula 16.10.2017

  Hei Metti, minulla olisi yksi toivepostausidea. Olet taitava yhdistelemään vaatteita ja asusteita. Voisitko tehdä postauksen siitä mitä kannattaisi ottaa mukaan kolmen päivän kaupunkilomalle Wieniin joulukuussa. Tarkoitus siis selvitä mahdollisimman pienellä garderoobilla, esim parilla kolmella asukokonaisuudella 🙂 Mitään ravintolaillallista ei varmaan ole luvassa tällä kertaa, koska vauva, mutta haluaisin näyttää kaupungilla siistiltä. Kiitos jo etukäteen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Hei! Kiitos ideasta! Voisin yrittää toteuttaa tällaisen, sillä olisi varmasti todella hyödyllinen postaus monille reissaajille! 🙂

   Vastaa
 3. Have an Ice Day 16.10.2017

  Kävin juuri ostamassa tuon Zaran cashmere neuleen ja se on ihanan paksu neule ja tykkään tuosta avonaisesta kaula-aukosta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Ai että! Se on varmasti ihana <3

   Vastaa
 4. Lotta Ekholm 17.10.2017

  Hei Metti,
  Komppaan ylempänä olevaa toivetta ”mitä mukaan vkl-reissulle (kaupunkiloma) eli mahd. vähän mutta monikäyttöistä. Miten pienillä muutoksilla saisi asuista erinäköisiä. ☺️

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.10.2017

   Jes mahtavaa, laitetaan idea toteutukseen! 🙂

   Vastaa