SUOSIKKINI ESMARA BY HEIDI KLUM MALLISTOSTA

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa

Ylihuomenna on vihdoin ja viimein se päivä, kun huippumalli Heidi Klumin suunnittelema vaatemallisto Lidlille lanseerataan. Hype vaatemalliston ympärillä on ollut melkoinen ja kovasti odotetaan, että vaatteita päästään hypistelemään Lidlin myymälöihin. On ollut kerrassaan mahtavaa olla mukana tässä upeassa #LETSWOW kampanjassa ja päästä kertomaan teille enemmän tarinaa yhteistyön takaa. Mikäli sinulta on mennyt ohi jokin edellisistä Lidl-postaukseni, pääset lukemaan niitä täältä, täältä ja täältä.

Vielä näin muutama päivä ennen malliston lanseerausta, ajattelin nostaa esille vaatekappaleet, jotka ovat omia suosikkejani mallistosta. Kuten muutamaan kertaan olenkin jo tuonut esille, Esmara by Heidi Klum mallisto on todella monipuolinen ja sen valikoimasta löytyy varmasti kaikille erilaisille kuluttajille jotain mieluista. Mallistosta löytyy niin arkeen, töihin kuin juhlaankin sopivia vaatteita, asusteita ja kenkiä.

Esmara by Heidi Klum Dress
Esmara by Heidi Klum Knit
Superga Sneakers

Leopardikuosinen mekko on yksi ehdoton suosikki mallistosta. Mekko on monipuolinen vaate, jonka asustamalla saa sopivaksi moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. New Yorkissa Lidlin muotinäytöksessä minulla oli päälläni tämä samainen leopardimekko, ainoastaan hieman juhlavammin asustettuna. Arkena olen käyttänyt mekkoa esimerkiksi tämän ihanan 100% puuvillaisen neuleen kanssa. Musta neule rauhoittaa asua ja muokkaa asua hieman helpommin arkipäivään sopivaksi. Kokonaislook pysyy kuitenkin mukavan leikkisänä kun neuleen alta vilahtaa leomekko. Rennon raikkaan arkiasun viimeistelee valkoiset tennarit.

Esmara by Heidi Klum Suede Jacket
Lindex Dress
Esmara by Heidi Klum Ankle Boots

Biker-mallinen nahkatakki on ollut käytetyin takkini jo monien vuosien ajan. Bikertakkia kun voi Suomessakin käyttää lähes ympäri vuoden ja näyttää se lähestulkoon kaiken kanssa hyvältä! Mustan nahkatakin rinnalle olen kaivannut jo pidemmän aikaa samantyylistä, mutta kuitenkin aavistuksen erilaista takkia. Esmara by Heidi Klum -mallistosta löysin itselleni toisen täydellisen bikertakin, mutta ruskeassa mokkanahassa (takkia löytyy myös mustana!). Takissa on täydellinen malli sekä materiaali on pehmeää laadukasta mokkanahkaa. Ihana takki syksyyn esimerkiksi muhkeiden neuleiden kanssa! Mallistosta löytyy myös monipuolisesti kenkiä, joista omat suosikkini olivat nämä klassiset mustat nilkkurit. Suosittelen lämpimästi kurkistamaan malliston kengätkin läpi, mikäli kenkävarastosi kaipaa hieman päivitystä syksyn varalle! Esmara by Heidi Klum malliston voit kurkistaa kokonaisuudessaan täältä.

*Esmara by HEIDI KLUM -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017
Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. AnniP. 17.09.2017

  Heippa! Ja ihan alkuun kiitos ihanan inspiroivasta ja silti välittömästä muotiblogista 🙂 Olen seurannut blogiasi alusta asti, mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa.

  On mulla myös kysymyskin. Haaveisilin juurikin tästä mekosta, mutta koko mietityttää. Olen itse koko maanantain töissä, joten äitini lupasi hoitaa Lidlissä käynnin ? Olen 175 cm pitkä, vyötäröltä s-kokoa, mutta hieman harteikkaampaa mallia. Takit ovat pääasiassa siksi kaikki m-kokoa, osa paidoista s-kokoa, pienemmästä mitotuksesta m-kokoa harteiden vuoksi. Osaatko sanoa onko tämä ns kumpaa mitoitusta? Pienempää, normaalia vai reilua? Myös hihojen pituuden vuoksi mietin kokoa…. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi! 🙂 ps. Näytät jälleen upealta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2017

   Kiitos paljon! Mukava kuulla, että pidät blogista ja kiitos hirmuisesti, että olet ollut blogini matkassa jo pitkään <3

   Tämä mekko on malliltaan hieman a-linjainen (eli ei kovin kapea). Minulla on koko 36 ja se vastaa mielestäni normaalikokoa. Suosittelisin ehkä kuitenkin nappaamaan tästä mekosta 38/M koon, sillä voisin kuvitella, että se voisi istua paremmin hartioista. Vyötärön kohdalla mekko on kuitenkin löysähkö oli sitten kyseessä S tai M koko, sillä malli on alaspäin aavistuksen levenevä 🙂
   Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! 🙂 Rentouttavaa sunnuntaita! x

   Vastaa
 2. Tiina 17.09.2017

  Tää mallisto on kyllä saanut paljon huomiota ei vähiten Klumin itsensä vuoksi vaan monien bloggaajien. Kiinnostais tietää kuitenkin, että menisittekö itse vaateostoksille Lidliin sikäli mikäli ette saisi näitä näin blogin kautta? Ihan rehellisesti sanottuna mun on vaikee uskoo että kovin moni teistä menisi. Siksi tää kamppis musta jotenkin ontuu. Itse en pysty ostaa vaatteita Prismasta enkä Lidlistä olipa mikä Klum taustalla tai ei. Kiinnostais tietää myös näiden vaatteiden eettisyys (valmistusmaa, työolosuhteet etc).

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2017

   Kiitos kommentista Tiina! Ymmärrän hyvin pointtisi. Minun täytyy kuitenkin rehellisesti sanoa, että itse ainakin seison kampanjan ja malliston vaatteiden takana täysin. On mielestäni mahtavaa, että muotia halutaan tarjota ihan jokaiselle kuluttajalle ja vieläpä erinomaiseen hintaan. Mielestäni oli kampanjalle tärkeää, että vaatteita nähtiin ennen niiden myyntiintuloa juuri esimerkiksi blogeissa, jotta kuluttaja osaisi odottaa mitä tulossa ja mahdollisesti valita jo omiakin suosikkeja. Monille kun varmasti (niin kuin itsellenikin) tuli hieman yllätyksenä kuinka kivoja ja laadukkaita malliston vaatteet olivatkaan. Lidl on nostanut huimasti profiiliaan viimeisten vuosien aikana, joten jollain tasolla tällaistakin osasi odottaa! 🙂

   Vastaa
   • Karkkinen 20.09.2017

    Itse kävin mielenkiinnosta katsomassa ja järkytyin siitä, kuinka huonolaatuisen oloisia kaikki vaatteet olivat. Lähes kaikki bloggaajat ovat maininneet tuotteiden olevan laadukkaita ja nopeasti katsottuna ne eivät sitä todellakaan ole. Onko laadun kriteeri se, että on osittain käytetty aitoja materiaaleja (nahka, puuvilla)? Hieman ymmälläni olen kyllä..

    Vastaa
 3. Have an Ice Day 18.09.2017

  Kävin hakemassa nuo mustat nahkanilkkurit ja aivan superhyvät malliltaan.

  Vastaa
  • Have an Ice Day 18.09.2017

   Huomasin, että minulla onkin tuo nilkkuri missä paksumpi korko, mutta ihan superhyvät silti jalassa 😉

   Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2017

   Kengät istuivat omaan jalkaanikin erinomaisesti 🙂 Superhyvät syksyyn! Kiva, että sait omasi 🙂

   Vastaa
 4. Elisa 20.09.2017

  Itseäni kiinnostaisi myös kuulla muutama sana malliston eettisyydestä. Jotenkin tuntuu absurdilta, että upeat ammattitaitoiset bloggaajat liputtavat erityisen halpojen vaatteiden puolesta. Kuluttajan näkökulmastahan se on mukavaa saada edullisesti tyylikästä, mutta väkisin alkaa miettiä, millainen osuus työntekijöille on maksettu vaikka 30 euron nahkanilkkureista, joiden materiaalin itsessään siis pitäisi olla laadukasta.. Se vain on niin, että eettinen ja laadukas tavara ei voi olla se halvin mahdollinen tavara. Toisekseen vaatteet myydään pahvilaatikoissa kaupoissa, joissa ei ole edes sovitusmahdollisuutta. Tuotteita ostetaan siis pelkän hypetyksen vuoksi ilman, että edes tietää sopiiko vaate itselle vai ei. Jotenkin sitä toivoisi blogimaailmankin siirtyvän kannustamaan enemmän ekologisesti ja sosiaalisesti kestävään ja järkevään kuluttamiseen. Sitä kuitenkin (ainakin toivottavasti) suuri osa lukijoistakin jo haluaa.

  Tämä siis vain pienenä ajatuksena, tarkoituksena ei ole viljellä sen suurempaa negatiivisuutta asiasta. Blogisi ja sinä olette aivan upeita ja kiitos siitä valoisuudesta ja inspiraatiosta jota blogillasi välität <3

  Vastaa
 5. Anne 22.09.2017

  Moi! Ostin tuon leomekon sinisenä ja kokoa 42. Olen 175 pitkä ja vaihdellen kokoa 40-44. Mekko oli muuten ok mutta hartioista julmetun kapea ja hihat ylhäältä niin pienet että palautin enkä edes harkinnut isompaa. Pitkä leotakki koko 42 oli aivan ihana, samoin kuin siniset suorat housut kokoa 42. Ostin myös leonilkkurit kokoa 40. Upea mallisto kaikkineen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.09.2017

   Moikka! Mukava kuulla, että teit mallistosta kivoja löytyjä, vaikka mekko osoittautuikin mallinsa puolesta sinulle huonoksi. Niin kuin olen monta kertaa sanonutkin, yllätti tämä yhteistyö mallisto minutkin aivan täysin 🙂 Se on kerrassaan ihana ja todella monipuolinen! Minulle puolestaan mekko sopi malliltaan hyvin ja erityisen ihastunut olen myös malliston mukaviin kenkiin!

   Vastaa