MY OUTFIT FROM NYC

Zara Blazer
Samsoe & Samsoe Dress
Gucci Belt
Ray Ban Sunglasses
Sfera Earrings
Gucci Bag
Zara Boots

 

Nyt on New Yorkista palattu takaisin koti-Suomeen! Olipas ihana ja työntäyteinen reissu. Kolmen päivän minireissu aikaeroineen tuntuu kyllä hieman kropassa ja sitäkin enemmän virkeystasossa. Jetlag nimittäin painaa päälle, mutta eiköhän se tästä viikon mittaan ala helpottamaan. Saavuin eilen aamulla kotiin ja luonnollisesti päivä vierähti täysin perheen kanssa. Lapset olivat niin suloisia kun tulin kotiin, en kestä <3

New York oli kaikinpuolin huikea ja kaipuu takaisin on jo kova! Päällimmäisenä mielessä hulppeat kattoterassit ja rakennukset, uskomattomat näkymät, vilisevät kadut, keltaiset taksit ja ystävälliset ihmiset. Olisi mahtavaa, jos ensi kerralla pystyisi järjestämään menot niin, että saisi töiden lisäksi järjetettyä hieman aikaa myös kaupungilla kiertelemiseen ja muihin huveihin! Nycissä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että ei sitä ihan muutamissa päivissä käydä läpi! 😀 Sain ig-storyn puolella paljon kyselyitä hotelleista, ravintoloista yms. muista vinkeistä liittyen Nyciin. Tosiaan reissumme oli todella työntäyteinen emmekä sen vuoksi kerenneet paljon muuta tehdä, mutta silti minulla tarttui muutamia hyviä vinkkejä varastoon Nycin reissua varten. Voisin kirjoittaa niistä oman postauksen jos kiinnostaa! Laittakaa ihmeessä myös kysymyksiä kommenttiboxiin jos tulee jotain mieleen, niin vastaan mieellään 🙂

Iloista uutta viikkoa kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Vmmm 11.09.2017

  Ihana, ihana, ihana asu!

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Kiitos kiitos kiitos <3<3<3

   Vastaa
 2. Viivi 11.09.2017

  Upea asu! Nyc on kyllä ehdottomasti yksi lempikaupungeistani. Postaus Nycin hotelleista ja rafloista etc olisi hyödyllinen! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.09.2017

   Kiitos paljon! Tämä on munkin lemppareista vähään aikaan 🙂 Ja Nyci <3 Love it! Kaipuu takaisin on jo kova!

   Vastaa
 3. Linduli 29.09.2017

  Hei Metti! Ajattelin kysyä, että minkä malliset nuo sinun Raybanin aurinkolasit ovat? Aivan ihanat 🙂

  Vastaa