GUCCI VYÖ KÄYTÖSSÄ

 

Zara Blazer
Neo Noir/Dots Dress
Gucci Belt
Club Monaco Earrings
Chanel Bag
Maje Boots

 

Edellisessä postauksessa esittelin teille uuden asusteostokseni ja nyt pääsette heti näkemään tämän punaisen ihanuuden käytössä. Kuten kerrottu, takkien ja bleiserin päälle kiedottu vyö on paitsi hetken kuuma trendi, antaa se myös asukokonaisuuteen erityistä ilmettä. Vyöt saavat olla ohuita, paksuja, koristeellisia, yksinkertaisia tai jotain siltä väliltä. Pääasia on, että vyö kiedotaan nyt rohkeasti vyötärölle! Esimerkiksi ihan tavallinen musta bleiseri muuntautuu mahtavan erilaiseksi kun siihen päälle kietoo vyön.

Punainen väri sopii mielestäni kauniisti harmahtavan ruutujakun pariksi. Värikkäät asusteet saavat tummat ja harmaat asukokonaisuudet loistamaan ihan eri tavalla! Koska vaatekaappini on pääsääntöisesti hyvin musta-harmaa-valko voittoista, olen haalinut värikkäämpiä asusteita vaatekaappiini lisääntyvässä määrin näitä ”tylsempiä” värejä korostamaan. (Muistatteko esimerkiksi tämän ostoksen kesältä?) Jotta asukokonaisuus ei olisi vähääkään tylsä, päätin vielä heittää joukkoon mukaan pallokuosisen mekon. Kuitenkin kaiken tuon ruudun, pallon ja värien keskellä asukokonaisuus pysyy mielestäni mukavan harmoonisena ja yhtenäisenä, mutta kuitenkin hauskan leikkisänä. Mitä mieltä te olette?

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Marianne 23.09.2017

  Mieletön asu! 🙂 <3
  10/10
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.09.2017

   Kiitos ihana <3

   Vastaa