GUCCI LOVE

 

Tämän syksyn kuumat muotiasusteet ovat vieneet minut täysin mennessään. Rakastan sukkabootseja, pallokorvakoruja, kipparilakkeja sekä paksuja, näyttäviä vöitä. Kivannäköisillä asusteilla saa asukokonaisuuteen ihan erilaista mielenkiintoa ja kiinnostavaa ilmettä. Perusklassiset vaatteet saavat uuden elämän kun niiden kanssa yhdistelee hetken kuumia muotiasusteita. Vyöt, hatut, korut ja tyyliin sopivat kengät antavat ihanaa lisäilmettä harkittuun asukokonaisuuteen.

Tällä hetkellä Gucci nauttii suursuosiotaan ja heidän vaatteita, laukkuja ja asusteita näkee muotilehdissä ja somessa aivan valtavasti. Kröhöm, allekirjoittanutkaan ei voi kiistää, etteikö lievä Gucci-mania olisi täälläkin menossa, sillä yksi uusi asustehankita on tullut taas tehtyä. Olen käyttänyt mustaa GG-vyötäni aivan valtavasti ja kun näin uutukaisena Guccin sivuilla vastaavanlaisen tummanpunaisena, halusin sen itselleni. Tykkään yhdistellä vyötä mekkojen, neuleiden, paitojen ja jopa bleiserin tai takin päällä. Yksinkertaisiin takkeihin tai mekkoihin tulee ihana lisä kun siihen yhdistää trendikkään vyön.

Ig-storyssa saan aina tasaisin väliajoin kysymyksiä Guccin vyöstäni, niin ajattelin tehdä tähän postauksen loppuun pienen koosteen vöistä. Laittakaa kommenttiä jos tulee jotain muuta vielä mieleen!

Red Leather belt with pearl Double G & Black leather belt with Double G

– Punaisen vyön materiaali on paksumpaa ja aavistuksen kovempaa nahkaa kuin mustan vyön pehmeämpi lehmännahka.

– Molempien vöiden leveys 4 cm.

– Punainen vyö on minulla koko 70 ja musta kokoa 75. Mustaa vyötä haluan käyttää sekä lanteilla että vyötäröllä, mutta punaista pääsääntöisesti vain vyötäröllä. Siksi minulla vöistä eri koot.

– Koristeellisemman punaisen vyön hinta 495€, klassisempi musta 350€.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Marianne 20.09.2017

  Itsellä tuo samainen musta Guccin vyö, johon olen ollut super tyytyväinen. Sopii arkeen kuin myös juhlaan 🙂
  Toki ihastuin nyt myös tuohon näyttävään punaiseen! Upea! <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.09.2017

   Nämä vyöt on kyllä superihania <3 xx

   Vastaa
 2. Elina 20.09.2017

  Moikka! Tähän nyt liittymättä, mitkä on sun suosikkipaikkoja jos menet istuu iltaa/drinkeille? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.09.2017

   Tosi harvoin tulee pelkästään mentyä drinkille vaan monesti mennään syömään ja siinä yhteydessä ennen tai jälkeen voi jäädä lasilliselle. Esim Brondalla on kiva baari, johon voi myös halutessaan tilata ruokaa 🙂 Wine&Soil room on myös aivan ihana pieni tapaspaikka <3

   Vastaa
 3. Meppis 22.09.2017

  Moi!
  Ensinnäkin tahdon sanoa,
  että Sinulla on upean tyylikäs blogi;
  kauniita kuvia ja mukavia postauksia!
  Kysymykseni ei liity tähän postaukseen, mutta en ainakaan ole huomannut, että olisit vielä blogissasi käsitellyt tuoksujen maailmaa,
  eli mitkä ovat lempituoksujasi? ?

  PIRTEÄÄ JA VÄRIKÄSTÄ SYKSYÄ!
  ??????????????

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.09.2017

   Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 Ihana kuulla, että pidät blogistani. Hei tosi hyvä postausidea! Viimeisestä hajuvesiin liittyvästä postauksesta onkin jo yli vuosi aikaa, eli todellakin päivitetty hajuvesi postaus olisi paikallaan, kiitos vinkistä! (edellisen voit lukea halutessasi täältä: https://www.elle.fi/mettiforssell/2016/09/my-favourite-perfumes/)

   Vastaa