ENJOYING IN SPAIN

Wearing:

Gina Tricot Dress (*gifted)

Nelly Bikinis

Triwa Sunglasses (*gifted)

Hermes Slippers

Terkut kuumasta ja aurinkoisesta Espanjasta! On ollut ihan mahtavaa viettää muutama päivä miehen kanssa kahdestaan auringosta ja lämmöstä nauttien. On todella harvinaista luksusta kun ei ole minkäänlaisia aikatauluja ja saa tehdä ja mennä täysin oman fiiliksen mukaan. On myös aika vaivatonta kun tarvitsee olla vastuussa kenestäkään muusta kuin itsestään! Pari edellistä päivää on vierähtänyt asuntomme lähellä sijaitsevalla beachclubilla, mutta tänään suunnitelmissa jotain muuta! Suuntaamme Marbella rantaan aamulenkille ja sen jälkeen menemme nauttimaan lounasta keskustaan. Rento viimeinen päivä siis tulossa!

Aurinkoista viikonloppua sinne kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.