EGO – KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN ERIKOISLIIKE

*Postaus toteutettu yhteistyössä Ego.n  kanssa

Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu niin sisäisistä -kuin ulkoisistakin tekijöistä. Olen kirjoittanut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista blogissani useita kertoja, sillä aihe on lähellä sydäntäni. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on monien asioiden summa, mutta esimerkiksi terveydellinen, fyysinen, henkinen ja sosiaalinen hyvinvointi kuuluvat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Koska pidän aihetta erittäin tärkeänä, olin todella iloinen kun pääsin yhdessä Yliopiston Apteekin kanssa samaan konserniin kuuluvan Ego -hyvinvointiliikkeen kanssa tekemään yhteistyötä. Ego.n liikkeistä löytyy erittäin laaja valikoima kaikkia hyvinvoinnin osa-alueita edistäviä tuotteita. Ego keskittyy huolehtimaan asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa laajasti tuotteita hyvinvointiin, kauneuteen ja urheiluun. Egon valikoimasta löytyy paljon niin tuttuja kuin hieman erikoisempiakin kauneudenhoidon- ja hyvinvoinnin tuotemerkkejä, joiden joukosta löytyy varmasti tuotteita erilaisille kuluttajille, moniin eri tarpeisiin.

 

Ego on minulle jo entuudestaan erittäin tuttu liike ja pääsinkin nyt tämän yhteistyön tiimoilta näyttämään teille viisi omaa suosikkiani Ego.n tuotevalikoimasta! Alla omat tämän hetken suosikkini.

  

Patyka luonnonkosmetiikkasarja sekä Medik8 ihonhoitosarja

Patyka on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat innovatiivisia, vastuullisia ja ympäristöystävällisiä. Pariisilainen hienostuneisuus näkyy jokaisessa yksityiskohdassa kuten pakkausten ulkoasussa, tuoksuissa sekä tuotteiden ylellisessä koostumuksessa. Yksi sarjan suosikkituotteistani on kuvissa näkyvä kosteusvoide. Tykkään tuotteesta erityisesti, sillä se sopii hyvin herkällekin iholle. Tuote lievittää ihoärsytyksiä ja punotusta, mitä syksyn rajun viilenevät ilmatkin voivat ihollemme aiheuttaa. Tuote sisältää myös manteliöljyä, joka suojaa ihoa juurikin monilta ulkoisilta aggressiotekijöiltä. Tämä kasvorasva muiden Patyka tuotteiden ohella ovat vieneet sydämeni. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän tuoteperheeseen, jos se ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu.

Toinen kestosuosikkini, ihonhoitotuotteisiin erikoistunut merkki on Medik8. Olen kertonut blogissani useita kertoja kuivasta ihostani, jota olen hoitanut jo vuosien ajan Medik8 -sarjan tuotteilla. Minulla on ollut heiltä käytössä muun muassa kosteuttavat kasvoöljyt ja -seerumit sekä erilaiset vitamiinitipat. Nyt sain testiin Hydr8 B5 -nimisen, erittäin tehokkaasti kosteuttavan seerumin. Seerumia levitetään kasvojen iholle aamuin ja/tai illoin ennen kosteusvoiteen levittämistä. Medik8 -tuotteet ovat olleet hieman kiven alla Suomessa, mutta Ego-liikkeistä löytyy erittäin laaja valikoima sarjan tuotteita. Sinne kannattaakin siis suunnata Medik8 tuotteisiin tutustumaan!

Vita Liberata itseruskettavat tuotteet

Monille itseruskettavia tuotteita käyttävälle Vita Liberatan tuotteet ovat varmasti ainakin jokseenkin tuttuja. Jos merkin tuotteet eivät ole vielä käyttöön asti päässeet, ehkä ainakin nimen olette saattaneet jossain kuulla. Tuotteiden ”maineella” onkin ihan järkeenkäypä syy, sillä Vita Liberatan itseruskettavat  ovat todella laadukkaita sekä hintalaatusuhde on kohdillaan. Oma suosikkituotteeni on tämä asteittain sävyttävä sävytön voide, jota voi käyttää niin vartalolle kuin kasvoillekin. Parasta kuitenkin merkin itseruskettavissa on niiden tuoksu – tai pikemminkin tuoksuttomuus! Vita Liberatan itseruskettavat kun eivät tosiaan tuoksu millekään. Lopputuloksena kaunis ja heleä rusketus!

Puhdas+ Kollageeni & Biotiini sekä Nordiq Nutrition Female Complex

Tässä kaksi ravintolisää, joita olen hiljattain aloittanut käyttämään. Puhdas+ on kotimainen terveystuotteiden sarja, josta on riisuttu kaikki ylimääräinen. Tuotteista ei löydy esimerkiksi säilöntäaineita, suoja-aineita tai keinotekoisia väriaineita. Tämä kuvissa näkyvä Puhdas+ Kollageeni & Biotiini kapseli on tarkoitettu nimenomaan iholle, hiuksille ja kynsille. Valmisteesta löytyy tärkeät ravintoaineet hiusten kasvulle, sillä biotiini ja sinkki edistävät hiusten kuntoa. Sinkki tukee tämän lisäksi myös ihon ja kynsien normaalia kasvua. Tämä ei varmasti yksin ole paksujen hiuksieni syy, mutta varmasti tukee hyvin luonnollista hiustenkasvua.

Nordiq Nutrition Female Complex oli puolestaan minulle täysin uusi ravintolisä, mutta sitä vähän aikaa tutkittuani innostuin tuotteesta todella. Nämä ravintolisäkapselit sisältävät naisille suunnitellun monipuolisen yhdistelmän tuorepakastekuivattuja kasveja ja B6-vitamiinia. Tuotteen B6-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumista. Ja mikä hauskinta, Female complex on suunniteltu tukemaan vaihtuvia mielialoja – mitä, onko meillä naisilla muka sellaisia? 😀 Saman merkin alta löytyy myöskin miehille suunnattu Nordiq Nutrition Male Complex, johon kannattaa myös tutustua!

Jokainen varmasti tietää sen, että terveys ja hyvinvointi eivät tarkoita samaa asiaa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ei tule pelkästään liikkumalla tai noudattamalla supertarkkoja dieettejä eikä se myöskään tule pelkästään ravintolisien tai vitamiinien kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi nimensä varsinaisessa merkityksessä tarkoittaakin paljon laajempaa, kokonaisvaltaista ja monien hyvinvointia edistävien asioiden summaa. Hyvillä ja laadukkailla hyvinvointia edistävillä tuotteilla kuitenkin pääsee jo hyvään alkuun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin taviottelussa!

Ego liikkeitä löytyy tällä hetkellä Suomesta kaksi – toinen kauppakeskus Jumbosta Vantaalta ja toinen Helsingin keskustassa, Forum kauppakeskuksessa. Kolmas Ego-myymälä avataan Espooseen, Ison Omenan metrotunneliin samaan aikaan kuin länsimetro aloittaa toimintansa. Egolta löytyy myös laaja nettikauppa, joten muutkin kuin pääkaupunkiseudulla asuvat voivat heidän tuotteitaan ostaa.

Mikäli Ego-myymälä on sinulle uusi tuttavuus ja muutenkin, suosittelen ehdottomasti tutustumaan liikkeiden tarjontaan. Kyseessä on Suomessa aivan uudenlainen liikekonsepti, joka on mielestäni aivan loistava. Kiireisen arjen keskellä on mahtavaa kun saman katon alta löytyy kaikki tarpeellinen. 

Tämän viikon ajan minulla on ilo jakaa lukijoilleni etukoodi, jota käyttämällä saa yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta 20% alennuksen. Etu on voimassa 24.9. asti Jumbon ja Forumin myymälöissä mainitsemalla kassalla, että lukee blogiani. Verkkokaupassa saman alennuksen saa etukoodilla: METTI

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Sofi 18.09.2017

  Kiitos Ego-vinkistä. Pitääpä käydä ja tutustua ko. myymälään:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2017

   Kannattaa ehdottomasti! <3

   Vastaa
 2. X 18.09.2017

  Meikkipostaukset kiinnostaisi?

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2017

   Kiitos vinkistä! 🙂

   Vastaa
 3. Marianne 19.09.2017

  Miten ihanaa että tämänkaltainen liikekonsepti avattu Suomeen! Ehdottomasti pitää käydä tutustumassa myymälään kun ensi kerran Suomeessa olen!
  Kiitos vinkeistä Metti 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.09.2017

   Kiva! Tällaisia samantyylisiä löytyykin paljon Euroopasta ja muualta maailmalta, joten ihan mahtavaa, että nyt meillä Suomessakin 🙂

   Vastaa