THE COMFIEST PANTS I HAVE EVER OWNED

 

Massimo Dutti Shirt
Zara Pants
Gucci Sunglasses (*gifted)
Sfera Earrings
Gucci Bag
Zara Boots

New Yorkissa oli aivan ihanaa kuvata. Lähes jokainen kadunkulma, rakennus tai tienylitys olivat upeita. Kuvauspaikkaa ei siis tarvinnut kauaa etsiä, sillä joka puolella oli niin kaunista. Edes ympärillä vilisseet autot ja ihmiset eivät kuvausia häirinneet, vaan pikemminkin toivat kuviin vielä enemmän sitä ihanaa Nyci-fiilistä! Meillä kävi itseasiassa hauska sattumus kun kuvasimme juuri näitä asukuvia. Olimme ylittämässä suojatietä ja kuvasimme liikkeessä. Juuri kun poseerasin keskellä suojatietä säikähdin kovaa ääntä, joka kuului isoista kaiuttimista:  ”Look look, there`s another fashion blogger”. Yhtäkkiä huomasin sivussa massiivisen turistibussin täynnä matkustajia, joista jokainen katseli meidän kuvaustouhuja iloisesti osoittaen ja kuvia räpsien. Turistibussin humoristinen opas osasi kertoa matkustajille, että Nycissä on muotiviikot ja kaduilta bongaa jatkuvasti muotibloggaajia 😀 Hieman nolostuneena vilkuttelin takaisin innokkaille turistibussin matkustajille ja kun bussi jatkoi matkaansa, me jatkoimme kuvaamista. Mitä sitä nyt ei hyvien muotikuvien eteen tekisi?! 😀

Ja sitten varsinaisiin asukuviin. Kukaan ei ole varmasti voinut välttyä tiedolta, että ruutukuosi (plaid) on tämän syksyn ehdoton trendikuosi. Ruutukuosia näkyy nyt joka puolella! Eniten kuosia näkyy jakuissa, mutta myös paljon takeissa, housuissa ja hameissa. Monet teistä jo kyselivätkin instagramissa näiden päälläni olevien housujen perään, joten tässä viimein asukuvat kokonaislookista. Sen lisäksi, että housut ovat muodikkaat ovat ne myös MAAILMAN mukavimmat. En ole varmasti koskaan omistanut näin hyvinistuvia ja mukavia housuja. Kyseessä on jopa niin mukavat housut, että valitsin ne päälleni 9h paluulennolle kotiin. Minulta ei vaatekaapista monia samalla siistejä ja samalla näin erinomaisen mukavia housuja taida löytyäkään… Taitaa olla siis sanomattakin selvää, mitkä housut tulevat olemaan syksyn käytetyimmät housuni? Kuka muu teistä on hurahtanut tähän samalla muodikkaaseen ja samalla klassiseen ruutukuosiin?

 

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Jonna 19.09.2017

  Ihana asu ja tosi kivoja kuvia olette saaneet! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.09.2017

   Kiitos paljon Jonna! Nycissä oli mahtavaa kuvata kun joka puolella oli niin kauniita rakennuksia <3

   Vastaa
 2. Lina Simojoki 19.09.2017

  I H A N A N näköiset housut, wau!!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.09.2017

   Kiitos Lina! Ne ovat myös niin mukavat, love love love <3

   Vastaa
 3. Karla 21.09.2017

  Onko sulla tullut tuohon Guccin laukkuun mitään tahroja yms. jälkiä? Sametti on niin arkaa materiaalia.. Itselläni on tuo ja se on alkanut vähän kulua, mietin onkohan mitään keinoja korjata tilannetta edes vähän.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.09.2017

   Moikka! Mulla ei ole kyllä tullut mitään ja laukkuni on vielä todella upeassa kunnossa, vaikka on ollut runsaassa käytössä. Enkä ole suojannut laukkuani millään aineilla, mutta yleensä sadepäivinä valitsen jonkin toisen laukun matkaan mukaan 🙂 Jos sinulla on nopeasti mennyt laukku huonoon kuntoon kannattaa laittaa Guccin asiakaspalveluun viestiä!

   Vastaa