BLEISERIASU 1/3 + ISO KIITOS

 

Ensinnäkin, ISOISTA ISOIN kiitos ihan jokaiselle teille, jotka eilen katsoitte meidän jakson ”Meidän Tarina” -ohjelmassa! Oli upeaa huomata miten niin moni teistä myötäeli meidän mukana koko jaksomme ajan ja tsemppasi ja laittoi maailman ihanimpia viestejä! Olette upeita!! <3 Teidän lämpimät sananne lämmittivät mieltämme enemmän kuin osaatte ehkä kuvitellakaan <3 Aikamoinen itkufestivaalihan jaksomme loppupeleissä oli (haha), mutta aihe ja koko ohjelma vain koskettivat meitä niin syvästi ettemme voineet herkistelyillemme mitään. Mutta emme taineet olla ainoita, joita ohjelma herkisti, sillä lähes poikkeuksetta jokainen saamamme viesti alkoi sanoilla ”Itkin koko ohjelmanne ajan..” tai ”Ensimmäiset 5 minuuttia jaksoanne takana ja jo nyt ripsarit poskilla..”. Olette myös ihanasti ja rohkeasti kertoneet mitä tunteita ja ajatuksia ohjelma ja tarinamme ”sanoma” on teissä herättänyt. Monille katsojille on välittynyt läpi jaksomme ehkä se olennaisin sanoma, että keskitytään parisuhteissamme niihin oikeasti tärkeisiin asioihin ja unohdetaan turhat nahistelut tai liian pinnalliset asiat. Jokaisen meistä on hyvä pysähtyä joskus miettimään niitä asioita, jotka elämässä oikeasti merkitsevät, sillä ymmärrettäväähän on, että kiireisessä arjessa ne monesti unohtuu. Niin minullakin. Ja vaikka tässä tehtiin tv-ohjelmaa, oli sillä meille loppupeleissä paljon syvällisempi merkitys kuin olisimme koskaan osanneet kuvitellakaan. Tärkeimmät asiat elämässä ovat ilmaisia, clichee tai ei, totta se on! Ne ovat yleensä niitä ilmaisia asioita. Oli miten oli, kerrassaan mahtavaa oli olla mukana tekemässä uutta ohjelmaformaattia ja se, että se sai teiltä niinkin lämpimän vastaanoton merkitsee meille todella todella paljon! KIITOS <3

Wearing:

Zara Blazer & Dress

Gucci Belt

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Maje Boots

Ja sitten ”varsinaiseen” postaukseen ja postauksen kuviin, sillä tässä tulisi ensimmäiset kuvat ”1 vaate, 3 asua” -postaussarjaan. Postaussarjassa on siis yksinkertaisesti kyse siitä, että puen saman vaatekappaleen kolmella eri tavalla. Saitte ehdottaa minkä vaatekappaleen ympärille toivoisitte asuinspiraatiota ja eniten ääniä sai (musta) bleiseri! Bleiseri onkin todella hyvä valinta, sillä sellainen varmasti monen naisen vaatekaapista jo valmiiksi löytyykin. Bleiserin ympärille tulette näkemään siis erilaisia asukokonaisuuksia, jotka myöskin (enemmän tai vähemmän) sopivat työpukeutumiseen. Huom! Haluan vielä erikseen korostaa, että työpaikkoja on erilaisia ja kaikki toteuttamani asukokonaisuudet eivät välttämättä sovi kaikkiin työpaikkoihin. Joihinkin toimistoihin esimerkiksi tämä asu saattaa olla liian raju, kun taas toisissa paikoissa tämä olisi täysin ok. Idea tässä onkin juuri se, että asut ovat hyvin muunneltavissa omaan työympäristöön ja tyyliin sopiviksi!

Oma suosikkini tällä hetkellä on mekon, bleserin ja saappaiden yhdistelmä. Koska vielä päivät ovat mukavan lämpimiä, kesäisempiäkin mekkoja pystyy vielä käyttään yhdessä esimerkiksi saappaiden kanssa. Mikäli haluaa hieman hillitympää fiilistä asuun, olisi tämän asun kanssa voinut pukea esimerkiksi mustat sukkahousut. Jaloissakin voisi olla vielä jotain astetta kevyempää kuten esimerkiksi sirot ballerinat tai avokkaat.

Yksi iso trendi kuitenkin tänä syksynä on vyötärölle kiedottavat vyöt! Mitä isompi ja massiivisempi vyö, sen parempi! Tällaisella asusteella saakin jotain uutta ja kivaa ilmettä esimerkiksi vanhan mekon piristeeksi. Vyö saa kantajansa muodot paremmin esiin ja tuo kiinnostavaa lisäilmettä asuun. Suosittelen kokeilemaan! Toinen trendi tänä syksynä, pallokuosi! Pallokuosi on samalla hauskan tyttömäinen ja klassisen tyylikäs.

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Jaana 29.08.2017

  Kiva asu ja kiitos eilisestä.
  Olette mahtava pari ja kyllä itkin myös läpi jakson. Harva ohjelma saa tuollaista tunneryöppyä aikaan ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti! Niin ihana kuulla <3 Kiitos, että katsoit jaksomme 🙂

   Vastaa
 2. -H 29.08.2017

  Upea asu!! Eilinen jakso oli todella tunteita ja ajatuksia herättävä. Teistä huomaa, että olette todella sydämellisiä ja rakastatte toisianne ja lapsianne valtavasti. Ohjelman idea on mielestäni loistava, itsekin alkaa pohtia asioita hieman syvällisemmin ja ymmärtää, miten pieni merkitys ulkonäöllä loppujen lopuksi onkaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 Ohjelmaformaatti todella on hieman erikoinen, mutta samalla erittäin mielenkiintoinen ja tunteita herättävä! En usko, että olisimme koskaan pystyneet pääsemään niin syvällisiin tunteisiin ilman maskeja. Se, että näkee itsensä ja puolisonsa reilusti vanhempina herättää uudenlaisia, ennalta-arvaamattomia tunteita pintaan.

   Vastaa
 3. Ancelmi 29.08.2017

  Eilinen ohjelma oli kyllä huikea… pintaa syvemmälle meni aitoine tunteineen, huh!
  Mielettömän upea pari olette!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti <3 Ihanaa, että se vahva tunne välittyi myös sinne ruudun toiselle puolelle!

   Vastaa
 4. Mari 29.08.2017

  Tänään katsoin ohjelman ja ei kosketti todella paljon ja laittoi miettimään omaa parisuhdetta ja elämän oikeita arvoja! Te olette kyllä ihan uskomattoman kaunis pari sekä sisäisesti että ulkoisesti! Arvostan todella paljon teidän molempien elämän asennetta! Ja kuinka arvostatte toisianne!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon Mari! Ohjelma sai kyllä meissä tuntemaan tunteita, joita emme koskaan olisi ajatelleetkaan… Uskomaton kokemus kaikkiaan! Kiitos, että seurasit 🙂

   Vastaa
 5. Pia 29.08.2017

  Olet niin upea nainen Metti, puolisosi jumaloi sinua. Olette onnekkaita, kun teillä on suuri rakkaus ja kiitollisuus toisistanne.
  Kaikkea hyvää teille! Kosketitte tarinallanne ja suurilla tunteilla.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Wau, kiitos tuhannesti <3 Saat minut kyyneeliin tällaisella kommentilla. Kiitos <3

   Vastaa
 6. hheidi 29.08.2017

  Kyyneleet tuli silmiin jaksoa katsoessa.
  Oli kyllä hyvä ja ajatuksia herättävä ohjelma pitkästä aikaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Upeaa kuulla, iso kiitos <3

   Vastaa
 7. Roosa M. 29.08.2017

  Voi apua, mikä jakso! Itkin NIIN paljon, ja pystyin niin samaistumaan kaikkeen mistä puhuitte <3 olette upeita!

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.08.2017

   Kiitos ihanista sanoistasi <3 Mahtavaa kuulla, että jaksomme herätti vahvoja tunteita <3

   Vastaa
 8. Taru 30.08.2017

  Sinä olet niin kaunis sisäisesti ja ulkoisesti. Ihanasti sanoit, että vanheminen on maailman luonnollisin asia. Ja miten kauniisti ja herkästi puhuit miehestäsi, saaden hänet liikuttumaan onnesta. Miehesi rakkaus sinua kohtaan liikuttaa myös, jotain niin suurta. Ihana rakkauden energia välillänne.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.08.2017

   Kiitos Taru <3 Upeaa kuulla, että sanoma välittyi niin vahvasti sinne kotikatsomoihinkin! Kiitos kun seurasit <3

   Vastaa
 9. JohannaN 30.08.2017

  Jaksonne oli kyllä UPEA! <3 täytyy itsekin tulla vielä kehumaan! Työmatkalla julkisissa jaksoa katsoessa piti kyllä kyyneleitä pidätellä. Mahtava formaatti ja upeat te! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.08.2017

   Kiitos ihana <3 Kiitos kun katsoit <3

   Vastaa
 10. Anna 30.08.2017

  <3 Kyyneleet valuivat täälläkin..

  Vastaa
 11. Anna 30.08.2017

  Tee ehdottomasti lisää Päivä kanssani -videoita!

  Vastaa
 12. Sara 01.09.2017

  Pakko tulla hehkuttamaan sitä miten upea pari olette <3 teidän onnellisuus ja ne kauniit sanat saivat kyllä kyyneleet valumaan silmistäni… Aivan mahtava formaatti ja vitsi miten ihania olette!

  Vastaa
 13. Anni 06.09.2017

  Meidän tarina -jaksonne kosketti syvältä. Elämänarvonne ja avoimuutenne tekivät vaikutuksen, josta me muut – myös me joilla on vuosia enemmän takana – voimme ottaa oppia. Kaunis kiitos, sekä siitä että valoisasta blogistasi! ?

  Vastaa