SYKSYN KUUMIN KUOSI: KLASSINEN RUUTU

From left: Benetton*/ Zara/ Zara/ Zara/ Missguided*

Yksi tämän syksyn kuumimmista kuoseista on klassinen ruutukuosi. Vaikka kyseessä onkin kaiketa hyvin klassinen syyskuosi, kiinnostaa se tänä sesonkina muotikansaa erityisen paljon. Ruutukuosia näkee paljon muun muassa ulkotakeissa, bleisereissä, housuissa ja hameissa sekä myös jonkin verran asusteissa. Harmahtava ruutukuosi on klassisen tyylikäs sekä ihanan trendikäs samaan aikaan!

Miten puen ruutukuosin?

Arkena: Ruutuhame yhdessä muhkean neuleen kanssa. Värikkäät syysneuleet  sopivat hyvin yhteen neutraalin harmaan ruutukuosin kanssa. Arkena jalkaan mukavat nilkkurit tai esimerkiksi tennarit.

Töihin: Raikas valkoinen kauluspaita ruutuhameen kanssa tai kauluspaita ruudullisen kotelomekon alla. Kotelomekon kanssa sopii myös vyötärölle solmittava paksu vyö, joka on myös iso trendi tällä hetkellä.

Ulos: Ruudullinen toppi nahkahousujen ja korkeiden korkojen kanssa! Lisää juhlavuutta halutessasi asukokonaisuuteen sopivilla asusteilla ja korulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.