MINI-TRIP TO SPAIN

 

Missguided Swimsuit

Huomenna näissä tunnelmissa Espanjan auringon alla! Kuten ehkä kerroinkin teille aikaisemmin, kesällä meillä ei ollut varsinaista lomaa mieheni töiden vuoksi. Hänellä oli yksi pidennetty viikonloppuvapaa kesäkuussa, jolloin suuntasimme koko perheen voimin Tukholmaan. Nyt näin elokuun päätteeksi hänellä on vielä toinen tuollainen pidempi viikonloppu vapaa, joten suuntamme tänään muutamaksi päiväksi ihan kahdestaan aurinkoiseen Espanjaan! Oi miten tätä onkaan odotettu, että pääsemme hetkeksi yhdessä lomailemaan ja rentoutumaan <3 Ihanat vanhempiani tulevat hoitamaan lapsiamme muutamaksi päiväksi, että me pääsemme mieheni kanssa hetkeksi hengähtämään <3 Isovanhemmat varautukaa siis muutamaan erittäin aktiiviseen ja touhurikkaaseen päivään <3

Itkuahan minä täällä nyt väännän, mutta kyllä oloni varmasti helpottaa kunhan pääsemme aloittamaan tämän tripin! Lähteminen on aina se vaikein minulle… Iloista viikoan jatkoa kaikille ja palaan siis sitten seuraavan kerran Espanjasta! 🙂

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. SatuJii 30.08.2017

  Ihanaa minilomaa teille! On ihanaa, että on jotain niin rakasta, että ikävä tulee jo etukäteen ❤️

  Vastaa
 2. Marjut 30.08.2017

  Älä itke Metti❣️ Pieni ero tekee hyvää kaikille. Ja sitten on taas niin ihana tavata ja olla yhdessä. ❤️

  Vastaa
 3. Nina Rahja 30.08.2017

  Ihanaa lomaa <3 Nauttikaa!

  Vastaa
 4. Tiina 30.08.2017

  Ihanaa Lomaa teille ja Teijalle tsemppiä!

  Vastaa
 5. Saara 30.08.2017

  Ihanaa lomaa teille, nauttikaa lämmöstä ja etenkin toisistanne <3 Lapset pärjäävät varmasti hienosti 🙂

  Vastaa
 6. Marianne 31.08.2017

  Huippu ihanaa lomaa teille 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa