MEIDÄN TARINA – HUOMENNA!

 

Kuten teistä jotkut ovat saattaneetkin huomata, olemme mieheni kanssa mukana huomenna alkavassa uutuusohjelmassa “Meidän Tarina”. Kyseessä on uusi ohjelmaformaatti, jossa pariskunnat pääsevät aikamatkalle omaan tulevaisuuteensa. Parit maskeerataan niin, että ensin he näkevät itsensä noin 30 vuotta nykyistä vanhempina ja lopulta vielä 60 vuotta nykyistä iäkkäämpinä. Keskusteluohjelmassa pohditaan tulevaisuutta sekä paneudutaan miettimään sen mukana tulevia syvällisempiä aiheita. Koska olen saanut teiltä valtavasti viestejä (varsinkin ig-storyn puolella) ohjelmaan liittyen, ajattelin tiivistää muutamia ajatuksiani tänne bloginkin puolelle ja näin vastata teidän kysymyksiin samanaikaisesti. Kysymyksiä ja kommentteja saa edelleenkin laittaa tulemaan, vastailen niihin enemmän kuin mielelläni 🙂

Kun meitä aluksi pyydettiin ohjelmaan mukaan, emme olleet niin kiinnostuneita formaatista. Konsepti siitä, että vanhennetaan 60 vuotta eteenpäin ei kuulostanut järin houkuttelevalta, päinvastoin. Myöhemmin meille kuitenkin näytettiin traileri Hollannissa esitetystä samasta ohjelmasta, joka muutti epäilyksiämme ohjelman suhteen paljon parempaan suuntaan. Kyseessä olikin uudenlainen, erittäin mielenkiintoinen ja tunteita herättävä formaatti. Kiinnostus mukaan lähtemisestä kasvoi ja lopulta päätimme lähteä rohkeasti mukaan kurkistamaan leikkimielisesti tulevaisuuteemme.

Kuvasimme meidän jaksoa yhden kokonaisen päivän aikaisemmin tänä keväänä. Aloitimme aamulla ennen auringonnousua ja lähdimme studiolta puolenyön jälkeen. Studio oli kuin aavekaupunki, sillä kaikki (aina maskeeraushuoneesta ja vessoista lähtien) oli peitetty mustilla jätesäkeillä. Mustilla jätesäkeillä siksi, että emme missään vaiheessa päivää pystyisi heijastuksista näkemään miltä näytämme vanhennusmaskeissa. Ei edes pienen pientä vilausta esimerkiksi vessan kraanojen heijastuksista. Idea oli, että näkisimme toisemme sekä itsemme ensimmäistä kertaa vasta kameroiden edessä.

Olimme toisestamme erossa lähes koko päivän, ainoastaan sen pienen hetken kun kamerat rullasivat pääsimme näkemään toisiamme. Muuten istuimme maskeeraustuoleissa, jossa yhden maskeerauksen tekeminen kesti noin 4-5h. ( Tämä ohjelma on muuten isoin koskaan Suomessa toteutettu maskeerausprojekti ja iso hatunnosto kaikille mukanaolleille huipputaitaville maskeeraajille! ) Emme myöskään saaneet pitää puhelimia tai tietokoneita itsellämme vaan päivä kului pitkälti  maskeeraustuoleissa istuen. Voitte vain kuvitella sitä ajatuksenjuoksua ja jännitystä oman pään sisällä. Samalla jännitin miltä tulen näyttämään, mutta loppupeleissä oman puolison näkeminen jännitti minua vieläkin enemmän. Emme myöskään saaneet etukäteen tietää mitään keskustelumme aiheita, joten kaikki mahdolliset kysymyksetkin pyörivät ajoittain mielessä.

Jollain tavalla se kaikki odottelu, tietämättömyys ja jännitys toisen näkemisestä ”vanhempana” vaikuttivat vahvasti ajatuksiimme ja tunteisiimme. Onhan se aikamoinen shokki nähdä jo pelkästään itsensä, mutta vielä puolisokin muutaman tunnin jälkeen 30 vuotta vanhempana. Yllätyin kuinka voimakkaasti reagoinkaan toisen näkemiseen vanhennettuna. Vanhentuminenhan on maailman luonnollisin asia, mutta kun vanhentuu 60 vuotta yhden päivän aikana, onhan se tunteita herättävää, jollain tasolla pelottavaa ja vain yksinkertaisesti todella outoa. Vaikka vanhennusmaskit tuntuivatkin aluksi pelottavilta, en usko, että olisimme kuitenkaan koskaan voineet päästä niin syvällisiin tunteisiin ja ajatuksiin tulevaisuudestamme ilman maskeerauksia. Kun visuaalisesti näkee miltä toinen saattaisi näyttää vuosikymmenien päästä, nostaa se ajatukset ja tunteet ihan uusille leveleille.

Pitkään pohtimisen ja pähkäilyn jälkeen olen kuitenkin iloinen, että päätimme lähteä mukaan ohjelmaan. Vieläkin hieman jännittää vatsanpohjassa miltä lopullinen jaksomme tulee näyttämään, sillä emme itsekään ole nähneet jaksoamme. Kuvauspäivä oli sellaista jännityksen, odottelun ja tunteiden vuoristorataa, että en edes muista mistä asioista silloin keskustelimme. Mutta huomennahan se kaikki selviää kun ohjelma alkaa MTV3 -kanavalla klo21. Kuka on kanssani jännittämässä mukana? JAIKS! 😀

ps. valitettavasti tämän paljastavampia kuvia en voinut vielä ennen jaksomme ulostuloa julkaista. Se miltä saattaisimme näyttää 30 ja 60 vuoden päästä selviää siis vasta huomenna… A P U A!

Kuvat: mtv

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

51 kommenttia

 1. Janem 27.08.2017

  En todellakaan malta odottaa tätä ohjelmaa! Katoin just tänään sen teidän Jaksa paremmin – jakson ja tykkäsin kyllä todella. Ihanaa nähdä teitä yhdessä miehesi kanssa ja ennenkaikkea television puolella, vaikutatte niin mukavilta ja aidoilta ihmisiltä kumpikin:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti! <3 Toivottavasti pidit jaksostamme nyt kun se on ulkona! 🙂

   Vastaa
 2. sippe 27.08.2017

  Mukana todellakin katsomassa! Blogisi on niin inspiroiva, sinulla on aivan ihana tyyli – niin kirjoituksessa kuin vaatteissakin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3 Kiitos sinulle, että seuraat 🙂

   Vastaa
 3. Marjut 27.08.2017

  Ei vitsi miten jännittävää! Onhan se nyt varmasti yhtäaikaa jännittävää ja pelottavaa nähdä mitä vuodet toisi tullessaan. Iiks, huomenna nähdään 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kyllä oli todella jännittävää 😀 ihanaa, että ohjelma on nyt ulkona ja jännitys ohi 🙂 Olen niin onnellinen jaksomme lämpimästä vastaanotosta! <3

   Vastaa
 4. Nelli 28.08.2017

  Olen niin kauan odottanut, että ohjelma alkaisi ja tänään on se päivä! En malttaisi odottaa iltaan asti… Uskon muutoksen herättävän tunteita myös tällä puolella ruudun. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos, aivan upeaa kuulla! Toivottavasti pidit jaksostamme nyt kun se on ulkona ja tunne välittyi sinne ruudun toiselle puolelle asti? 🙂

   Vastaa
 5. Mari 28.08.2017

  Apua! Mulla ei Metti ollut susta minkäänlaista käsitystä, enkä ole blogiasi lukenut koskaan. Täällä mä nyt kyynelehdin sohvalla, kun kuuntelen sun puhuvan miehestäsi ja elämästäsi ja teistä kahdesta niin kauniisti. Olette aivan selvästi luodut toisillenne <3 Olet kaunis, sisältä ja ulkoa, nyt ja vanhempana.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon Mari! Olen niin onnellinen, että ihmiset ottivat meidän jakson niin upeasti vastaan! Olette ihan huippuja <3

   Vastaa
   • Mari 04.09.2017

    Pakko vielä tarkentaa, että olin toki kuullut sinusta ja tiesin kuka olet, mutta minkäänlaista ennakkokäsitystä ei ollut muodostunut. Teit täyden kympin vaikutuksen 🙂

    Vastaa
 6. Johanna 28.08.2017

  Oli ihana nähdä teidät tv.ssä ja miten muutuitte. Tunteenpurkauksia tuli täälläkin puolella tv.tä! Sitä alkoi ajattelee myös omaa parisuhdetta ja puolisoa. Jännä ohjelma on kyllä tunteiden vuoristossa. Ja ne sun reaktiot! Aivan koskettavia! Ihana sinä ja te!! Voimia ja terveyttä teille ja halit! Ootte ihania!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon ihana <3 Todellakin tunteiden vuoristorataa oli koko ilta! Ihanaa, jos se vahva tunne välittyi sinne ruudun toisellekin puolelle. Olen niin onnellinen jaksomme lämpimästä vastaanotosta ja ihmisten häkellyttävän upeista kommenteista <3 <3

   Vastaa
 7. Jonna 28.08.2017

  Aivan ihana ja todella koskettava tarina ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos, ihana kuulla <3

   Vastaa
 8. Anne 28.08.2017

  Olipa ihana ohjelma, ja miten täysin erilainen kuva teistä piirtyi verrattuna näihin somekanaviin!! Olen jotenkin kuvitellut teidät molemmat blogin ja instojen sekä haastatteluidenkin perusteella melko koppaviksi tyypeiksi, mutta mikä lämpö välittyi teistä Jennin empaattisissa käsissä??

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Somekuvien tai haastatteluidenkin pohjalta voi olla vaikea saada realistista kuvaa! Mutta kiva kuulla, että tämä muutti ajatuksesi meistä 🙂 Mukavaa syksyn odotusta sinne!

   Vastaa
 9. Maarit 28.08.2017

  Kiitos, että menitte ohjelmaan sillä sitä oli ilo katsoa. Katsoin teistä aiemmin sitä Jaksa paremmin ohjelmaa ja sanoin myöhemmin miehelleni, että teistä huokui hyvää fiilistä telkkarin läpi. Sitten katsoin vielä tämän niin en voi muuta sanoa, kuin että upeita olette. Hetken mietin, että olisinpa ollut teidän häissä koska ne varmasti oli upeat. Olette nyt ja vanhempana kauniita, sillä juurikin tuo pilke silmäkulmassa paistaa oli ryppyjä tai ei 🙂 Kaikkea hyvää teille tulevaan ja kiitos. Tulipa monta upea sanaa mutta kun te olette, upeita.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi Maarit! Lämmittää todella paljon mieltä kuulla tällaista palautetta! <3 Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa syksyn odotusta! 🙂

   Vastaa
 10. Erika 28.08.2017

  En muista milloin viimeksi olisin näin liikuttunut tv-ohjelmasta. Olen jo kauan ihaillut, miten kauniisti puhutte toisistanne ja perheestänne. Teistä välittyy helppous ja onnellisuus olla yhdessä, hauskuutta unohtamatta. On harvinaista löytää sielunkumppani. Vielä harvinaisempaa, että sen kaltaisensa löytää sellaiseen aikaan elämässä, että yhteinen elämä on mahdollista. Se on oikeasti 10+ kiitollisuuden arvoista. Toivon teille kaikkea hyvää. Ja ohjelman teemaan sopien, pitkää yhteistä elämää.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti Erika! Mä täällä nyyhkytän sun ihanille sanoille… <3 Itse uskon sielunkumppanuuteen ja olen onnekas, että olen löytänyt omani. Kaikkea hyvää sinulle <3

   Vastaa
 11. Eija 28.08.2017

  Meidän tarinan upea avausjakso. Katselu päättyi kyyneliin. Usein parit, jotka ovat tulleet kuuluisiksi saavutuksillaan, tulevat jossain vaiheessa teennäisiksi. Vaan ette te. Aitous ja lämpö toista kohtaan. Ei kliseitä. Arvostan! Löysin elämääni ensimmäisen suomalaisen julkkisparin jota kunnioitan ja arvostan. Eläkää yhtä onnellisina yhteinen taipaleenne. Ja katsokaa toisianne aina yhtä rakastuneina. Myös niiden oikeiden ryppyjen tultua ❤

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Wau, minulta ei enää löydy sanoja, kun olette niin uskomattoman ihania <3 KIITOS niin paljon käsittämättömän upeista sanoista, ne merkitsevät todella paljon <3 Kaikkea hyvää sinulle ja ihanaa syksyn odotusta <3

   Vastaa
 12. Nina 28.08.2017

  Aivan ihana jakso Metti. Olette todella kultaisia ja aitoja kummatkin ja toivon teille kaikke hyvää.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon Nina <3

   Vastaa
 13. M 28.08.2017

  Ihan uskomaton jakso. En osaa edes kuvitella paljonko tunteita tuo herätti teissä, kun itse itkin kotisohvalla katsoessani. Ei voi kuin olla onnellinen teidän puolesta ja toivoa pelkkää hyvää teidän perheelle ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Wau, kiitos tuhannesti <3 Upeaa kuulla, että vahva tunne välittyi niin monille katsojillekin. Kiitos, että seurasit <3

   Vastaa
 14. Heidi.H 28.08.2017

  Kiitos valtavasti tunteita herättäneestä jaksosta. Meillä mieheni kanssa myös yli 10 vuoden ikäero ja olemme joskus pohtineet näitä asioita, että mitä sitten kun ollaan vanhoja. Illan itkut ja herkitymiset.
  Ihana oli katsoa teidän onnea, tekee myös muut onnellisiksi. <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos niin paljon. Upeita sanoja, jotka merkkaavat minulle todella todella paljon <3 Kaikkea hyvää teille <3

   Vastaa
 15. Sade 29.08.2017

  Rakkaus on yhtä kuin te! ❤
  Lämmin kiitos.
  Olette hurmaavia!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti Sade <3

   Vastaa
 16. pauliina 29.08.2017

  Ihana jakso teistä <3

  Kaikki mitä puhuitte rakkaudesta, parisuhteesta, lapsista oli sellaista jota itsekkin arvostan parisuhteessa ja elämässä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Ihana kuulla! <3 Kiitos paljon, että seurasit 🙂

   Vastaa
 17. Tiina 29.08.2017

  Asun ulkomailla ja Suomen ohjelmatarjonta ei ole järin tuttua. Päätin kuitenkin mieheni kanssa katsoa ko. ohjelman avausjakson – ja hyvä niin. Olette yksinkertaisesti ihania yhdessä! Teistä todella huokui 10 plussan edestä onnea.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Ihana kuulla, kiitos todella paljon <3 Olen niin iloinen, että vahva tunne ja jaksomme sanoma välittyi ruudun toisellekin puolelle niin voimakkaasti <3

   Vastaa
 18. Anna 29.08.2017

  Todella koskettava ohjelma ja kaunis teidän tarina! Puhuitte niin kauniisti toisistanne! Täälläkään ei kyyneliltä vältytty ja ohjelma sai miettimään asioita, mikä elämässä on tärkeätä ja miten onnekas on kun löytyy jonkun jonka kanssa sen jakaa. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos, upeaa kuulla <3 Aivan – monesti sitä arjessa saattaa unohtaa ne oikeasti tärkeät asiat ja siksi onkin tärkeää muistutella itseään niistä aika ajoin! Tämä ohjelma oli meille hyvä muistutus jo kantaa mielissämme edelleen. Uskomaton kokemus kaikin puolin <3

   Vastaa
 19. -E 29.08.2017

  Siis en edes osaa sanoin kuvailla, kuinka ihana tuo jakso oli <3 Siis mä liikutuin kyyneliin monta kertaa ja en voi muuta kuin ihailla teidän rakkautta. Jakso oli tosi koskettava ja sai mut tuntemaan itsenikin tosi kiitolliseksi ja onnelliseksi <3 Kaikkea hyvää teille :-*

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   KIITOS! Wau, mahtavaa kuulla, että jaksomme herätti sinussa näitä voimakkaita tunteita <3 Ihan parasta <3

   Vastaa
 20. Pirjo 29.08.2017

  Koskettava tarina. Ihana pari. Toisiaan kunnioittava. Aidosti rakastava pari.
  Tuli itsellekkin kyyneleet. Tällaisia pareja saisi olla kaikki. Kuvastui heistä
  rehellisyys, kunnioitus ja toisiaan arvostava pari. Hieno rakkaustarina.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti Pirjo! Olen onnellinen, että tunteemme välittyi katsojille niin vahvana <3 Kiitos, että seurasit 🙂

   Vastaa
 21. Sirja 29.08.2017

  Kun näin tästä ohjelmasta mainoksen TV:ssä olin asenteella, että joopa joo. Mutta teidän jakso oli aivan mahtava! Teistä huokuvaa onnellisuutta oli ihana katsella! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos Sirja! <3 Kiva, että annoit sarjalle mahdollisuuden ja olen iloinen, että pidit jaksostamme <3

   Vastaa
 22. Mira 29.08.2017

  Kyyneleet virtasivat vuolaasti katsoessani ja kuunnellessani teitä, miten kauniisti puhutte toisistanne. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä, tämä ohjelma moninkertaisti näkemykseni sinusta. Voiko joku edes olla yhtä kaunis niin sisältä kuin ulkoa kuin sinä. Olette niin #couplegoals !! Toivon löytäväni samankaltaisen onnen itselleni vielä jonain päivänä. Toivon teille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, olkoon se mahdollisimman pitkä ja onnellinen <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Itken!! Kiitos tuhannesti näistä upeista sanoistasi, ne merkitsevät todella paljon <3 <3 <3 En kestä miten ihania olette KAIKKI!! Iso kiitos ja kaikkea hyvää myös sinulle! xxx

   Vastaa
 23. Anja 29.08.2017

  Metti; hyvin meni. Onnistuitte kumpikin tosi hyvin TV-lähetyksessä. Tuitte toisianne mahtavasti ja siitä välittyi vahva välittämisen ja rakkauden tunne meille katsojille. Tottakai sitä vähän järkyttyy, kun näkee itsensä muunneltuna. Mielestäni ikä näkyy aina jossain kohdassa kasvoilla. Toisilla on enemmän ryppyjä kasvoissa toisilla kaulalla. Ihoa pitää hoitaa hyvin silloin se kukoistaa vanhempanakin. 10+ on ihan oikein kuvaamaan Teitä. ONNEA !

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon Anja! <3 Vaikka vanhentuminen oli aluksi shokki, pian sen ulkokuoren alta kuitenkin tunnistaa sen saman oman rakkaan. <3 Mitä vanhemmaksi mentiin, sitä merkityksettömämmäksi ulkonäkö muuttui.. Huikea kokemus kaiken kaikkiaan! Kiitos kun seurasit <3

   Vastaa
 24. Petra 29.08.2017

  Oli niin ihana ohjelma ja kuten monet muutkin ovat kirjoittaneet, teistä huokuu rakkaus, välittäminen ja onni. Kiitos upeasta ja paljon tunteita herättäneestä ohjelmasta teille molemmille ( itku tuli myös täällä )!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos paljon ihana! Aivan upeaa kuulla <3

   Vastaa
 25. Jenni 30.08.2017

  Katsoin ohjelman eilen ja itkin alusta lähtien, jakso oli niin koskettava <3
  Olette ihana pari!

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.08.2017

   Ihana kuulla, kiitos tuhannesti Jenni <3

   Vastaa