LEOPARD LOVE

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidl.n kanssa

Muistatte ehkä kun reilu pari viikkoa sitten kerroin teille olevani mukana Lidl.n tämän syksyn upeassa #LETSWOW -kampanjassa? Lidl siis lanseeraa ensi kuussa vaatemalliston, jonka suunnittelutyöstä on vastannut huippumalli Heidi Klum. Mallistosta löytyy trendikkäitä ja samalla tyylikkäitä vaatteita ja asusteita ihan jokaiselle kuluttajalle ja vielä erittäin kohtuulliseen hintaan. Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl.n myymälöihin syyskuun 18. päivä. Oletteko valmiina?

Yksi Esmara by Heidi Klum -malliston suosikkituotteistani on tämä leopardikuosinen mekko. Leokuosi on ihanan naisellinen ja tyylikkään rohkea samaan aikaan. Koska leokuosi on jo itsessään räväyttävä kuosi, tykkään pitää leopardikuosin kanssa muut vaatteet ja asusteen mahdollisimman yksinkertaisina. Musta nahkatakki ja yksinkertaiset bootsit sopivatkin mielestäni erinomaisesti juuri tämän mekon kanssa. Paksu vyö kiedottuna vyötärölle saa kantajan muodot ja vyötärön esiin paremmin antaen asukokonaisuudelle lisää mielenkiintoa sekä samalla ryhtiä!

Miten pukea leopardimekko?

Arkeen – Rennon takin, kuten esimerkiksi nahka- tai bombertakin kanssa. Jalassa jotain mukavaa ja matalaa, kuten esimerkiksi mukavat nilkkurit tai söpöt tennarit, joita molempia itse asiassa löytyy Esmara by Heidi Klum -mallistosta!

Juhlaan – Korkeiden korkojen ja juhlavien asusteiden kanssa. Kiiltonahkamusta tai erisävyiset punaiset ovat kiinnostava yhdistelmä leokuosin kanssa. Syksyn klassikkosävy viininpunainen näyttää myös erityisen hyvältä tämän kuosin kanssa!

Töihin Paksujen mustien sukkahousujen ja bleiserin kanssa. Jalassa korkokengät tai esimerkiksi sirot ballerinat. Syksyä kohti mentäessä ballerinat voi vaihtaa nilkkureihin tai saappaisiin.

Wearing:

All Saints Leather Jacket/ Esmara by HEIDI KLUM/LIDL Dress/ Gucci Belt/ Ray Ban Sunglasses/ Chanel Bag/ Zara Boots

*Esmara by HEIDI KLUM -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017.

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

 1. Marianne 26.08.2017

  Leopardi on klassinen ja aina uudestaan muotiin tuleva kuosi! 🙂
  Heidi Klumin Lidl mallisto kiinnostaa valtavasti!!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa