HYVINVOIVAN IHON SALAISUUS

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Forvever Livingin kanssa

Hymyilevä ihminen on kaunis. Ystävällinen ihminen on kaunis. Aito ihminen on kaunis. Kauneuskäsityksiä on monia – ihan yhtä monta kuin meitä ihmisiäkin. Kauneus ei ole yksiselitteinen asia, sillä jokainen meistä itse määrittelee mikä on mielestään kaunista. Ulkoisia seikkoja tärkeämpää kauneudessa ovat itsevarmuus ja se miten nainen kantaa itsensä.

Kun kuitenkin puhutaan kauneudesta, usein ajatellaan ulkoista kauneutta. Vaikka sisäinen kauneus painaa vaakakupissa enemmän, ulkoiseen kauneuteen panostamisessa ei ole mitään väärää. Ulkoisesta kauneudesta huolehtiminen ja itsensä ehostaminen saattavatkin olla juuri niitä seikkoja, jotka voivat tehdä naisesta sisäisesti itsevarmemman.

Minulle raikas ja hyvinvoiva iho ovat ulkoisen kauneuden ydin. Ihonhoito on aina ollut minulle tärkeää ja olenkin pyrkinyt pitämään ihostani mahdollisimman hyvää huolta vuosien varrella. Olen aina ajattelut, että kun huolellisen ihonhoidon aloittaa jo nuorena, iho pysyy paremmassa kunnossa myös iän myötä. Ihon hyvinvointiin vaikuttavat niin sisäiset- kuin ulkoiset tekijät. Terveellinen ruokavalio ja runsas veden juonti ovat esimerkkejä sisäisistä tekijöistä, jotka vaikuttavat positiivisella tavalla ihoomme. Ulkoisesti vaikuttavia tekijöitä ovat puolestaan ympäristö ja ilmasto sekä esimerkiksi kaikki kosmetiikkatuotteet, joita päivittäin käytämme.

Ihonhoidosta kiinnostuneena olinkin todella iloinen, kun pääsin tekemään yhteistyötä Forever Livingin kanssa. Forvever Livingin tuotteissa pääainesosana toimii Aloe vera ja Forever onkin maailman suurin Aloe veran tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Nyt pääsin yhteistyön tiimoilta testaamaan heidän uutta ja edistynyttä Infinite by Forever -ihonhoitosarjaa. Tuotesarja on luotu käyttäen tieteen ja luonnon parhaita puolia innovatiivisella tavalla yhdessä. Infinite -ihonhoitosarjan tuotteet lupaavat parantaa ihon tasaisuutta sekä saada ihon näyttämään hehkuvalta ja kosteutetulta. Sen lisäksi tuotteet auttavat vähentämään hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä – loistavaa!

 

Infinite by Forever ihonhoitosarjaan kuuluu neljä eri tuotetta; kevyt ja kosteuttava puhdistusemulsio, kiinteyttävä seerumi sekä anti-aging kosteusvoide. Tämän lisäksi tuotepakettiin sisältyy vielä ravintolisä, joka tukee ihon hyvinvointia sisältä päin. Kokonaisuutena paketti on aika lyömätön yhdistelmä!

Olen käyttänyt sarjan tuotteita nyt noin kuukauden ajan eikä minulla ole muuta kuin positiivista sanottavaa. Yksi suosikkituotteistani on sarjan puhdistusemulsio, jota käytän iltaisin kasvojen huolelliseen puhdistamiseen. Puhdas iho on edellytys sillä, että iho pystyy saamaan kaiken hyödynyövoiteesta. Tuote on mieto, mutta kuitenkin poistaa iholta tehokkaasti epäpuhtaudet. Käytön jälkeen iho on ihanan pehmeä ja puhdas. Puhdistuksen jälkeen levitän kasvoilleni sarjan tehokomponenttia, kosteusvoidetta, joka sisältää yli 15 ihoa hoitavaa ainetta. Aamulla iho tuntuu edelleen pehmeältä ja hyvin kosteutetulta.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus voittaa itsellesi testiin tällainen ihana Infinite by Forever ihonhoitosarja. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mitä kauneus merkitsee juuri sinulle? Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin 27.8.17 klo18 asti ja kaikki siihen mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa. Onnea arvontaan!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

121 kommenttia

 1. Henna 26.08.2017

  Kun elämä on kaikin puolin tasapainossa ja on tyytyväinen itseensä, näkyy se kauneutena myös ulospäin 🙂

  Vastaa
 2. Meri 26.08.2017

  Sisäinen kauneus saa aikaan ulkoista kauneutta. Klisee, mutta totta 🙂

  Vastaa
 3. Anne Niskanen 26.08.2017

  Minulle kauneus merkitsee hyvää oloa, tyytyväisyyttä itseensä ,silloin hymy ja säteily näkyy ulospäin .Tottakai myös puhdas iho, siisti meikki raikastaa ja kaunistaa olemusta

  Vastaa
 4. Katja 26.08.2017

  Hyvää oloa sisältä ja päältä. Eihän ulkoista kauneutta voi kukaan yksin määritellä mikä on kaunista ja mikä ei, mutta kun sisäisesti voi hyvin hehkuu ulospäin kauneutta❤ . Hyvään sisäiseen oloon vaikuttaa ihon hyvinvointi kun ei tarvitse stressata iho-ongelmien kanssa.

  Vastaa
 5. Riina 26.08.2017

  Olen esteetikko ja visuaaliset seikat on minulle tärkeitä. Mielestäni kauneus säteilee hyvänä olona sisältä päin – ja tietysti se kuinka itsestään pitää huolta vaikuttaa tähän suuresti. Taidat itse olla tästä hyvä esimerkki ?✨

  Vastaa
 6. Eeva 26.08.2017

  Hyvinvointia sisäisesti ja ulkoisesti, luonnollisuutta ja raikkautta.

  Vastaa
 7. Mia 26.08.2017

  Omasta hyvinvoinnista huolehtien. Kun on sisältäpäin hyvä olla, kumpuaa se myös ulospäin. Kauneus on katsojan silmissä. ❤

  Vastaa
 8. NinniJ 26.08.2017

  Kauneus on kokonaisvaltaista hyvinvointia; mm. onnellisuutta, tasapainoa ja itsestään huolehtimista.

  Vastaa
 9. Essi 27.08.2017

  Kauneus – se on ulöspäin näkyvä tulos, kun ihminen voi hyvin sisäisesti ja henkisesti, ja osaa olla kiitollinen siitä.

  Vastaa
 10. Hilkka 27.08.2017

  Siisti ja huoliteltu olemus, hyvin hoidettu iho (ihonhoito on myöskin terveyden hoitoa), kaunis käytös ja ystävällinen kielenkäyttö. Jos ilmaisutaito on tasolla ulosteet-sukuelinten haukkumanimet- kiroilu niin ilmapiiri henkilön ympärillä on ”samea” ja ulkoinen kauneus menettää merkityksensä. Joku puolusti sillä, että ne ovat ”vain sanoja”, no siinä tapauksessa myöskin rakkaus-luottamus-ystävä ym. ovat ”vain sanoja”. Nainen joka arvostaa nimenomaan omaa naiseuttaan, pitää huolen itsestään sekä sisäisesti, että ulkoisesti, on kaunis. Hänen ei tarvitse mennä virran mukana esim. kielenkäytössä tai käytöstavoissa.

  Vastaa
 11. Virve 27.08.2017

  Luonnollisuutta. Sisäinen hyvä olo näkyy ulospäin.

  Vastaa
 12. Lende 27.08.2017

  Itseään rakastava (ei itserakas) ja sitä kautta itsestään huolehtiva ihminen on kaunis. Hymy viimeistelee kauneuden. 🙂

  Vastaa
 13. Kaarina 27.08.2017

  Kauneus merkitsee hyvää oloa omassa kehossa. Sitä, että viihtyy omissa nahoissaan ja kunnioittaa itseään ja muita 🙂

  Vastaa
 14. Mikaela 27.08.2017

  Ulkoinen kauneus yksinkertaisuutta, huoliteltua ja raikasta lookia. Sisäinen kauneus hyvää oloa ja itsevarmuutta, ystävällisyyttä ja muiden huomioimista.

  Vastaa
 15. Elvi Timonen 27.08.2017

  Ikääntyvä iho tarvitsee kauneutta ☺

  Vastaa
 16. Marjukka 28.08.2017

  Aitous ja itsevarmuus!

  Vastaa
 17. kaija alakulppi 29.08.2017

  kyllä kauneus on mitä tuossa tektissä lukee on totta minunkin mielestä

  Vastaa