BACK TO BASICS

 

Zara Blazer & Top/ Gina Tricot Jeans (*gifted)/ Gucci Sunglasses (*gifted)/ Chanel Bag/ Gucci Shoes

Näin syksyn kynnyksellä olen taas innostunut klassisemmasta pukeutumisesta. Bleisereita, suoriahousuja, farkkuja, silkkipaitoja ja klassisia asusteita. Jollain tavalla yksinkertaiset asukokonaisuudet näyttävät omaan silmääni taas erityisen raikkaalta ja tyylikkäältä. Ehkä kesän kirkkaiden värien ja räiskyvien printtien jälkeen haluaa pukeutumisellaan taas hieman rauhoittua ja mennä back to basics! Oletteko kokeneet saman?

Syksyisin minulla on myös tapana käydä vaatekaappini huolella läpi. Siirrän varastoon kesäisempiä vaatteita ja samalla otan esille taas paksummat neuleet ja lämpimämmät takit. Käyn myös läpi vaatteita, joita laittaa eteenpäin ja samalla silmäilen mitä vaatteita mahdollisesti vaatekaapistani puuttuu. Esimerkiksi ensi syksy/talveksi minun pitäisi löytää itselleni klassinen, hyvinistuva, musta villakangastakki. Sellainen joka säilysi vaatekaapissani seuraavat 10 vuotta.

Monet teistä kyselivätkin jo milloin päivittelen taas ig-kirppistäni. Elokuun alku on ollut minulla valtavan kiireinen, joten kaikki ”ei niin pakolliset” asiat ovat saaneet jäädä odottamaan. Mutta yritän päivittää sen mahdollisimman pian! Olisikin mahtavaa jos asuisi omakotitalossa ja voisi pitää oikein kunnon garage sellin 🙂 Pöytä vaan pihalle ja kaikki myytävät esille! No, toistaiseksi mennään tällä ig-kirppiksellä!

Iloista lauantaita kaikille <3

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Milja 19.08.2017

  Mitä kokoa tuo Boy on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.08.2017

   Moikka! Tämä punainen boy on kokoa ”new medium” 🙂

   Vastaa
 2. Veera 19.08.2017

  Ai että! Tästä asustasi on pakko tykätä 🙂 Mun tämän viikon asu, jossa olen aamulla lähtenyt töihin: siniset farkut, valkoinen tai musta t-paita, musta bleiseri, Guccin mustat loaferit ja Chanelin sininen Boy laukku. Klassista ja toimivaa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.08.2017

   Kuulostaa ihanalle, klassisen tyylikästä! 🙂 Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa
 3. Janem 20.08.2017

  Tämmönen vähän ohi aiheesta – kommentti, mutta ootteko joskus miettinyt omakotitaloon muuttamista?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.08.2017

   Itseasiassa emme koskaan ole harkinneet asiaa vakavasti. Joskus kesällä tulee hetkittäin tunne, että olisipa kiva kun olisi oma piha, jossa lapset voisivat leikkiä ja terassi, jossa voisi istuskella ja grillata. Nautimme kuitenkin keskustassa (tai no todella lähellä keskustaa) asumisesta emmekä näe että muuttaisimme omakotitaloon ehkä koskaan. Rakastamme olla ”sykkeessä” ja on niin kivaa kun on aina ihmisiä ympärillä 🙂 Lähteminen on joka puolelle helpompaa ja extempore juttuja voi tehdä helpommin kun matka keskustaan ei ole pitkä. Meillä on myös riittävän iso koti täällä keskustassa, että emme tarvitse omakotitaloon lähteä extraneliöitä hakemaan 🙂 Mutta silti en koskaan sano ”ei koskaan” 😉

   Vastaa
 4. Laura 20.08.2017

  Metti sun blogi on niiiiiin ihana! Inspiroiva <3
  Muuten saako kysyä että mikä on sun mielestä elämän tarkoitus ja ootko ikinä ajatellut kuolemaa et mitä sen jälkeen? 🙂

  Vastaa