AFFORDABLE MAKEUP FAVOURITES

Lupailin viime viikolla ig-storyn puolella postausta hyvistä ja edullisista meikkituotteista. Meikkipussistani löytyy monen eri hintaluokan tuotteita ja puhun varmasti monen puolesta kun sanon ettei hinta kerro meikkien laadusta vielä paljon mitään. Monet kalliimmat meikkituotteet ovat tuoneet pettymyksen monet kerrat, kun taas edullisimpien meikkituotteiden puolelta löytyy paljonkin iloisia yllättäjiä. Toki odotusarvo edullisten meikkien kohdalla ei ole ehkä niin korkea. Meikkituotteiden tarjonta kun on valtava, ajattelin jakaa teille muutaman oman suosikkimeikkituotteeni juurikin edullisten meikkimerkkien joukosta.

L’Oréal Paris Infaillible Total Cover -peitevoidepaletti, 18.90€

Tutustuin tähän tuotteeseen aikanaan yhteistyön tiimoilta. Kyseessä on siis peiteväripaletti, josta löytyy kolme ihonsävyistä peitesävyä sekä kaksi korjaavaa peitesävyä. Tuote vaikutti jo ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen erinomaiselta, sillä peitevärin pigmentti on ihanan pehmeä, tarpeeksi peittävä sekä levittyy iholle hyvin. Eniten käytän paletista kahta ensimmäistä sävyä (beiget) esimerkiksi tummien silmänalusten peittämiseen. Levitän tuotetta sormia käyttäen, sillä sormi lämmittää peiteainetta sopivasti ja saa sen levittymään entistä helpommin iholle. Korjaavia sävyjä (varsinkin vihreää) olen käyttänyt esimerkiksi finnien peittämiseen tai punoituksen lievittämiseen.

+ Edullinen hinta

+ Monta sävyä samassa paletissa

+ Pehmeä-, hyvinlevittyvä- ja kesävä koostumus

+ Peittää hyvin tummatkin silmänalukset vain pienellä määrällä peiteainetta (ei tarvitse montaa kerrosta levittää!)

+ Riittoisa tuote

+ Hyvä saatavuus (marketeistakin löytyy!)

Lumene Invisible Illumination sävyseerumi, 34.90€

Tämä nestemäinen meikkivoide (sävyseerumi oikealta nimeltään) on näkynyt blogissani monesti aikaisemminkin, mutta halusin nostaa tuotteen esille vielä uudestaan, sillä se kuuluu edelleenkin meikkisuosikkeihini. Tämä nestemäinen meikkivoide tasoittaa kauniisti kasvoja ja on ihanan kevyt! Meikkivoiteen levityksen jälkeen tunne on samanlainen kuin kosteusvoiteen levityksen jälkeen, kevyt ja raikas. Aikaisemmin Lumenen sävyseerumista on löytynyt ainoastaan yksi universaali värisävy, mutta loppukeväästä lumene lanseerasi tuotteeseen kaksi sävyä lisää. Nyt tuoteperheestä löytyy siis myös astetta vaaleampi sekä tummempi värisävy.

+ Levittyy kasvoille helposti

+ Tasoittaa kasvon ihoa kauniisti

+ Miellyttävä tunne kasvoille levityksen jälkeen

+ Hyvä hintalaatusuhde

+ Hyvä saatavuus

– Jos haluaa kasvoille vahvaa peittoa, tämä ei ole paras tuote. Tuote soveltuu paremminkin kevyen meikkipohjan tekoon, joka toimii hyvin esimerkiksi arkena!

Maxfactor Honey Lacquer, 11.50€

Maxfactorin huulikiiltouutuudet sain testiin blogini kautta loppukeväästä. Huulikiilto fanaatikkona lähdin innolla testailemaan uutuuksia ja ihastuinkin näihin kiiltoihin varsin nopeasti. Tässä tuotteessa on runsas pigmentti, joka pysyy huulilla hyvin. Aavistuksen tahmainen koostumus, mutta huulikiilto levittyy kuitenkin helposti huulille ja tunne on miellyttävä (ei yhtään liisterimäinen!!). Monien herkullisten värisävyjen lisäksi kokoelmasta löytyy the-most-perfect nudesävy (honey nude nimeltään), joka nousi heti yhdeksi omaksi suosikiksi. Olen hyvin tarkka huulikiiltojen koostumuksen kanssa, mutta vieläkin tarkempi olen oikean sävyn löytämisessä. Minulle nude ei saa olla liian vaalea eikä liian ruskea. Täydellisessä sävyssä täytyy olla ripaus vanhaa roosaa, mutta sävy saa silti olla nude eikä liian pinkki. Honey nude on juuri täydellinen!

+ Kestävä pigmentti

+ Pysyy huulilla pitkään

+ Ei tuo huulille epämiellttävää tunnetta/ liisterimäistä fiilistä

+ Paljon herkullisia sävyjä

+ Edullinen hinta

Maybelline Fit me väritön puuteri, 7.90€

Olen käyttänyt pitkään YSL.n väritöntä puuteria, joka poistaa normaalin puuterin tavoin kiiltoa kasvoilta, jättäen kasvoille mattaisen lopputuloksen. Tykkään ylipäätänsäkin siitä mitä tavallinen puuteri tekee kasvojen iholle, mutta monet puuterit jättävät kasvot turhan vaaleiksi. Ratkaisu on helppo, väritön puuteri! YSL.n värittömän puuterin rinnalle olen löytänyt tämän edullisemman Maybellinen värittömän mattapuuterin.

+ Edullinen hinta

+ Hyvä saatavuus (marketeistakin löytyy!)

+ Riittoisa

+ Kevyt tunne kasvoilla

Buxom luomiväripaletti, n. 30€

Tämä Buxom luomiväripaletti vilahtikin viime viikolla ig-storyni puolella. Kyseessä on uudehko luomiväripaletti, jota olen käyttänyt vasta muutamien viikkojen ajan, mutta ihastunut heti ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Luomiväreissä on ihanan kermainen koostumus (ei kuitenkaan liian kostea) sekä unelmaiset, pehmeät värisävyt niin arki- kuin juhlameikinkin luomiseen. Bumoxin valmiita luomiväripaletteja löytyy eri sävyissä, mutta merkilta löytyy myös ns. ”irtovärejä”, jolloin asiakas voi koota oman värisävypaletin haluamistaan väreistä. Buxomin tuotteita myy mm. Kicks.

+ Erinomainen koostumus, luomivärit pysyvät luomilla pitkään

+ Kauniit sävyt niin arki- kuin juhlameikinkin luomiseen (myös laaja valikoima ”irtosävyjä”

+ Sekä hohtavia että mattasävyjä samassa paletissa

+ Hintalaatusuhde

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.