10 FAKTAA TYTTÄRESTÄNI

 

Vaihtelu virkistää, joten tällä viikolla blogipostauksien viikon ensimmäisissä ”asukuvissa” loistaa ihana pikkutyttäreni Lilia. Luin joskus ystäväni Kaisan blogista ”10 faktaa tyttärestäni” -postauksen ja ajattelin, että sellainen olisi hauska toteuttaa joskus myös omassa blogissani. Olette myöskin toivoneet kovasti lapsiin ja lastenvaatteisiin liittyviä postauksia, joten tässä tulisikin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Idoita ja postaustoiveita lapsiin liittyvistä aiheista saa laittaa mielellään tulemaan, jos sellaisia toivotte blogissa enemmän näkyvän!

* Olen nokkela ja viisas tyttö. Olen aina oppinut asioita hyvin nopeasti ja uudet asiat kiinnostavat minua hirmuisesti.

* Olisi mahtavaa jos pelkillä mansikoilla, avocadolla, fetalla ja jätskillä voisi elää. Mamma sanoo että ei voi, mutta minä olen toista mieltä!

* Rakastan pehmolelujani, joita minulla on lähemmäs 40. Joka ilta valitsen kolme unikaveria sänkyyn kanssani ja peittelen heidät mukavasti tyynylleni ja laitan jokaiselle pehmolelulle oman peiton, ettei heille tule kylmä. Välillä joudunkin itse nukkumaan sänkyni jalkopäädyssä vain varmistaakseni, että pehmoleluillani on varmasti tarpeeksi tilaa sängyssäni.

* En malta odottaa, että pikkuveljeni oppisi leikkimään. Olen yrittänyt opettaa hänelle miten leikitään nätisti nukkekodilla, mutta hän ei vielä osaa. Siksipä nukkekodilla saakin leikkiä vain minä ja joskus minun luvalla myös mamma tai pappa. Olen nimittäin hyvin tarkka nukkekodistani ja sen pienen pienistä esineistä. En halua, että kukaan tulee laittamaan kahvikuppia tai sohvapöytää väärään paikkaan. Olen hyvin tarkka!

* Rakastan isovanhempiani ja heidän luona yökyläily on parasta mitä tiedän. On hauskaa kun siellä minua hemmotellaan ylenpalttisesti ja saan aina tahtoni läpi.

* Jos asiat eivät mene niin kuin haluan, osoitan pettymykseni hyvin voimakkaasti. En pelkää kiljua.

* Tykkään tosi paljon vaatteista, koruista ja erilaisista pinneistä. Minua harmittaa kun mamma ostaa minulle tylsiä mustia ja harmaita vaatteita, kun haluaisin vain, että kaikki vaatteeni olisivat pinkkejä. Vaatteissa saa olla myös glitteriä ja miellään joku Disney -hahmo, kuten Frozen tai Minni Hiiri. Koska olemme mamman kanssa hieman eri linjoilla vaateasioiden suhteen, olemmekin sopineet, että minä saan päättää mitä laitan päälleni dagikseen ja kun menemme kylään tai kaupungille silloin annan mamman päättää.

* Olen hyvin tarkka ja valikoiva kenen kanssa haluan olla ja kuka milloinkin saa leikkiä kanssani tai leluillani. Yleensä on parasta jos minä päätän kenen kanssa leikin ja mitä leikitään.

* Rakastan temppuilua, pomppimista ja kiipeilyä ja siksi HopLop on yksi suosikkipaikoistani. Mamma on luvannut viedä minut tänä syksynä jumppakouluun, jota odotan innolla!

* Rakastan mammaa, pappaa ja Lucasta tosi paljon. Sanon heille sen joka päivä monta kertaa.

Lindex Fur Coat (*gifted)/ Zara Sweater/ H&M Jeans/ Minna Parikka Shoes (*gifted)

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

16 kommenttia

 1. emmmi 28.08.2017

  Ihana postaus ja ihana Lilia! Ja ehdottomasti olisi mukava kurkistaa lisää teidän lapsiarkeen, tämä oli todella mukava toteutus 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Jee, tosi kiva kuulla 🙂 Kiitos !

   Vastaa
 2. Siiri 28.08.2017

  Mielettömän suloinen postaus! Oli erittäin mukava lukea 🙂 ehkä Lucaksestakin tulee samanlainen postaus joskus ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Mahtava kuulla, kiitos paljon! <3 Ja joo, Lucaksesta ehdottomasti samanlainen tulemaan jossain kohtaa!

   Vastaa
 3. Johanna 28.08.2017

  Oh my God! Sä olet kyllä niin sydämellisen ja aidon oloinen, itku tuli kun sun vilpittömiä sanoja kuunteli tänään tv:stä. Ihanaa kun on noin auki ja voi puhua noin kauniisti muista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos tuhannesti Johanna! <3 Ohjelma yllätti kyllä meidätkin täysin siinä mielessä, ettemme koskaan voineet kuvitellakaan, että reagoisimme keskusteluihin ja vanhentamiseen noin voimakkaasti. Mutta todella voimaannuttava ja ihana kokemus kaiken kaikkiaan 🙂

   Vastaa
 4. O 28.08.2017

  Olisi kiva tietää sun ajatuksia, mitä meidän tarina jakso herätti teissä jälkeenpäin katsoessa?☺️ Herkistyin itsekin kun katsoin teidän jakson!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Ihana kuulla, kiitos!! <3 Kuvaukset jättivät meihin kyllä rehellisesti todella positiivisen jäljen ja muistelemme kuvauspäivää (josta nyt noin puoli vuotta aikaa) todella lämmöllä. Olemme aina elämässämme pyrkineet keskittymään positiivisiin- ja oikeasti tärkeisiin asioihin, emmekä antaa negatiivisuudelle tai riitelylle paljon tilaa suhteessamme. Tämä ohjelma vahvisti tuntemuksiamme entisestään. Päällimmäisenä ja vahvimpina tunteina tämän lisäksi minulle jäi puolison arvostus ja kunnioitus sekä kiitollisuus niin elämän pieniä kuin isojakin asioita kohtaan <3

   Vastaa
 5. Keiu 28.08.2017

  Ihana postaus Liliasta. Katsoin myös ohjelman tänään ja kyyneleet vaan valui. Olette kyllä koko perhe amazing? Aito ja onnellinen perhe! Ilo seurata teitä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos upeista sanoista! Herkistyn <3

   Vastaa
 6. Virpi 28.08.2017

  Aitous välittyy.ihana perhe.?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos niin paljon <3 <3

   Vastaa
 7. Josefin 29.08.2017

  Olisi kiva lukea postaus teidän päiväkoti asioista. Millaisia vaatteita ja ulkovarusteita teillä on päiväkotiin, yms. Oma vanhempi lapsi aloitti päiväkodin viime viikolla ja olisi kiva lukea asiasta muiltakin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.08.2017

   Kiitos ideasta! Teen ehdottomasti postauksen tai vähintään ig-storyssa voisin esitellä hyviä ulkovarusteita lapsille! 🙂

   Vastaa
 8. Emmi 30.08.2017

  Moikka Metti!
  Mainitsit joskus että Lilia on aina ollut ”huono” nukkuja. Olisi kiva jos voisit vähän kertoa teidän ilta rutiineista ja miten olette ”selvinneet” niistä?

  Vastaa
 9. Lina Simojoki 31.08.2017

  Eikä mikä ihana tyttö ja TOI ASU *hearteyes* !! Toi takki ja kengät ois niin kiva oman kokoisena!

  Vastaa