WEEKLY WANTIE: HOT SPECS

From left to right

Ray Ban/ Vogue Eyewear/ Le Specs/ Karen Walker/ Saint Laurent/ Ray Ban

Tällä hetkellä aurinkolasitrendejä on monia. Paljon näkyy isoja, paksusankaisia laseja, värikkäitä linssejä, pyöreää mallia sekä myös klassisempia aviator-malleja, jotka ovat aina muodissa. Näiden rinnalle ovat nousseet tänä kenä 60-lukua henkivät kapeat ja pienikokoiset aurinkolasit. Blast from the past! Muodikkaita malleja ovat muun muassa cat eye- malli sekä soikionmuotoinen ovaali. Näitä laseja vilisee muotilehdissä ja instagrammissa nyt vähintää yhtä paljon kuin keltalinssisiä aviaattoreja. Mitä tuumitte, cat eye vai ovaali? Iskeekö trendi teihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Marianne 14.07.2017

  Olen unelmoinut Le Specsin Last Lolita laseista mutta tuntuvat olevan loppuunmyyty joka puolelta 😀 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Ne on ihanat! I want too!!

   Vastaa