TAKE ME BACK TO THE BEACH

Missquided Swimsuit/ Zara Straw Hat

 

Lämmin, pehmeä hiekka varpaitesi alla?

Meren kohina?

Mereltä puhaltava mieto, lämmin tuuli?

Suolaisen meren ja hiekan tuoksu?

Kuuma hiekka iholla?

Meren rauhoittava fiilis?

 

Mikä sinut vetää rannalle? Itselleni rentouttavinta on maata rannalla auringossa ja kuunnella rauhoittavaa meren kohinaa. Auringossa vietetyn ajan jälkeen tykkään myös vetäytyä aurinkovarjon suojaan ja vain lukea tai jopa torkahtaa. Taustalla meren kohina ja tuoksu. Perfection!

Mikä teidän mielestä on parasta rannalla? Olettekos muuten enemmän ranta vai uima-allas tyyppejä?

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Jade 03.07.2017

  Oi, mitä kuvia ? Olitteko aikaisin kuvaamassa kun ei paljon muita ihmisiä näy? Olin toukokuussa Marbellassa, menin aina aamusta rannalle niin sain kauniita kuvia ilman turistimassoja. Meri oli myös ihanan tyyni ja aamuauringon säteet ovat jotenkin niin kauniit. Nyt elokuussa lähdemme kuukaudeksi mieheni kanssa Miamiin, vuokratalossamme on oma uima-allas, makuuhuoneesta muutama askel ja olet altaassa , siinä tulee vietettyä kyllä melkein jokainen minuutti jonka talollamme vietämme hereilläolo aikana. Molemmissa hyvät puolensa, rannalla meri, maisemat ja meren äänet, altaalla oma rauha eikä hiekkaa ”varpaiden välissä” ja voit pulahtaa uimaan milloin vain, vaikka keskellä yötä ?

  Vastaa
 2. Maija 03.07.2017

  Rakastan käydä rannalla usein, viime viikonloppuna kokeilin SUP joogaa, oli aika haastavaa, mutta aivan ihanaa aurigon alla 🙂 Välillä kaipaan paljon jonnekin kauas kuten Hawaii..unelma matkakohde rantoineen!

  Vastaa
 3. Nina Rahja 04.07.2017

  Ehdottomasti enemmän merenrannalla kuin uima-altaalla. Rakastan meren kohinaa ja tuoksua. Merellä on lumoava voima <3

  http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

  Vastaa