RAIN RAIN GO AWAY

 

AllSaints Leather Jacket/ Loavies T-shirt & Skirt (*gifted)/ Chanel Bag/ Zara Heels

Mitä muutakaan enää voi kuin nauraa tälle Suomen ”kesälle”. Oikeasti lämpimiä hellepäiviä ei tänä kesänä montaa olla nähty, mutta sadepäiviä senkin edestä. En kestä!! Kirjoitinkin juuri muutama viikko sitten suosikkiasioitani jokaisessa vuodenajassa, mutta vähitellen alkaa tuntua siltä, että eihän meillä enää mitään vuodenaikoja ole?! Ympäri vuoden tulee vettä ja ilma on kostean viileä kesät talvet. Vappuna on lunta ja kylmempää kuin jouluaattona, morjens!

No, mutta kuten sanoin, eihän tässä muu auta kuin nauraa! Säillehän kun emme voi sitten yhtään mitään. Ilo täytyy ottaa kesästä irti jollain muulla tavalla kuin säistä nauttimalla (kuulostaapa epätoivoiselta..:D) Kyselinkin teiltä tovi sitten vinkkejä mitä voisi tehdä sadepäivinä lasten kanssa. Tässä ollut nimittäin niin monta sadepäivää, että alkaa jo ideat itseltä loppumaan, heh 😀 Meidän Muumimaailmaankin meno siirtyi kun viime torstaille luvattiin pelkkää sadetta. Tällä viikolla uusi yritys! Paljon kivoja sadepäivän aktiviteetti-ideoita annoitte, lisää saa laittaa jos mieleen tulee.

Mutta onhan sateessa jotain hyvääkin – nimittäin kuvaaminen! Ystäväni Hanna houkutteli minut kuvaamaan eräänä sadepäivänä ja hyvä niin, sillä kuvista tuli niin kivoja! Olimme varmasti aikamoinen näky, kun täydessä vesisateessa toinen hyppelehtii minihameessa ja koroissa keskellä katua ja toinen kuvaa sadetakin hupun alle hautautuneena jättikameran kanssa, että pysyisi edes jotakuinkin kuivana. En antanut sateen haitata vaan puin päälleni saman asun, joka oli minulla viime viikolla dinnerillä. Screw you rain!

It has been raining (almost) the entire summer here in Finland. It sucks so bad but what can you do? I loved how we used to have four different seasons, but now it feels that we have the same weather all year around. Rain, rain, rain. It is very dissaponting not to have those warm, sunny summer days anymore, especially with kids! I´m running out of ideas what to do with kids on a rainy day. It feels that we have already done EVERYTHING there is to do with kids on a rainy day as it has been raining soooo much this ”summer”. Any ideas? 

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Nina 19.07.2017

  Loistava postaus jälleen kerran Metti! 🙂 Sulla on kerta kaikkiaan sana hallussa ja sain taas hymyn naamalle lukiessani tätä! Siis tämä sateinen kesähän ottaa ihan kunnolla pannuun ja väkisinkin hiipii mieleen ajatus maiseman vaihtamisesta jonnekin aurinkoiseen maapallon kolkkaan. MUTTA! Tämä sun postaus! Ai että! Ensinnäkin, kuvat ovat aivan upeita! Tyylikkäitä ja jotenkin erilaisia! WOW! <3 Ja toisena tämä huippu teksti! Se on niin naulan kantaan, että "screw you rain"… Sateen sattuessa sateessa 😀 Niin ja itsekin itseasiassa tänään päivittelin työkaverille, että meiltä on hävinneet vuodenajat täältä Suomesta! Ympäri vuoden vaan vesisadetta ja lämpötila huitelee jossain 9-14 asteen välillä :/

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2017

   Kiitos paljon Nina! Ihanaa kuulla, että postaus ilahdutti <3 Siis tämä kesä on ollut niin järkyttävä säiden suhteen, nyyh! Voit varmasti kuvitella kuinka minua harmittaa, ettemme voi "hyödyntää" Espanjan kotiamme tällä hetkellä, koska työmme pitävät meidät visusti Suomessa.. Argh. Mutta ehkä joku päivä sitten 😀 Sillä välin täytyy vain yrittää nauttia tästä Suomen "raikkaasta" kesästä ja ottaa ilo irti muista jutuista 🙂

   Vastaa
 2. JohannaN 19.07.2017

  On kyllä todella onnistuineia kuvia, tykkään kovasti! 🙂
  Vaikka on hieman kornia pukea sateella avoinaiset korkkarit, mutta Why Cares?! 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2017

   Haha no niimpä! Ei näiden säiden saa antaa liikaa vaikuttaa…. vaikkakin oli kyllä jalat ”hieman” märkänä tämän kuvaussession jälkeen 😀

   Vastaa
 3. Lina Simojoki 20.07.2017

  Haha samaistun niin :DD! Musta tuntuu että tää pikkuhiljaa lähestyvä ”vuodenajattomuus” ja jatkuva sade ja kosteat ilmat johtuu enemmän ehkä golfvirran (tai jonkun vastaavan?!) tuomista kosteuksista kun itse Suomen maasta :D. Mutta on saanut kyllä hermot koettelua kun toukokuunkin aikana on enemmän lunta kuin jouluna…. Mun sadepäiviä piristää ihana vedenkestävä kuoritakki ja söpöt vaaleanpunaiset matalavartiset saappaat, niiden ansiosta sais mun puolesta sataa vaikka joka päivä heh XD. Mutta niin kuin eräs sananlasku sanoo (en muista suomeksi): ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” :D. Iso kiitos sadepäivän piristyksestä Metti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2017

   Haha no näimpä! 😀 Kun pitää pukeutumisen pirteänä niin jaksaa tsempata läpi harmaiden sadepäivien! 🙂

   Vastaa
 4. Nina Rahja 21.07.2017

  Ihana idea mennä sateeseen kuvaamaan! Sadepäivätkin on vain asennekysymys 😉
  Mukavaa viikonloppua 🙂

  http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2017

   Totta! Saa ainakin erilaisia kuvia 🙂 Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa