OCCASIONALLY BOHO

 

Second Femele Dress (*find here on sale!) / Missquided Hat/ Ray Ban Sunglasses/ H&M rings/ Chloé Boots

Viime postauksessa puhuin tyylistäni ja kerroin miten pukeutumiseni on muuttunut vuosien varrella. Kerroin tyylini olevan klassisen naisellinen, jota maustan hetken trendeillä. Kerroin myös miten tyylini on muuttunut kokeilevampaa suuntaan, sillä otan jatkuvasti vaikuttaiteita erilaisista pukeutumistyyleistä. Nämä asukuvat ovat loistava esimerkki siitä.

Yksi suosikki ”omasta-tyylistäni-poikkeava” -tyyli on bohotyyli. Bohotrendi on ollut pitkään muotikansan suosiossa ja nostaa päätään varsinkin aina näin kesäisin. Bohotyyliin kuuluu muun muassa rennot mekot ja -puserot, hapsut, pitsit, liehuvat helmat, mokka, hatut, nyörikorut, maanläheiset sävyt, kukkakuosit ja bootsit. Bohotyylistä otankin paljon vaikutteita omaan pukeutumiseeni ja varsinkin erilaiset bohohenkiset mekot ovat suosikkejani. Rakastan niiden luomaa rentoa ja vaivatonta fiilistä asukokonaisuudessa.

Nämä asukuvat ovat erinomainen esimerkki bohotyylin vaikutteista omassa pukeutumisessani. Maanläheinen, vihreänsävyinen rento kesämekko yhdistettynä hattuun sekä huolettomiin, siroihin koruihin. Paljaat sääret ja jaloissa nahkaiset bootsit. Omaan tyyliini nähden asukokonaisuus on erittäinkin boheemi, mutta silti koen sen omakseni. Tyyleillä on mahtavaa leikitella ja omien mukavuusalueiden ulkopuolelle kannattaa loikata!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Sina 24.07.2017

  Wau, tosi nätti tyyli! Kauniita kuvia 🙂

  Vastaa
 2. Lina Simojoki 24.07.2017

  Damn mitkä kuvat ja asu!! Bohotyyli on yks mun lemppareista kans kesällä <3. Toi mekko on tosi ihanan näköinen, saisinpa sen käsiini joskus!

  Vastaa
 3. Marianne 24.07.2017

  Upeita kuvia <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa