KESÄN EDULLINEN IT-LAUKKU

 

Tänä kesänä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi kalliilla merkkilaukuilla, sillä kesän trendikkäin asuste on uudestaan muotiin noussut olkilaukku. Olkilaukku on hauska, nuorekas ja freesi vaihtoehto perinteisille mustille tai nahkaisille käsilaukuille. Olkalaukkuja on totuttu näkemään enemmänkin rantakasseina, mutta nyt tämä hauska materiaali on löytänyt tiensä myös kaupunkikäyttöön. Trendikkäitä olkalaukkuja ovat esimerkiksi suurehkot kassimaiset laukut, clutchit sekä pienet käsivarressa kannettavat veskat. Kivan lisän laukkuihin tuovat värikkäät pallot, hapsut, kuviot tai kirjoitukset tai esimerkiksi olkilaukun erikoinen muoto, kuten neliö tai ympyrä.

1. *Esprit/ 2. Buji Baja/ 3. *Sensi Studio/ 4. Hat Attack/ 5. Mango

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Kikka 26.07.2017

  Moikka?
  Mistähän tou sun laukku on joka sulla kuvassa?

  Vastaa
 2. Satu 26.07.2017

  Kesäkassista. Tämä on siis klassikko. Kyllä näitä ovat ihmiset vuosia käyttäneet. Itsellänikin vuosikausia ollut tällaisia,vaikken kovin iäkäs olekaan. Eli ei mikään uusi juttu,vaan monille ihan klassikko,josta ei vaan kovaa ääntä aina pidetä.

  Vastaa