HEALTHY BREAKFAST TIP

 

Kylminä ja koleina aamuina on ihana aloittaa päivät lämpimällä aterialla. Olen taas viime viikkoina innostunut uudelleen puuroista ja olenkin aloittanut aamuni lähes poikkeuksetta herkullisella kaurapuurolla. Kattilassa kiehuu helposti koko perheelle puuro, joskin perheen pienin ei vielä saa ateriansa joukkoon muuta kuin banaania ja tilkan maitoa. Perheen muiden jäsenten joukossa suosikiksi on noussut tämä kookos-taateli puuro, jota olen tehnyt jo useamman kerran. Ajattelin jakaa teillekin ohjeen, sillä kyseessä on todella helppo, nopea ja herkullinen aamiainen. Jokainen voi lisätä puuronsa päälle mitä haluaa, omien makumieltymysten mukaan. Itse lisään päälle yleensä soijajogurttia, tuoreita marjoja, hedelmiä, pähkinöitä, siemeniä tai erilaisia superfoodjauheita.

Kookos-taatelipuuro

Kaurapuuroa

Kookossoijamaitoa

Voimaruoka 360 Kookos (voi jättää halutessaan pois)

Nokare voita

Pehmeitä Taateleita

Keitä kaurapuuro kookossoijamaitoon kattilassa. Lisää halutessasi joukkoon kauhallinen (n.1dl) Voimaruoka proteiini- ja superfoodsekoitusta. Itse käytän yleensä vaniljan- tai kookoksenmakuisia Voimaruokasekoituksia. Kun puuro on kiehunut lisää joukkoon nokare voita sekä pilkotut taatelit. Lisää puuron päälle haluamiasi marjoja, hedelmiä, pähkinöitä yms. Ready to enjoy!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Laura 20.07.2017

  Toi resepti kuulostaa Super hyvältä, täytyy ehdottomasti kokeilla! Mä en lapsena tai nuorena oikein ikinä syönyt puuroa aamupalaksi, mutta lukiossa sitten vihdoin tajusin miten ihanasta aamupalasta olen aina jäänyt paitsi ja nyt puuroa tulee syötyä lähes joka aamu! Mites nuo Voimaruokasekoitukset, mihin kaikkeen sä niitä käytät? Monta kertaa tullut katseltua niitä Herkussa mutta vielä en ole uskaltanut kokeilla.

  Vastaa
 2. tupu 21.07.2017

  Upea Metti! Upea juttu susta uudessa Kauneus ja Terveys-lehdessä.
  Upeita meikkivinkkejä ja uskomatonta kuinka erinäköiseksi meikillä saa.
  Myös hyvät hiusvinkkisi. Oli heti pakko ostaa ko.lehti 🙂
  Ens viikoksi lupaa hyviä kuvaus ilmoja:)

  Vastaa